Mentorix ApS Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I recently used Mentorix ApS for my studies, and so far, the experience has been very good. They operate as a great online learning hub, partnering with major certification bodies like PeopleCert an... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er i gang med PRINCE2 Foundation, PRINCE2 Practitioner og Agile Foundation hos Mentorix, og jeg kan varmt anbefale deres kurser. Materialet er logisk opbygget, let at følge og struktureret med kla... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har i dag bestået mit første kursus hos Mentorix, dette var ITIL 4 Foundation, jeg har ingen erfaring med ITSM før deltagelse i kurset og har fået min certificering en uge efter opstart. Me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har, med stor succes, været igennem et af Mentorix' online kurser (M_o_R - Management of risk) Ekstremt spændende og lærerigt. Jeg vil alle dage anbefale Mentorix til online kurser. Da jeg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Instituição educacional

Escrito pela empresa

Mentorix er en udbyder af ledelseskurser, og tilbyder undervisning både fysisk og online. Vores kursusforløb passer dermed til firmaer, der ønsker at flere får en uddannelse, såvel som individuelle, der ønsker at opkvalificere sig, når det passer ind i deres kalender. Mentorix har gjort det nemt at få anerkendte certificeringer af nogle af landets mest erfarne og krediterede undervisere. Mentorix er akkrediteret ATO (Accredited Training Organisation) samt akkrediteret af APM Group, Axelos i England og SCRUMstudy i USA. Vi har således opnået internationalt anerkendt akkreditering af vores kurser. Akkrediteringerne dokumenterer, at Mentorix lever op til internationale standarder og har høj kvalitet i de leverede ydelser, sådan at du er sikret, at den viden, du får, er både godkendt, anerkendt og efterspurgt i hele verdenen.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Good online course and support

The scrum master online course was very good. The teacher' explanation was also very good. The customer service was friendly and ready to answer all questions.

22 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Manglende service og flabet kommunikation

Der sidder kun en mand i kundeservice/infomail, der er ikke er servicemindet og samtidig flabet i sin kommunikation. Har gentagne gange bedt om slides fra jeres e-learning platformen + adgang til jeres platform, da jeg måtte anmode om adgang hver gang jeg skulle bruge den, fordi det viste sig at jeg var på en usupporteret version af platformen. Der skete først noget, da der blev eskaleret til deres CXO. Man får INTET info - alt skal efterspørges via deres infomail og man skal følge op mange gange før man får et svar. Da der blev spurgt om man får et kursusbevis tilsendt automatisk efter bestået eksamen, er svaret fra deres CXO: "Sjovt spørgsmål... hvis du ikke forstår det du læser, skal du seriøst overveje, hvorvidt du skal tage eksamen eller ej."

Jeg ser frem til at blive kontaktet af Mentorix, så jeg kan uddybe min oplevelse, for det er virkelig en uprofessionelle oplevelse som I giver til jeres B2B kursister og jeg håber der bliver strammet op på kundeservicen.

Derudover håber jeg at man kan kontakte jer på andre måder end via jeres infomail ved fremtidige klager.

17 de maio de 2023

PRINCE2 Foundation hos Mentorix

Jeg tog PRINCE2 Foundation hos Mentorix og kan varmt anbefale platformen. Det hele foregår digitalt, men der er også mennesker, som kan yde support. Eksamen foregik planmæssigt og det var nemt at forstå instruktionerne. Der er mange udbydere af PRINCE2, derfor denne anmeldelse :-)

28 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt, effektivt og ekstremt lærerigt!

Ekstremt spændende og lærerigt.
Jeg vil alle dage anbefale Mentorix til online kurser.

Da jeg ikke er den mest tekniske person, valgte jeg at give et kald. De var vildt behjælpelige og behagelige at tale med.
Stor ros herfra

31 de outubro de 2017

ITIL online kursus

Har netop gennemført et ITIL online kursus, og det var en god oplevelse. Det virtuelle class room fungerer rigtig fint, da der både er mulighed for at lægge pauser ind undervejs, man kan spole frem, man kan zoome ind på slides, og der er ligeledes en offline version af slidedeck.
Eksamen kan tages derhjemme, når det passer ind, så det giver god fleksibilitet. Eneste udfordring var, at denne udbyder af eksamensløsningen optager dig, medens du gennemfører de 40 checkspørgsmål, og det kræver installation af særligt SW, som min firma-pc ikke accepterede. Jeg benyttede min private pc, og her var der ingen udfordringer.
Alt i alt var det en enkel , fleksibel og hurtig måde at få yderligere viden og en certificering.

3 de agosto de 2017
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais