TYV hold jer væk fra de svin
Pas på – defekte biler, skjulte gebyrer og farlig praksis!
Anmeldelse:
MH BILER Herlev har undladt at betale mit depositum og resten af måneden som aftalt. Derudover kommer der skjulte regninger, uden skriftlig dokumentation om opsigelser eller gebyrer.
Bilerne, de udlejer, er dårlige og farlige. Min bil havde defekt gearkasse og kunne ikke sættes i gear, og den blev udleveret med kraftig benzinlugt, hvilket er direkte farligt, især for en børnefamilie. Da jeg forsøgte at bytte bilen, ville han give en endnu dårligere Toyota Aygo, hvor koblingen var blød og ikke fungerede korrekt. Han holder alt for mange biler i drift, som burde have været taget ud af brug, og han tjener penge på dette, uden at tage ansvar for kundernes sikkerhed eller service.
Kommunikationen fra firmaet har været minimal, og der er ingen ansvarstagen for problemerne. Jeg kan derfor ikke anbefale MH BILER Herlev og advarer andre kunder på det kraftigste – dette firma er uforsvarligt, uansvarligt og tager jeres penge uden garanti for sikkerhed eller service.
De er TYVE TYVE 😡😡 håber ikke nogle bliver udsat af det samme
Ps det er ikke en misforståelse jeres familie medlem har i samarbejde med og i arbejder sammen som familie . Samt synes jeg ikke det var iorden du skulle råbe i telefonen det fortæller jeres adfærd
12 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea