Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde för ca 1000:- fick ett brev där det framgick att polisen tagit innehållet, kontaktade mellolandet som svarade att dom skulle skicka nytt paket. När så nästa paket anlände hade polisen åter... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Uppdatering. grejerna kom idag men inget svar ifrån mellolandet eller att ordern är skickad har jag fått så blev förvånad men vette fasiken om man vågar använda Beställde för nästan 500kr fick e... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vill inte ens ge en stjärna. Beställde den 4/4 och har ännu inte mottagit leverans. Mailat fem gånger, även upprättat en protonmail som dom ber om och mailat från den, dock utan framgång. Läste nu... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Inte en enda stjärna vill jag ge i omdömet!👎Jag har väntat sedan13 december på min leverans som garanterades inom 1-4 arbetsdagar och om inte skulle man vänta ytterligare 10 dygn för att PostNord har... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,8

Mau

TrustScore: 2 em 5

112 opiniões

Bluffsida!

Bluffsida!! La en beställning den 11 december, skrivit flera mail, men inga svar tillbaka..

8 de fevereiro de 2025

BEDRÄGERI!!!!!

Jag lämnade ett dåligt omdöme tidigare och då var min mitt paket helt plötsligt på gång fick jag ett mail om. Det har fortfarande inte dykt upp och när jag mailar dom så har mellolandet blockat min e-postadress. VARNING!!! Köp inte härifrån.

31 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hade gärna gett noll stjärnor till…

Hade gärna gett noll stjärnor till fejkföretaget melloland. Jag önskade att jag hade läst recensionerna innan jag beställde och betalade. Dom svarat inte på mail när jag frågar vart mina grejer är.
Beställde den 28 december.
BLUFF - KÖP EJ HÄRIFRÅN.

16 de janeiro de 2025

Katastrof!!

Katastrof!!! Lycka till med att få dina varor 😒. Jag har ännu ej fått min order och beställde i November!!!

11 de janeiro de 2025

Beställ inte härifrån!

Beställ inte härifrån! Första gången är allt super men därefter krånglar det varenda gång. Man får inte sina produkter, de skickar ett fejkat brev från polisen och dom svarar inte ens på mejl.

27 de dezembro de 2024

Varning

Varning! Jag la en order den 24/11 som aldrig dök upp. Efter flera mail lovades jag att en ny order skulle skickas om den första inte kom fram, med ett leveransdatum den 16/12. Under tiden la jag en ny order den 7/12 som skulle skickas som rekommenderat brev, men detta "missade" de och den skickades inte som rekommenderat (om den ens skickades alls). Nu står jag här utan Mello, och de svarar inte längre på mina mail. Varning – välj en annan sida att beställa från.

17 de dezembro de 2024

Bedrägeri

Bedrägeri! Har du tur så får du din första beställning och varorna funkar och ger effekt. Men beställer du igen så blir det precis så som många skrivit, ett fejkat brev från polisen att varorna är beslagtagna. Mellolandet tar alltså dina pengar och det du får är ett paket från "polisen" med en lapp. Dom spelar ovetandes när man skriver och låtsas vara hjälpsamma, men dom lurar dig bara. Bluff företag!

25 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Bluff företag, inga produkter kommer

Dem var väldigt bra på svara när man skulle beställa o lova att dem skulle skicka produkterna igen om polisen tog dem, eftersom jag ställde frågan till dem från början om vad jag hade hört att sakerna ibland inte kommer fram.

Beställde och nej de dök inte upp några produkter, bad dem skicka igen och de har tagit flera veckor nu och dem slutar svara.
Blev blåst på 1000kr

Bluff företag

4 de dezembro de 2024

VARNING..

VARNING..
BLUFF BLUFF BLUFF...
-Beställ inget härifrån, blivit blåst på ca 700kr och dom skyller på precis allt..
Två ggr har dom kunnat göra sej besväret och gå till Posten och skickat barnsliga paket med tomma flaskor och ett egenhändigt ihopknopat "brev" från Polisen.. Så patetiskt.. Men det har dom tid till, men inte att skicka varorna man har beställt..😡 Fyy faan vilka jäv.. loosers..

21 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

De sa att de skickat ut mitt paket i…

De sa att de skickat ut mitt paket i början på juni, fick inget paket. De skrev sen att de skickar ut ett nytt men inget paket kom. Efter MÅNGA Mail om att få hämta ut det som ett rekommenderat brev fick jag mina varor igår. Kommer inte beställa från dom igen. pajaser

27 de maio de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Bra kundtjänst

Det tog ett tag innan jag fick paketet pga att det stoppades av posten, men efter kontakt med kundtjänst skickade de ett nytt paket som kom efter några dagar. Man får snabbt svar av kundtjänsten om det skulle vara något problem, Vilket var superbra och känner mig nu trygg att beställa där ifrån igen!

20 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Har beställt från dom i många år

Har beställt från dom i många år. Har alltid fått mina beställningar snabbt. Den senaste blev under olycka omständigheter inte som det tänkt. Men nu har jag fått den och nästa med bonus. Dom har varit lätt att kommunicera med. Kommer aldrig sluta beställa därifrån. Ser fram emot nästa beställning.

31 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super glad

Är super glad att det äntligen kom har väntat ett tag men fått bra förklaringar ! Super tack 🙌

12 de agosto de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Beställde i slutet på maj

Beställde i slutet på maj, varorna kom 5 augusti. Varit på dom väldigt mkt, och det sista jag skrev som jag inte fick svar på var att dom får swisha tbx pengarna. Hade jag vetat om att dom skulle strula till allt så hade jag beställt av nån annan, vela ha början på sommaren och inte slutet. Dom skulle även skicka ut ett extra kit skrev dom efter midsommar så ser väl om det kommer nå extra. Kommer inte handla hos dom nå mer...

5 de agosto de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.