Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kundtjänst fortsätter att skicka ut fysiska fakturor trots att kunden protesterat. Kostar 30 kronor varje gång. Riktiga nollor. Carla på kundtjänst låter snäll men är tydligen rösten utåt för ett skrä... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

servicen är bäst på members , leverans tid stämmer perfekt och jag är mycket nöjd med produkter jag köpte MEEEEN det enda sämsta är att betala med qliro en riktigt bedragare och suger pengar om man in... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde två sänglampor från Markslöjd. Den ena visade sig vara en sekundaprodukt som jag förstås reklamerade. Fick då en ny som tyvärr var ännu sämre. Reklamerade den också. Har nu fått en fjärde l... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag är nöjd men skulle önska handlat en grej till, men de kunde man tydligen inte på samma order. Istället verkar man få beställa i omgångar, vilket jag tycker är synd. Kan man bara köpa en sak/grej i... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

7 mil opiniões

Todos os idiomas

Skräpservice

Kundtjänst fortsätter att skicka ut fysiska fakturor trots att kunden protesterat. Kostar 30 kronor varje gång. Riktiga nollor. Carla på kundtjänst låter snäll men är tydligen rösten utåt för ett skräpföretag.

13 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Svar ang att ni mottagit mitt mail.

Svar ang att ni mottagit mitt mail.
Jag har fått svar på holländska!
Jag behöver konversation på engelska/svenska.Jag har ringt samt skrivit men får ej kontakt, jag har två ärenden 11952931 samt från klantenservice/Deloox.ne
Ordernr 800676969.
Foton samt all material insänt.
Jag förväntar mig min vara Tom Ford 100ml
Eller att ni sänder tillbaka pengarna omgående.
Detta är bedrövligt hanterat från er sida!
Anne-Sophie Rönnberg

11 de outubro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg fikk det jeg skulle ha.

Jeg fikk det jeg skulle ha.
Men, har lest at andre har opplevd å være uheldig.
Synd at dere la ned da det var masse merkevarer som jeg likte.
Håper dere åpner opp igjen og sender riktig vare og skjerper sendingen.

8 de março de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

I ordered outdoor furniture 2sets great…

I ordered outdoor furniture 2sets great price but I got order number or tracking number not sure which my card was charged but I have never heard anything more from the company on my order is this legit or not I don't even have a number to contact you about it

20 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestil ikke fra denne side

Bestil ikke fra denne side, de er erklæret konkurs, så de tager sjovt nok stadig imod dine penge, men du modtager aldrig varerne!!!
Luk dog siden, eller lav informationen om konkurs mere tydelig!

17 de abril de 2022

members.com gick i konkurs

Jag gjorde en beställning den 25-03-22 och Den beräknade leveranstiden Var 11-04-22
Idag är det 15-04-22 och jag har fortfarande inte fått det jag beställt. Jag har mailat till membrers kundtjänst och fick det mail
som visar att members.com gick i konkurs och jag ska inte få min beställnin!!!
Members.com tillhör Campadre Scandinavia AB som har försatts i konkurs den 6 april 2022 av Stockholms tingsrätt.

Vi kan av denna anledning inte skicka din order.

Konkursförvaltare är advokat Jakob Callmander från Advokatfirman Fylgia.
För ytterligare frågor hänvisar vi till konkursförvaltningen

15 de abril de 2022

Members er KONKURS

Members er KONKURS, og de to skinnveskene jeg har bestilt og betalt til 1500 kr blir IKKE levert, og pengene kan jeg se langt etter!!! Etterlyste pakken min i dag, og dette var beskjeden jeg fikk tilbake!!!

ADVARSEL: IKKE BESTILL NOE DERFRA!!!

12 de abril de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.