Meydanigrill Opiniões

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

7 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten, zeer vriendelijke bediening, hele aardige mensen. Wij komen graag nog een keer terug!

12 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. Paar verbeterpunten zijn er wel. Het was er erg koud dus alsjeblieft de verwarming wat hoger en op al die witte lichtpunten in het plafond kan misschien een dimmer. Door het witte licht wordt het allemaal een beetje sfeerloos.

22 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Op aanraden van iemand anders ben ik…

Op aanraden van iemand anders ben ik vanavond samen met mijn zoon wat gaan eten bij Meydani.
Het was echt een aanrader, een familiebedrijfje die allemaal zeer vriendelijk waren.
We werden netjes begroet bij binnenkomst en gevraagd waar wij wilden zitten.
Ook werd onze jas netjes aangenomen en opgehangen.
De kaart was overzichtelijk maar niet heel uitgebreid.
Het hoofdgerecht was bizar lekker(mixed grill) het vlees kon je met je lepel snijden zo zacht en mals was het.
Hierna nog een toetje wat ook heerlijk was.
Al met al, ik kom hier zeker nog eens terug, waarschijnlijk heel snel 🤣

17 de abril de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Niet echt ok

We hebben hier met vier gedineerd. Het eten duurde erg lang. Het leek alsof ze ons vergeten waren. De bediening leek aanvankelijk ook ok. Totdat we duidelijk om kraanwater vroegen. We kregen met misbaar een fles water voor €8,50. Vervolgens hebben we een paar keer om ons eten moeten vragen. Toen was de pret wel een beetje over bij de bediening van onze tafel. Het eten was redelijk.

21 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Passie voor het eten en zeer gastvrij

Wij waren met een groep van 12 personen afgelopen zaterdag 8 juni 2024 in Voorschoten. Dit restaurant heeft al onze verwachtingen overtroffen.
Ontzettend aardige mensen (familiebedrijf) en een heel gastvrije ontvangst.

De bediening was wat zenuwachtig of het wel zou lukken met zo'n grote groep (ja dus, prima verlopen!).

We konden ruim zitten aan de tafels (hoe vaak maak je het niet mee dat je met teveel personen aan een te kleine tafel wordt gepropt...).

Maar dan het eten: dat was werkelijk fantastisch. Hier is nog echt sprake van passie in de keuken! De porties zijn zeker niet te klein. Er wordt gekookt met verse ingredienten. En dat proef je. Het vlees (kipfilet, gyros) was mals. Maar ook de biefstuk was perfect. Heerlijk zacht en geen spoor van zeentjes te vinden. Ook de desserts zijn zelfgemaakt, ruime porties en heerlijk!

Oh ja, de dranklicentie is inmiddels op orde hoor :-). Wij hadden een heerlijke fles rode wijn bij het eten.

Wij hebben een fantastische avond gehad en komen hier zeker nog weer eens terug.

8 de junho de 2024

É esta a sua empresa?