Metteblomsterberg Opiniões 128

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Når du nu spørger - jeg har endnu ikke modtaget min ordre bestilt 30.maj. Minihakker forsinket. Det ville gøre oplevelsen bedre hvis I i den situation sendte den del af ordren der har været klar til l... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Den måde du viser hvordan man kan bruge dine varer gør at man får lyst til at prøve.Måske ser ikke helt ud som dit men så prøver jeg bare igen har efterhånden købt en del af dine gode varer og været... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Servicen ang track og levering kom hurtigt Min pakke kom den lovede dag og den er blevet indviet og døbt elsker den allerede Hun hedder Frk Isblomst og har plads ved siden af Frk Blomst (stor køk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tryghed i at gå i gang med dine opskrifter, fordi der er gjort umage ned til sidste detalje - altid en succes, tak.

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Tilfreds igen

Tilfreds igen. ⭐⭐⭐⭐⭐. Hjælp til spiselige blomster og fine alternativer. Dejligt med lidt hjælp, når man leger Blomsterberg hjemme i køkkenet😅

12 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Super dårlig kina bras af en håndmikser.

Købte en håndmikser i den tro at det var god kvalitet fra dette brand. Det skulle vise sig at være en gang værre kina bras. Den larmer fuldstændig vanvittigt og piskerisene er tynde og runde, så det tager dobbelt så lang tid at piske fx flødeskum som med min 40 år gamle Krups. Klagede til kundeservice, der blank afviste og "spiste mig af" med en mega lang mail, uden nogen afklaring.

15 de dezembro de 2025

Hej Marianne

Vi er kede af at høre om din oplevelse med håndmikseren. Det er bestemt ikke den kvalitet eller ydeevne, vi ønsker, at vores produkter skal have, og vi forstår din frustration over både støjniveauet og funktionaliteten.

Vi beklager samtidig, at du ikke har fået en tilfredsstillende oplevelse med vores kundeservice.

Lonni

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligste pande til dyreste pris

Kobber pande er dårligt designet.

Umulig at rengøre i bunden fordi i har lavet en hak imellem panden og så den plade i har sat på i bunden.

Så vær klar på at få en pande som altid er beskidt i bunden. Håndtaget er også sat dårligt på. Føles som noget billigt Kina bras

22 de fevereiro de 2026

Hej Peter
Vi beklager meget, at du har haft denne oplevelse med vores kobberpande.

Det er naturligvis ikke den kvalitet eller det design, vi ønsker at levere, og vi forstår din frustration – især når produktet er købt i en højere prisklasse. Din feedback tager vi meget alvorligt og sender den videre internt.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundecenter, hvis det er noget du ønsker at vi skal se nærmere på.

Lonni

Classificada 1 em 5 estrelas

Fik en Blomsterberg gasbrænder i…

Fik en Blomsterberg gasbrænder i julegave. Skulle bruge den i går. Den tændte, men Flammen var meget svag. Skruede op, og ilden kom ud i en stor flamme i bunden. Det var en kort “glæde”, som havnede i en gryde m vand der stod i vasken, og derefter i affaldscontaineren! Nåede end ikke at karamellisere mine Crème brûlée. Den gasbrænder kan jeg bestemt ikke anbefale!

7 de fevereiro de 2026

Hej Hanni,

Det er vi virkelig kede af at læse.
Det må have været en skuffende oplevelse, at gasbrænderen ikke fungerede som den skulle – især når den skulle bruges til en særlig dessert.
Det lever naturligvis ikke op til vores forventninger til kvalitet.

Vi håber, at du vil kontakte os eller købsstedet, så der kan rettes op på den oplevelse, du har haft.

Pia
Kitchen Living Dining

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais