wearemellow.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Vi sælger produkter indenfor Rødlys terapi med 100% tilfredshedsgaranti.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Super effektiv

Glæder mig til at prøve masken endnu længere tid. Oplevede en meget professionel kundeservice da jeg spurgte ind til specifikationerne af masken. Det var vigtigt for mig at købe en med højest effekt og det lever den her maske op til.

23 de julho de 2026

Hej Anja,
Mange tak for det! Vi er super glade for at høre du har haft en god oplevelse :-D
Vi glæder os til at høre om den fremtidige effekt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og flot indpakning

Hurtig levering og flot indpakning. Jeg glæder mig til at komme i gang med masken!

21 de julho de 2026

Hej Lucas,

Vi er glade for at du synes om designet. Det har været rigtig vigtigt for os!
Vi håber du får de effekter ud af masken, du håber på!

Lækkert design

Modtog min maske i en meget flot og
indbydende æske.
Masken er lavet i lækkert materiale og meget nem at bruge og behagelig at have på.
Fordel : den lades op og bruges unden ledninger = fri bevægelighed under brug.
Har nu brugt den i 2 uger og føler min hud
reager positivt på lyset.
Kan mærke hvordan huden arbejder efter brug som er den blevet vækket til live.
Føler også en friskhed efter brug.

1 de junho de 2026

Hej Liana

Vi er super glade for din oplevelse. Vi er glade for, at vores søgen med lys og lygte efter en maske i høj kvalitet giver pote.

Masken er nem at bruge

Har haft en virkelig god oplevelse med Mellow Light. Masken er nem at bruge, kvaliteten føles overraskende god, og levering gik hurtigt. Det virker meget gennemført 🙌🏻

12 de junho de 2026

Hej Frederik

Tak for, at du tog dig tid til at skrive din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med min maske

Jeg er meget tilfreds med min maske. Jeg blev mor for 4 måneder siden og har som følge af mange natopvågninger fået en del fine linjer rundt om øjnene. Efter brug af min maske, er de markant reduceret, som i næsten helt væk. Så kæmpe anbefaling herfra!

1 de junho de 2026

Resposta da wearemellow.dk

Gør os så glade at læse! Mange tak.

5/5 stjerner!!!

5/5 stjerner!!!
Jeg er virkelig glad for min maske fra Mellow! Det blå lys har gjort en kæmpe forskel for min hud og givet den en flot glød. Huden føles mere frisk og ensartet efter kort tids brug. Derudover var servicen super god, og leveringen hurtig. Kan varmt anbefales!

1 de maio de 2026

Resposta da wearemellow.dk

Det her var netop en af årsagerne til, at vi startede med mellow. Mange tak. :-D

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er virkelig glad for min maske

Jeg er virkelig glad for min maske. Jeg bruger den om aftenen et par gange om ugen, og allerede efter kort tid kan jeg se en forskel på min hud. Den føles mere frisk, jævn og med en flottere glød.

11 de maio de 2026

Hej Melanie

Så fedt at høre! Takker. :-D

Team mellow

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais