Informações sobre a empresa

1. Transporte e armazenamento de móveis

Escrito pela empresa

Om MEM FLYT Hos MEM FLYT gør vi flytning nem, tryg og overskuelig. Vi er et professionelt flyttefirma med fokus på kvalitet, pålidelighed og god service – uanset om du skal flytte privat, som virksomhed eller har brug for specialløsninger. Vores mål er altid det samme: at sikre en problemfri flytning fra start til slut. Vi ved, at en flytning kan være stressende. Derfor tager vi ansvar for hele processen og tilpasser løsningen efter dine behov. Vores erfarne og servicemindede flyttefolk håndterer dine ejendele med stor omhu og respekt, så du kan føle dig tryg hele vejen. Vi arbejder effektivt, struktureret og med øje for detaljen – også når det gælder skrøbelige genstande og tunge løft. MEM FLYT tilbyder blandt andet: Privatflytning og erhvervsflytning Kontorflytning og intern flytning Pakning, nedpakning og udpakning Bortskaffelse og rydning Opbevaring efter behov Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og fair priser. Hos os får du klare aftaler uden skjulte gebyrer og en løsning, der matcher både dit budget og dine forventninger. Punktlighed og god kommunikation er en selvfølge – vi møder op til tiden og holder dig opdateret under hele flytningen. Vores kunders tilfredshed betyder alt for os, og vi arbejder konstant på at levere en service, vi kan stå inde for. Når du vælger MEM FLYT, vælger du et flyttefirma, der tager din flytning seriøst. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi står klar til at hjælpe dig godt videre.

Informações de contacto

Top professionelle

Top professionelle

30 de novembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionelt flyttefirma med høj service

Meget professionelt flyttefirma med høj service fra start til slut. Punktlige, effektive og samtidig meget omhyggelige med vores ejendele. Flytningen forløb uden problemer, og kommunikationen var klar hele vejen igennem. Kan klart anbefales.

12 de março de 2026

Mvh Mads
MEM FLYT

Kyndig og effektiv

Kyndig, nem og hurtig flytning. De ankom præcis til tiden og hjalp til hele vejen igennem. En kæmpe anbefaling herfra

15 de março de 2026

Flytteopgave vel udført

Jeg havde en flytteopgave, der krævede en del koordinering og sikkerhed for, at flere tidspunkter undervejs i processen kunne overholdes.

Opgaven blev udført til perfektion, og alt forløb helt gnidningsfrit.

Som prikken over i’et var prisen også yderst fordelagtig.

En virkelig veludført flytning

28 de fevereiro de 2026

Resposta da MEM FLYT

Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.

Hilsen
MEM ApS

Classificada 5 em 5 estrelas

Mads og makker er skønne

Jeg fik besøg af Mads og hans følgesvend, som tog sig enormt godt af mine ting. Min computer blev passet så godt på, at de tog den med op i førerhuset af bilen så den ikke kunne vælte omme bagi. Alle mine overflader blev pakket ind i tæpper, og de var enormt venlige. De snakkede dansk og smilede meget. Alt i alt en oplevelse der gjorde min flytning så meget nemmere at overkomme, og så oveni købet til en super god pris på under 1000.- i timen selvom jeg boede på 4 sal.

24 de fevereiro de 2026

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Jeg havde rodet rundt i datoerne, og alligevel finder Mads og hans team tid til at presse min flytning ind. De har overholdt alle aftaler, været venlige og hjælpsomme og supernemt at flytte med. Ikke mindst hurtige.
Jeg vil anbefale dem til enhver tid, og skal helt sikkert benytte dem igen. Tak for jer 👏🏼👏🏼

26 de fevereiro de 2026

Resposta da MEM FLYT

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord de og anmeldelsen betyder meget for os.

Effektive og gode flyttefolk

Effektive, erfarne og meget venlige flyttefolk. Tak for hjælpen. Varme anbefalinger fra os.

26 de fevereiro de 2026

Pålidelig flyttemand

Pålidelig, hurtig respons og overholder aftale, kan koar anbefale

24 de fevereiro de 2026

Resposta da MEM FLYT

Mange tak for din anmeldelse.

Kæmpe anbefaling herfra

Det er nu 2 gang de har hjulpet med at flytte, og må bare sige det endnu engang har været en fornøjelse!
Altid mega søde og skønne flyttemænd, som arbejder professionelt og mega hurtigt! Det er slet ikke sidste gang jeg vælger dem.
Helt klart en kæmpe anbefaling herfra🙏🏻

11 de fevereiro de 2026

Resposta da MEM FLYT

Mange tak for din anmeldelse og som altid en fornøjelse af flytte med dig i selvskab med familien.

Du ønskes alt held og lykke her og ser frem til næste gang.

Mvh MEM FLYT

Varm anbefaling!

God pris, overholder alle aftaler og så er det simpelthen de sødeste flyttefolk, du nogensinde kommer til at møde. Kan varmt anbefale dem!!

11 de fevereiro de 2026

Resposta da MEM FLYT

Tak fort din anmeldelse den betyder meget for os især at vores værdier kan mærkes.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe tillidsvækkende oplevelse og kæmpe anbefaling

Kæmpe tillidsvækkende oplevelse at få flyttet med Mads og Kris, fra MEM FLYT. Vi har to gange fået flyttet vores 360 kg tunge flygel plus en del flyttekasser, senest fra Sjælland til Bornholm i en meget snæver tidsramme. Alt blev klaret lynhurtigt og sikkert. Kæmpe anbefaling fra mig

10 de fevereiro de 2026

Mange tak for din anmeldelse den betyder meget for os.

Det var en spændene opgave tak for venligheden og oplevelsen.

Mvh MEM FLYT

Classificada 5 em 5 estrelas

Må nok sige det er den hurtigste…

Må nok sige det er den hurtigste hyggeligste og mest professionelle flytning jeg til dags dato har prøvet. Mange tak det var en fornøjelse

9 de fevereiro de 2026

Resposta da MEM FLYT

Tak for din meget flotte anmeldelse vi er glade for de store ord

Fremragende oplevelse

Fremragende oplevelse.

Arbejdsomme og grundige flyttemænd. Skånsomme med vores ting der kræver det.

Og bare nogle virkelig behagelig mennesker.

Stærk anbefaling herfra!!

7 de fevereiro de 2026

Resposta da MEM FLYT

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling det betyder meget fra os

Hurtig og effektiv firma

Hurtig og effektiv firma! Kan klart anbefales!

1 de fevereiro de 2026

Mvh MEM

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais