Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

... en buitengewoon klantvriendelijk. Even aanbellen, geen luxe lounge, maar heerlijke muzieksfeer. Grote productkennis, breed verstand van muziekzaken, goed maar lekker bondig advies. En de prijzen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg blij met mijn Fender Strat van Meibergen uit Almelo. In plaats van een dichte fabrieksdoos, een gestemde gitaar ontvangen, en meteen zelfs zonder versterker tig minuten weggetikt. Deze... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wederom een versterker en Fender bij Martin besteld. Zoals altijd vriendelijk, snel en korrekt de orders verzorgd. Bij al mijn bestellingen van de afgelopen jaren niets dan lof, scherpe prijzen,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een versterker besteld ze hebben deze netjes de zelfde dag aan DPD gegeven, ik krijg nu een mail dat het nog drie dagen kan duren. Vrijdag besteld en afgegeven. Maandag 1700 uur... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

579 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

4,2

Todas as opiniões

58 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kwam bij Meijbergen vanwege een zeer gunstige prijs.

Ik kwam bij Meijbergen vanwege een zeer concurrerende prijs voor een Fender Stratocaster. Het contact voor het bezoek was zeer prettig, Meijbergen reageert snel en correct.
Bij mijn bezoek, op afspraak, werd ik opgewacht en professioneel uiterst vriendelijk geholpen.
Meijbergen was erg behulpzaam bij het testen van de uitgekozen gitaar; gitaar meteen goed afgesteld en geweldig tevreden met de hulp en de gitaar.

9 de julho de 2025

TOP ZAAK. zeer betrouwbaar

Bij de firma Meibergen wederom een gitaar gekocht.
inmiddels mijn derde. Ik heb in Martin Meibergen een zeer goede en betrouwbare leverancier gevonden die recht door zee is en doet wat hij beloofd. hij heeft voor mij een fender besteld waarvan ik op voorhand niet wist of deze het ging worden. Geen probleem !! Een man van zijn woord en zeker het enige adres voor mij als ik weer in de markt ben voor iets nieuws. Topzaak!!!!

21 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ondanks de drukte toch snelle levering…

Ondanks de drukte toch snelle levering en zoals vanouds altijd goed verpakt en afgeleverd en bij vragen over een product of ze die hebben dan wordt je altijd goed geholpen en daarnaast kun je altijd nog naar de winkel dus ja top producten top service en top kennis en top levering ja dus tevreden klant al jaren.

24 de julho de 2025

HK polar 8 gekocht

Heb hier een HK polar 8 gekocht , ik wist wat ik moest hebben dus niet retourneren was geen probleem. Toen bij mij thuis kwam bleek er een deuk in te zitten . Contact gezocht met Meibergen, telefonisch niet te bereiken maar op de mail werd direct gereageerd en alles netjes en naar mijn tevredenheid opgelost

11 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De levering FL Key 49 was heel snel…

De levering van mijn FL Key 49 was heel snel. De prijs was veel beter dan bij andere webshops. Dat is omdat ze altijd nieuw in doos leveren (geen retouren) Dat vind ik wel zo prettig, want dan weet ik zeker dat een produkt nieuw is. De FL Key was dus inderdaad nieuw en die bevalt heel goed. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader!

11 de julho de 2025

Top ervaring

Top ervaring. Bestelling geplaatst 2 dagen nadien thuis ontvangen! Ook snelle reactie bij vragen via mail. Zeker een aanrader in de toekomst bestel ik terug!

12 de julho de 2025

Zo kan het dus ook!!

Op internet lopen zoeken naar een Mackie ONYX8. Gevonden bij Meibergen voor de scherpste prijs. Nog even snel gebeld om zeker te zijn dat wat ik wilde ook kon. Helaas in gesprek. Binnen 2 minuten werd ik terug gebeld. Alles helder en duidelijk. Betaald en de volgende dag in huis. Spiksplinternieuw. Helemaal goed!! Dank je wel!

18 de julho de 2025

Beste prijs en service

Bij Meibergen de nieuwe Fender Player II Stratocaster Modified HSS gekocht. Nu heeft Fender momenteel leveringsproblemen met deze nieuwe serie Strat. Bij alle andere shops bleek de Strat pas over 7 weken leverbaar. Martin van Meibergen slaagde erin de gitaar in minder dan twee weken te leveren tegen de beste prijs! Vooraf contact met Meibergen gehad omdat ik twijfelde over welke uitvoering voor mij het beste zou zijn: SSS, HSS, standaard tremolo of Floyd Rose etc. Ik kreeg altijd keurig en uitvoerig advies hierover.
De gitaar werd stevig verpakt en prima afgesteld geleverd. Mijn ervaring is juist een stuk beter en persoonlijker dan bij Bax of Thomann. Kortom, ik ben erg blij en tevreden met mijn aankoop bij Meibergen!

10 de julho de 2025

Prima deal

Prima deal, goede prijs, goed contact vooraf, prima product (Marshall DSL)

18 de julho de 2025

No-nonsens bedrijf

No-nonsens bedrijf. Goede spullen voor de scherpste prijs. Snelle- en degelijk verpakte levering (2x Shure SM7DB). Voor een aai over je bol, nekmassage etc. even verder zoeken…

26 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en beste prijs, top !

Snelle levering en geweldig scherpe prijzen, nergens goedkoper. Fijn om bij een Nederlandse winkel te kunnen kopen ipv bij mega corporaties in het buitenland. Ik zal hier zeker vaker winkelen, toegevoegd aan mijn favorieten.

12 de julho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.