Leia as opiniões dos outros
Stacja ładowania to jakaś porażka . Niestety problem z naładowaniem więc co z tego ,że maszynka fajna
Koniec z jednorazówkami z sieciówek, lepszego wyboru nie mogłem dokonać. Trzeci miesiąc ogolony perfekcyjnie, a sprzęt nadal się nie zepsuł, polecam
Stacja ładowania to jakaś porażka
banda złodzieji i i oszustów
banda złodzieji i i oszustów, nic nie goli tylko rani skórę, NIGDY WIĘCEJ!!!
Maszynka do golenia
Zamówiłam , zapłaciłam i cisza. Nie można się dodzwonić. Na szczęście zamówiona maszynka przyszła, mąż bardzo zadowolony. Nie goli do zera, Po goleniu pozostaje jakby jednodniowy zarost. Nie podrażnia. Po naładowaniu w świętą jeszcze trzyma a jest 6 styczeń. Mała, kompaktowa. Jedyny minus to brak kontaktu.
Zwrot z powodu kiepskiej jakosci
Czekam na zwrot środków już ponad miesiąc. Nie odpowiadają na wiadomości. Odradzam zakup.
Kupiłam golarkę. Najpierw długo na nią czekałam,po moich ponagleniach przyszła. Okazało się, że ta golrka nic nie ogoli!!!zrobiłam zwrot następnego dnia po otrzymaniu. Na stronie jest napisane,że do 14dni mają czas na zwrot kosztów. Ja czekam już 16dni i nadal nic...NIE POLECAM TEGO SKLEPU! TO OSZUŚCI!zgłoszę sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta, jeżeli w ciagu tygodnia nie oddadzą mi pieniędzy. Nie kupujcie tam!
Nie polecam zakupu
Nie polecam zakupu, zakupiłem golarkę po czym ją zwróciłem dwa dni później, 3 tydzień czekam na zwrot pieniędzy mimo że paczkę kurier dostarczył do ich siedziby 2dni po rezygnacji. Znacznie odradzam zakupu
Super maszynka
Super maszynka. Trymer z bardzo porządnym ostrzem
Zwykłe oszustwo
Zwykłe oszustwo, zakupiłem sugerując się spotem wideo i (fałszywych) opiniach, nie ogoli nawet zarostu 2mm, w dodatku przyszła porysowana a bateria starcza na zdecydowanie mniej. Najgorzej wydane pieniądze, to są zwykli oszuści, nie kupujcie od nich
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka. Maszynka super. Mąż zadowolony. Polecam
Szybka wysyłka i dobrze zabezpieczona
Szybka wysyłka i dobrze zabezpieczona. Wygoda i komfort nie porównywalny z innymi maszynkami, super e-sklep dla dla mężczyzn.
Koniec z jednorazówkami z sieciówek
Domownicy zadowoleni
Domownicy zadowoleni, także urządzenie spełnia się w pełni, polecam
Nie kupujcie tego badziewia
Nie kupujcie tego badziewia. 5 dniowego zarostu nie skraca nawet o połowę. Minimalna długość cięcia to 2mm.
Maszynkę zakupiłem wzorując sie danymi…
Maszynkę zakupiłem wzorując sie danymi i spotem wideo. Maszynka to zwykłe oszustwo .Goli dopiero włos od 3-4mm.Nie polecam .Za tą kasę są inne maszynki zdecydowanie lepsze i bez oszustwa..
dałam na prezent mojemu facetowi i mówi…
dałam na prezent mojemu facetowi i mówi że maszynka super:)
Świetna maszynka
Świetna maszynka, mąż zachwala. Szybka dostawa i obsługa klienta👍
nie odpowiadają na maila i nie…
nie odpowiadają na maila i nie odbierają telefonu. !
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.