Mental Vinder Opiniões 27

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Min søn var igennem et forløb hos Bjarne og fik en masse gode værktøjer til sit badmintonspil, og vi fik et fælles sprog om det mentale aspekt i spillet. Jeg kan varmt anbefale det.

Informações sobre a empresa

1. Life coach
  2. Career Coach
  3. Aulas
  4. Consultor educacional
  5. Consultoria de recursos humanos

Escrito pela empresa

For dig der vil være mentalt stærkere. Du fortjener det bedste liv. Derfor er vores mission i Mental Vinder at hjælpe dig som individ eller dig og dit team til mere mental styrke, motivation og arbejdsglæde. Vores motto er: ”Jeg taber aldrig - enten vinder jeg, eller så lærer jeg.” Vi laver workshops, 1 til 1 forløb, afholder kurser i mental træning og sælger mentale værktøjer i form af bøger og onlinekurser. Vi arbejder med coaching, mental træning, at skabe god arbejdslyst og øget vindermentalitet eller vinderindstilling. At udvikle dit mindset og din arbejdslyst driver os til at gøre vores bedste. Du kan også lytte helt gratis til vores Mental Vinder podcast - 1 % bedre hver dag. Du skal blot søge på Mental Vinder, der hvor du normalt lytter til podcast.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Det rykkede virkelig..

Vores datter har været igennem et forløb med Bjarne, hun opnåede i forløbet at finde en mental strategi, når hun stod overfor en opgave eller i en badmintonkamp, hvor det var udforende. Vi kan varmt anbefale Bjarne, udover at være dygtig på sit felt, så er han også et menneske man trygt overlader sit barn til, så de sammen kan finde den rigtige vej.

26 de março de 2026

Resposta da Mental Vinder

Mange tak for anmeldelsen.
Det har været en fornøjelse at følge udviklingen fra da vi startede til hvor hun er i dag.
Held og lykke med det mentale arbejde fremover.
Bh Bjarne ☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Min søn var igennem et forløb hos…

8 de abril de 2026

Resposta da Mental Vinder

Mange tak for den 5 stjernede anmeldelse Mattias. Det glæder mig, at I har fået et nyt fælles sprog på det mentale felt.
Og det var en fornøjelse at følge Gustavs udvikling i forløbet.
God vind med de kommende kampe.
Bedste hilsner Bjarne ☺️

Super coaching

Min datter havde et forløb hos Bjarne hen over efteråret, hvor hun fik en masse gode værktøjer at arbejde med ift sit badmintonspil. Samtalerne hjalp hende rigtig meget ift troen på sit spil. Med Bjarnes hjælp er hun rykket rigtig meget. Vi kan varmt anbefale ham!

22 de dezembro de 2025

Resposta da Mental Vinder

Mange tak for den 5 stjernede anmeldelse.
Hold da op en udvikling som Ina har gået igennem.
Det har været en stor fornøjelse at være hendes coach igennem hele forløbet.

Bedste hilsener
Bjarne N.

Badminton Klubben Aalborg Triton

Badminton Klubben Aalborg Triton havde besøg af Mental Vinder Bjarne Nielsen, som skulle holde et oplæg for U13-U17 spillere samt deres forældre omkring mentale værktøjer til brug på badmintonbanen. Bjarnes oplæg var utrolig spændende og brugbart, og han var super god til at fange alles opmærksomhed.
Kæmpe anbefaling herfra.

24 de março de 2025

Resposta da Mental Vinder

Mange tak for en god aften i Aalborg. Det var en fornøjelse og jeg værdsætter jeres 5 stjernede anmeldelse.
God vind med udviklingen af mere mental styrke. ☺️🌱🔥
Bh Bjarne

Inspirerende workshop

Jeg havde glæden af, at Bjarne holdt en inspirerende og engagerende workshop for vores team i Danske Bank. Han lavede en skræddersyet workshop til vores behov, hvilket gjorde, at vi fik en lærerig og sjov oplevelse sammen. Jeg kan varmt anbefale Bjarne!

26 de março de 2025

Resposta da Mental Vinder

Kære Marit. Mange tak for din 5 stjernede anmeldelse. Det var en fornøjelse at arbejde med jer under overskriften "Hver for sig er vi gode - sammen bliver vi de bedste". Og hvordan vi håndterer forandringer.
Held og lykke fremover med jeres teamwork. Bedste hilsener Bjarne ☺️

Klart anbefales

Det har været enormt hjælpsomt for mig. For ikke blot min sportslige karriere, men også som en person helt generalt. Kan helt klart anbefale det til andre

4 de fevereiro de 2025

Kære Erik,
Mange tak for din 5 stjernede anmeldelse. Det har været en fornøjelse at følge din udvikling og jeg ønsker dig held og lykke med de fremtidige udfordringer ikke blot ved bordtennisbordet men også i livet generelt.

Bedste hilsner Bjarne N. 🤩👍💚

Spændende, givende og lærerigt

At gennemføre Bjarnes forløb "Bliv mentalt stærkere på 7 uger", har værende utroligt spændende og lærerigt, og har givet mig en række værktøjer, som jeg helt sikkert vil gøre brug af fremadrettet. Bjarne er et meget behageligt og positivt menneske, der var god til at sætte sig ind i min situation og coache mig gennem forløbet. Det har hjulpet mig til at håndtere en svær situation, og til at se mere positivt på livet.

10 de janeiro de 2025

Kære Christian
Mange tak for din positive anmeldelse. Det har været en fornøjelse at være din coach under forløbet. Og at se din udvikling har været beundringsværdigt.
Held og lykke med at holde fast i de nye vaner, der fylder dig med glæde hver dag.
Bh Bjarne ☺️

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Super lærigt.
Igennem det forløb jeg har haft med Mental Vinder, har jeg både udviklet mig som sports udøver og som person.
Bjarne er super behagelig og imødekommende, og har givet mig nogle vigtige værktøjer til resten af livet

25 de novembro de 2024

Resposta da Mental Vinder

Kære Magnus. Det har været en fornøjelse at være din coach. Du har gennemgået en meget positiv udvikling igennem vores forløb. Bedste hilsener Bjarne

Det var rigtig godt

Det var rigtig godt. Bjarne har kunne hjælpe mig med de mål jeg havde sat.

22 de agosto de 2024

Kære Oliver.
Mange tak for din 5 stjernede anmeldelse. Det har været en fornøjelse at følge din udvikling og jeg ønsker dig held og lykke med de fremtidige udfordringer ved bordtennisbordet.

Bedste hilsner Bjarne N. 🤩👍💚

Mental Coaching level 1

Bjarne, you showed me how to coach in an alternative way with more of a mental focus. This allows me to direct myself and others more on the mental level and bring them back to the present and focus on the match.
During the lessons you were able to convey the material skillfully and in a very fun way, you always apologized for the time if it ran out. I never minded this because I genuinely enjoyed the course and how you conveyed the material.
The conversations were very pleasant and I would like to keep in touch.
If I had to give you a grade I would give you a big 10+ out of 10.

9 de junho de 2024

Dear Daan,
thanks a lot for your 5 star testimonial.
I am happy that you have got a lot of new mental tools to share with your badmintonplayers.
All the best Bjarne N. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg synes at Bjarne Nielsen har været…

Jeg synes at Bjarne Nielsen har været god og har lært mig en masse som jeg ikke vidste som har gjordt jeg mere opmærksom på man forskellige ting og har været mit badmintonspiller

8 de abril de 2024

Resposta da Mental Vinder

Kære Kristian. Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! God fornøjelse med at bruge dine nye mentale værktøjer til at udvikle dig som badmintonspiller. Du bliver bedre og bedre og bedre dag for dag.
Bedste hilsner
Bjarne 😊💪

Kick off - We can do it together

Tusind tak for en inspirerende og givende eftermiddag i forbindelse med vores kick-off i Nordea Finance. Arbejdsglædepoker kan varmt anbefales, som en aktivitet der på en enkel måde giver mulighed for at anerkende kollegaer og lære mere om hinanden og give feedback. Jeg kan på det varmeste anbefale Mental Vinder! Tak for super professionel tilgang hele vejen igennem.

Morten Munch, direktør, Equipment Finance, Nordea

29 de janeiro de 2024

Resposta da Mental Vinder

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Vi gør vores bedste, og jeg er glad for at vi ramte rigtigt med arbejdsglædepoker og de øvrige udfordringer, som vi gav dig og dit team.

Bedste hilsner Bjarne

Fantastisk hjælp

Med Bjarnes hjælp har jeg opnået bedre mental ro når jeg spiller badminton og det er jeg super glad for.

25 de fevereiro de 2024

Resposta da Mental Vinder

1000 tak for din anmeldelse, Peter. God fornøjelse med de kommende kampe på banen med mental ro. Bedste hilsener Bjarne ☺️

Varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Bjarne (Mental vinder). Han er super professionel og dygtig. Han er en virkelig god menneskekender og møder en der hvor man er - jeg føler mig aldrig forkert i hans selvskab.
Gennem samarbejdet med Bjarne bliver jeg meget klogere på sig selv og får mange gode værktøjer der kan bruges i mange situationer i livet.

2 de janeiro de 2024

Resposta da Mental Vinder

Kære Rikke. Mange tak for din anbefaling. Jeg er glad for at være din coach på din mentale udviklingsrejse i badminton. Der er sket meget med dig, siden vi startede. Bedste hilsner Bjarne ☺️💓

En stor anbefaling herfra

En stor anbefaling herfra! Min datter på 14 år, som er en passioneret badmintonspiller, har gennemgået et coaching forløb hos Bjarne. Det har betydet helt utroligt meget for hendes spil og jeg ser nu en spiller, som er i balance med sig selv på banen og som håndterer modgang og nervøsitet på flotteste vis.
Jeg kan kun anbefale et forløb hos Bjarne.

19 de dezembro de 2023

Resposta da Mental Vinder

Kære Camilla. 1000 tak for anmeldelsen. Det glæder mig at have gjort en forskel for Clara. Hun har virkelig rykket sig under forløbet. Bh Bjarne ☺️💪

Mental Vinder

For mig har Mental Vinder hjulpet mig meget. Mental Vinder har hjulpet mig med at opnå mine mål og blive gladere for den jeg er i dag.
Hvis du selv har problemer med det mentale ligesom jeg havde anbefaler jeg stærkt Mental Vinder.

21 de novembro de 2023

Resposta da Mental Vinder

Mange tak for din anmeldelse Oskar. Det har været en fornøjelse at være din coach og se din vilde udvikling. Alt det bedste til dig fremover. Bh Bjarne 😊👍

Bjarne fra Mental Vinder formår at inddrage og engagere alle

Stor fornøjelse at have Bjarne fra Mental Vinder ude på vores arbejdsplads med forskellige aktiviter i den landsdækkende mentale sundhedsuge.
Vi lærte rigtig meget om os selv og hinanden.

En fornøjelse at se 40-50 medarbejder være fuldt engarede i Bjarnes program. Han formår virkelig at inddrage alle og skabe god energi.

Kæmpe anbefaling!

13 de outubro de 2023

Resposta da Mental Vinder

Kære Kenneth. Det var en fornøjelse at besøge dig og dine kolleger på Comwell i Odense. Mange tak. Bh Bjarne 😊🙏

Workshop - Arbejdslyst ambassadør

Vi har brugt Bjarne som facilitator i forb. med et forløb omkring arbejdslyst og arbejdsglæde på min arbejdsplads. Jeg følte mig fra første færd i trygge hænder og oplevede en facilitator med overskud både til den enkelte og til at samle gruppen. Ikke mindst i forhold til tilpasning af dagens agenda, som rykkede sig undervejs - og det var der plads til.
Bjarne får min varmeste anbefaling.

12 de outubro de 2023

Resposta da Mental Vinder

Kære Karina. Mange tak for en god dag i selskab med dig og dine arbejdslyst ambassadør kolleger. En vigtig opgave som I er på. Mange tak for anbefalingen. Bh Bjarne 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Bjarne er mega dygtig til det han gør

Bjarne er mega dygtig til det han gør. Møder folk hvor der hvor de er og finder hurtigt ind til behovet. Rigtig god og forståelig i hans formuleringer. Vi havde Bjarne ude til teambuilding og kan klar anbefale det. Kæmpe store roser til Mental Vinder.

16 de setembro de 2023

Resposta da Mental Vinder

Mange tak for anbefalingen, Pernille. Det var en fornøjelse at arbejde med jeres team. Bh Bjarne 😊

Dygtige mennesker er inspirerende

Jeg havde booket et 20 minutters gratis introduktions møde med Bjarne Nielsen.
Vi snakkede i ca 35 minutter og der var ingen følelse af at nu skulle mødet afsluttes fordi tiden var gået.
Bjarne er virkelig dygtig og han gav mig en masse gode input, samt han efterfølgende sendte litteratur.
Jeg kan på det varmeste anbefale Mental vinder, om det skal bruges personligt, som sports udøver eller som i mit tilfælde som træner.

4 de agosto de 2023

Resposta da Mental Vinder

Tak for anmeldelsen. Held og lykke med de nye udfordringer på håndboldbanen. 🙂👍💓. Bedste hilsener Bjarne

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais