Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

... en buitengewoon klantvriendelijk. Even aanbellen, geen luxe lounge, maar heerlijke muzieksfeer. Grote productkennis, breed verstand van muziekzaken, goed maar lekker bondig advies. En de prijzen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg blij met mijn Fender Strat van Meibergen uit Almelo. In plaats van een dichte fabrieksdoos, een gestemde gitaar ontvangen, en meteen zelfs zonder versterker tig minuten weggetikt. Deze... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wederom een versterker en Fender bij Martin besteld. Zoals altijd vriendelijk, snel en korrekt de orders verzorgd. Bij al mijn bestellingen van de afgelopen jaren niets dan lof, scherpe prijzen,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een versterker besteld ze hebben deze netjes de zelfde dag aan DPD gegeven, ik krijg nu een mail dat het nog drie dagen kan duren. Vrijdag besteld en afgegeven. Maandag 1700 uur... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

579 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

4,2

Todas as opiniões

58 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Aanrader!

Scherpe prijs, snel geleverd, goede communicatie, goed produkt.
Wat wil je nog meer...
Aanrader!

3 de março de 2025

geen retouren geaccepteerd

webwinkel die de goedkoopste kan zijn door geen retouren te accepteren. dit is in mijn ogen in strijd met het consumentenrecht /herroepingsrecht.
lees ook Google reviews.

UPDATE: lees de hilarische tekst op Meibergen's website. Klantvriendelijkheid is niet belangrijk. U mag komen testen als u ook wilt kopen. Alle negatieve reviews zijn nep (LOL!) Wij zijn geweldig. Beter is het nergens. (barf!)
Martin Meibergen lijkt Donald Trump's broer.
O, nog een mooie: wij kunnen niet failliet. Nou, ik hoop van harte van wel en dat komt vanzelf wanneer de muzikanten van dit land deze mijnheer leren kennen.

23 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Supergoede service en lage prijzen

Supergoede service en lage prijzen. De ‘catch’ is dat er van je wordt verwacht dat je het product niet retourneert. En dat is helemaal prima vind ik. Ik ben heel blij :)

15 de fevereiro de 2025

Fender Limited Edition.

Ik kocht eerder online een PRS SE DGT Goldtop en recent een "Fender Limited Edition Stratocaster". Deze laatste voor 2/3 de van de prijs die ze in alle andere winkels die ik vond hanteren ... Bovendien is de gitaar netjes en op mijn vraag spoedig naar mij gestuurd waardoor ik ze 2 dagen later in België in huis had. Het is één van de beste strats die ik al heb gehad CS meegerekend. Voor mij weer een ervaring die niet beter kan , dus bedankt Martin !

9 de fevereiro de 2025

Fender 70 anniversary Strat Comet burst

Beetje late review maar vorig jaar augustus een prachtige Fender 70 anniversary Strat gekocht.
Ik kende de gitaren dus wist precies wat het wezen moest.
Ik had eerst foto' s gevraagd en aan de hand daarvan de bestelling geplaatst.
Bij Meibergen draait het erom dat je precies weet wat je hebben wilt. Verwacht niet een standaard muziekwinkel want dat is het simpelweg niet. De negatieve verhalen over gesloten deur etc. zijn dan ook niet helemaal eerlijk.
Ik heb na een aantal online bestellingen tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.

21 de agosto de 2024

Zeldzaam slecht...

Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Zelfs elke seconde die ik aan deze review besteed is eigenlijk teveel energie om aan deze "zaak" te besteden, maar misschien kan ik anderen nog waarschuwen voor deze aanfluiting. Lees alle andere slechte reviews maar (had ik dat zelf maar gedaan...). Deur op slot, rare bordjes op de deur, "gesloten voor kijkers" (bij een 500 m2 showroom?), onbeschofte eigenaar. Zeldzaam slecht...

1 de fevereiro de 2025

Yamaha Piano gekocht bij Meibergen

Yamaha Piano gekocht bij Meibergen, keurig op tijd bezorgd. Bij het uitpakken bleek echter de bijbehorende sustain pedal te ontbreken. Telefonisch en via mail contact gehad met de firma en keurig netjes opgelost. Vriendelijke praktische man. Zou er zo weer kopen!

24 de janeiro de 2025

Zeer tevreden

Alles werd tijdig geleverd. Mooi verpakt in nieuwstaat en werkend. Het is belangrijk dat je goed overweegt wat je aankoopt, maar eens je de goede beslissing voor jou noden neemt gaat het zeer vlot allemaal.
Zeker jou vertrouwen waard.

10 de dezembro de 2024

Positieve ervaring

Na de recensies gelezen te hebben, toch mijn bestelling geplaatst. Als je een scherpe prijs wilt betalen voor een product, waarvan je zeker bent dat je deze wilt aanschaffen een prima webshop.
Levering en betaalverzoek, spoedig en binnen mijn verwachting (in de avond keurige mail ontvangen met de acceptabele en begrijpelijk voorwaarden).

Na tijds telefonisch contact gehad en mijn dank uitgesproken, immers worden klachten harder geroepen dan complimenten.

Ruim €300 goedkoper dan bij de "grote" webshops, vind ik een prima besparing.

10 de janeiro de 2025

Tevreden klant

Onlangs voor de derde keer bij Meibergen besteld, wederom supertevreden over de snelle levering en scherpe prijs. Ook was de bestelling (kwetsbaar product) heel stevig verpakt, top dat daar ook oog voor is.

3 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag een nieuwe gitaar opgehaald die…

Vandaag een nieuwe gitaar opgehaald die ik voor een zeer scherpe prijs had besteld.
Ik werd netjes ontvangen met een kop koffie.
Gitaar is daar ook prima afgesteld.
Dit is een prima zaak als je weet wat je wil kopen.
Als je een hele middag alleen maar gitaren wil bespelen die je niet kunt- of wil kopen, kun je beter naar de grote muziekzaken in Duitsland gaan.

8 de janeiro de 2025

De heer Meibergen

De heer Meibergen, heeft zelf echt veel verstand van apparatuur en is altijd zeer accuraat in de afhandeling. Ook zijn service is helemaal top. Had een maand geleden een HK 12 audio box opgehaald. Waarvan hij zij dat is zeer goede keuze, en voorspelden, dat ik vast nog een tweede zou gaan bijbestellen. Hetgeen ik ook gedaan heb. Ook mijn vorige aankoop een Zoom R 20 die na 3 maanden niet meer aan te zetten was, werd zonder enige discussie gelijk geruild voor een nieuwe. Echt een betrouwbaar adres. Ik geef zelf les voor koren zo'n 300 in totaal en krijg nooit een negatieve reactie van onze leden.
Bert Hobo
ShantyNederland

27 de dezembro de 2024

Mackie Thump 215XT

Meibergen was mij aangeraden door een vriend die al heel wat materiaal had gekocht bij hen. Dit was mijn eerste ervaring met Meibergen en ik ben zeer tevreden : heel scherpe prijs, netjes geleverd en perfect op de hoogte gehouden door Meibergen. Hier koop ik nog !

7 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk, vlotte communicatie, niet te kloppen prijzen

Vriendelijke, vlotte communicatie. Ik had een Fender Tele gekocht, die zeer snel geleverd is geweest. Toen ik een klein mankement opmerkte aan de slagplaat van de gitaar, is er een vervangonderdeel kosteloos en zonder problemen opgestuurd. Ik apprecieer dit zeer hard, en zal hier zeker opnieuw kopen.

6 de janeiro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.