Metis Supplements NV Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd. Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we gra... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Beste Casper, zeker goede service, echter TE GOEDE SERVICE, want ik denk dat ik 2 abonnementen heb lopen. Dus 1 teveel. Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend. Dus g... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

De kortingscode werkte niet, na melding hiervan kreeg ik respons met de juiste code. Echter had ik niet gevraagd naar een testpakket en werd deze toch in rekening gebracht waardoor de korting lager wa... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Zeer snelle levering Ik betwijfel wel of het supplement bij mij helpt. Inslapen gebeurt inderdaad misschien iets sneller maar aan wakker worden elke 3uur wijzigt er voorlopig niets.Ik ben 59 en heb... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos

Metis is een belgisch supplementen bedrijf opgericht door Apotheker D. Christiaen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontwikkelde hij natuurlijke formules origineel voor zijn eigen familie.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

425 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 96% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

275 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prima levering

Prima levering. Aflevering ben je altijd afhankelijk van de transporteur

13 de janeiro de 2026

Resposta da Metis Supplements NV

Bedankt voor je review, Marcel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlotte levering en voor mij is de 08…

Vlotte levering en voor mij is de 08 heel goed om een betere slaap te hebben en wanneer ik wat nerveus ben neem ik er de 03 bij, dat helpt me enorm

5 de janeiro de 2026

Resposta da Metis Supplements NV

Dag Annie, bedankt voor je review. Fijn te horen dat onze Metis-supplementen je meer rust en een betere slaap bieden!

Regelmatig goed.

Heb al eerder besteld, ik slaap niet elke keer lang genoeg, maar tot nu toe het beste medicijn.

5 de janeiro de 2026

Resposta da Metis Supplements NV

Dag Rita, fijn om te horen dat onze Metis-supplementen je alvast iets verder helpen!

3 de janeiro de 2026

Resposta da Metis Supplements NV

Bedankt voor je positieve feedback, Claudine! Met Metis streven we steeds de snelste service na!

Snelle service

2 de janeiro de 2026

Resposta da Metis Supplements NV

Bedankt voor de review! Bij Metis streven we dan ook naar de beste service.

Classificada 1 em 5 estrelas

ik slaap er gewoon niet van…

ik slaap er gewoon niet van ,N????????????????

4 de novembro de 2025

Resposta da Metis Supplements NV

Dag Ingrid, jammer om te horen dat onze supplementen voor jou niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Slaap is inderdaad iets heel persoonlijks, en het effect van natuurlijke supplementen kan verschillen van persoon tot persoon. De snelheid van het effect kan variëren. Hopelijk merk jij ook snel verbetering bij consequente inname.

Levering en kwaliteit top

Heel snelle levering, duidelijke adviezen, mooi verpakt.

21 de dezembro de 2025

Resposta da Metis Supplements NV

Dag Matthys, bedankt voor je mooie review! Met Metis streven we steeds de beste kwaliteit en snelste service na.

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik koop een voordeel bestelling en er…

Ik koop een voordeel bestelling en er word me een abonnement aan gesmeerd. Dit had ik niet gevraagd🤬

10 de dezembro de 2025

Resposta da Metis Supplements NV

Dag Ingrid, jammer van je review. Op onze website kan je steeds zelf kiezen tussen een eenmalige aankoop of een abonnement. Vermoedelijk heb je per ongeluk voor de abonnementsoptie gekozen en daardoor genoten van 20% korting.

Bij vragen of problemen kan je ons steeds bereiken via onze website of via hello@metissupplements.com, we helpen je steeds graag verder. Jammer dat je ons niet eerst contacteerde en meteen een negatieve review plaatste.

Geduld

Is Ok. Ben nog paar pas begonnen met het in te nemen. Kan dus niet oordelen of hetw erkt

5 de dezembro de 2025

Resposta da Metis Supplements NV

Bedankt voor je feedback, benieuwd of ook jij geholpen bent met onze supplementen.

Feedback na 5 dagen gebruik Metis anti stress en sleep

Zeer snelle levering
Ik betwijfel wel of het supplement bij mij helpt. Inslapen gebeurt inderdaad misschien iets sneller maar aan wakker worden elke 3uur wijzigt er voorlopig niets.Ik ben 59 en heb al minstens 10 jaar slapeloze nachten, sinds de menopauze. Misschien dien ik langer te wachten op echt resultaat of ligt het aan de hormonale balans die uit evenwicht is . Ik wacht aldus af.....

1 de dezembro de 2025

Dag Katelijne,

Spijtig dat je niet de gewenste resultaten ervaart van onze producten! Slaap is nu eenmaal erg persoonlijk, en niet iedereen reageert hetzelfde op onze supplementen. Wel werken onze supplementen beter als je ze over een langere periode inneemt, zet dus nog zeker even door. :)

Keurig en correct

Keurig en correct.
Nu alleen nog uitproberen.

26 de novembro de 2025

Resposta da Metis Supplements NV

Dag Luc, bedankt voor je fijne review! We zijn benieuwd of onze supplementen ook jou verder helpen.

Super service!

Mijn pakje was niet goed aangekomen. Met Metis contact gehad hierover en ik kan niet anders zeggen dan dat ze dit perfect hebben opgelost! Sprakeloos dat ik (zonder extra kosten) gewoon een volledig nieuw pakketje heb gekregen!! Top!

1 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Metis Supplements NV

Bedankt voor je mooie woorden Gwennie!