Koiwiel besteld. Post nl heeft het bezorgd. Doos was stevig ingepakt en met breekbaar stickers dicht geplakt. Na openen van doos was het koiwiel gebroken. Goed verpakt en toch kapot door verv... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Na het overlijden van onze gehandicapte zoon (29) wilden wij zijn graf iets extra's geven. Via internet kwamen we bij Meulenveld terecht waar we een werkelijk schitterend beeld zagen van een liggende... Ver mais
Zowel de levering van een gebruikte buffetkast als het weer ophalen ging uitstekend vlg. afspraak. Ik moest helaas de kast retour doen omdat het wegwerken van de beschadigingen door gebruik en houtwo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Een grote loods vol decoratieve nieuwe en gebruikte artikelen. omdat wij vaak even buiten de deur zijn, kan u alleen op afspraak onze artikelen bezichtigen.
Informações de contacto
Kempersweg 15, 7156 RB, Beltrum, Holanda
- 0613909665
- info@meulenveld.com
- meulenveld.com
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
Antieke kast
Antieke kast gekocht, afgegaan op foto en omschrijving. Kast is heel mooi, voldoet aan de verwachtingen. Na goed overleg over de bezorgdatum gratis bezorgd aan de andere kant van het land. Zeer vriendelijke mensen.
Fijne en snelle communicatie en goede…
Fijne en snelle communicatie en goede levering. Ze hebben met mij meegedacht en mogelijk gemaakt dat ik alsnog het beeld op tijd als kado kon geven
Onwijs leuke site met goede service.
Onwijs leuke site met goede service.
Vind dat het gemak van de website erg goed is, je kan makkelijk bestellen en afrekenen.
De communicatie over het afleveren verloopt ook prima en het is niet erg om er dan iets langer op te wachten.
Heel mooi beeld
Heel mooi beeld, snel geleverd. Erg blij mee!

Bestelling.
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst duurde het even voordat ik bericht kreeg over mijn levering. Mail ontvangen voor bevestiging welke dag en tijd het geleverd ging worden met de mededeling dat als er vertraging zou zijn ik gebeld zou worden. Dit is ook keurig gedaan. Mij bestelling is erg mooi. Zou zo weer bestellen.

Resposta da Loodsvol.com
Afgelopen week-end een mooie Grieks zuil besteld. Deze week geleverd door de eigenaresse zelf! Super service, mooi beeld. Een echte aanrader, ik ben fan!
Afgelopen week-end een mooie Griekse zuil besteld;
3 dage
Beeld voor me ouders besteld en laten…
Beeld voor me ouders besteld en laten verven, echt mooi geworden zeker vaker bestellen aanrader!

Goed bedrijf
Goed bedrijf, fijne mensen. Ik heb een beeld met sokkel besteld in het wit, beide zeer gedetailleerd en met een grijze kleur patina (geschaduwd) om de details te vergroten. Bezorging was op tijd en netjes binnen neergezet, goede service dus. Ik ben zeer tevreden

Resposta da Loodsvol.com
Zonet mn beelden binnen gekregen
Zonet mn beelden binnen gekregen, prachtig maar zeer zwaar, de dame die ze kwam bezorgen heeft geholpen tot ze beide binnen stonden! Geweldige beelden, zeer fijne service echt een aanrader.

Resposta da Loodsvol.com
Even gebeld om de levertijd te checken
Even gebeld om de levertijd te checken, werd terug gebeld het was geen probleem dus artikel besteld en betaald na drie dagen bij ons op het adres geleverd helemaal toppie goede service en zeer vriendelijke bezorging. dank hier voor
Super service
Super service! Persoonlijk aan huis geleverd vanwege problemen bij post nl👍goede prijs kwaliteit
Aanrader
Vandaag een salontafel en tuintafeltje binnen gekregen. Het zag er goed uit, zoals op de website omschreven. De producten werden netjes afgeleverd door 2 vriendelijke mensen.
Bestelling (beeld) binnen gekregen
Bestelling (beeld) binnen gekregen, zag er goed uit, precies als op de side, Door Meulenveld zelf thuis bezorgd , wat een service, een aanrader, krijgt van ons een 10, mvg. Peter en Yvonne groeneweg
Blije klant
Vandaag mn nachtkastjes en tafeltjes binnen gekregen. Fijn schoon geleverd en precies zoals beschrieven op de site. Mooie prijs, vriendelijke levering. Blije klant
Super
Beeldje was super leuk. Hele goede service. Erg vriendelijke mensen. Helemaal top. Ben er erg blij mee
Wij hebben een prachtig jaren 50…
Wij hebben een prachtig jaren 50 plantentafeltje bij Meulenveld besteld en omdat het boven de €50 gratis bezorgen was, op de website even verder gekeken en kwamen twee mooie stoelen tegen. Op de gok erbij besteld. Een ruime week later kwamen twee vriendelijke mensen de spullen helemaal naar binnen brengen. Prachtig! Als nieuw. Zowel het tafeltje als de stoelen. Volgens de website hadden de stoelen gebruikers sporen, wij hebben ze niet kunnen ontdekken. Echt een aanrader deze winkel.
De perfecte kast
Ik was al heel lang op zoek naar een broodkast. Continu waren ze niet precies wat ik wilde, waren ze al verkocht of waren ze super ver weg. Ineens kwam ik hem hier tegen, voor een spotprijs! Ze kwamen hem ook brengen en de mensen waren echt heeeel vriendelijk! Ik ben super, super, súper blij! Heel erg bedankt!
Wauw dacht ik toen ik die beelden zag…
Wauw dacht ik toen ik die beelden zag op de site. Gratis levering in België nog meer wauw. Gisteren ging de bel 2 super vriendelijke dames met mijn beelden!!!! Wat zijn ze mooi, de beelden. Nog meer wauww. Broer en zus staan prachtig. Dank je wel . Een 10 op 10!
aardige en vrolijke dames
Uitstekende en zeer vriendelijke service! Werd na mijn bestelling gebeld want levering kon de volgende dag al plaatsvinden. Toen ik er nog iets bij wilde bestellen kon dat, geen probleem. Alles keurig afgeleverd door twee zeer aardige en vrolijke dames! Klantvriendelijkheid staat bij Meulenveld hoog in het vaandel.

Resposta da Loodsvol.com
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.