MHC Mobility Opiniões 78

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb recentelijk een Hyundai i10 geleased via MHC Mobility. Er was sprake van goede dienstverlening tijdens het aanvraagproces. De medewerker van MHC mobility was vriendelijk en oplossingsgericht. D... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Betere opties zijn mogelijk. En die zou ik eerst bekijken als ik van jullie was. Eens het contract afgesloten is moet je niet meer op bijstand rekenen. Klanten service stelt niks voor.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles top! Wij waren voor onze onderneming in België op zeer korte termijn op zoek naar 2 wagens en zowel Chelsea als Mike van MHC Mobility Gent hebben van begin tot afhandeling eerlijk en zéér corr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij MHCCars onze Hyundai gekocht het was een juiste keuze, na lange tijd zoeken. Ik werd er vriendelijk aangesproken door Finn en Ruben. Zij waren niet de geijkte verkopers, maar met gedegen kenni... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de leasing de carros
  2. Serviço de arrendamento
  3. Fornecedor de equipamento para mobilidade
  4. Concessionário de carros usados

Een auto leasen, zakelijk of privé? Of toch liever een occasion kopen? Zoekt u een leasemaatschappij met tientallen jaren ervaring in wagenparkbeheer? MHC Mobility staat voor u klaar, altijd. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos op weg kan, zodat u met elke rit uw wereld kunt vergroten.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

78 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Fantastische service

Fantastische service. Wij zijn al sinds 2013 klant bij MHC mobility voorheen Noordlease en zijn van plan nog jaren klant te blijven. Wanneer je belt wordt je geholpen door vriendelijke medewerkers. Kortom lease doe je bij MHC Mobility.

28 de setembro de 2024

Super service

Een auto aangeschaft met super service. Vincent hielp ons onzetttend fijn en was erg meedenkend. De auto was ook helemaal naar wens en voldeed precies als de omschrijving.

24 de maio de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

geen service of onderhoud toegestaan

6 maanden voor einde leasecontract geen onderhoud of service toegestaan. Volgens het de signalering op de display verplichte service nodig. Dus wel volledig betalen tot einde contract maar 6 maanden geen service of onderhoud toestaan

1 de fevereiro de 2024

Top service

Top service, mijn auto gaf een olie melding na een aantal maanden van de verkoop en ik kan kosteloos bij een Bosch Service punt langs. Ook bij het kopen van de auto was de service en begeleiding top. Alles wordt transparant en eerlijk besproken.

28 de dezembro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede zaak

Goede zaak, mijn vader had via MHC Mobility een brommobiel geleaset van Van de Graaf en heeft hier 3 jaar lekker mee rond kunnen rijden. Mijn vader is helaas overleden dus ik moest de afwikkeling doen.

(Goede service, maken wel eens een foutje met het financiële gedeelte, maar corrigeren dit netjes. Goede klantenservice en erg vriendelijke mensen)

(Zeer aan te raden om hier te gaan leasen!!!)

21 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

TOP IN ALLES! Het was een zeer positieve beleving van…

Het was een zeer positieve beleving van eerste contact tot eerste rit 🤩, met snelle en duidelijke antwoorden, correcte prijzen en een zeer vriendelijke en toegewijde verkoper (C) en bij een onvoorziene situatie heb ik ook de kracht van hun teamwork in Sint-Denijs-Westrem gemerkt en waren daarbovenop nog leuke welkomstextra's voorzien en een heerlijke koffie! Jullie hebben het HELEMAAL begrepen✨🏆✨💐✨😉!

24 de novembro de 2023

Prima auto geleverd

Prima auto geleverd, als er al eens iets werd alles snel en prima geregeld. Kon de auto na de contracttijd steeds met een jaar verlengen tegen de oude afspraken.

21 de outubro de 2023

Onze Capture

Onze Capture
Ook bij deze auto weer hele goede ervaringen in de service, zowel onderhoud als afhandeling daarvan. Ook administratief is alles altijd fijn op orde

17 de setembro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Verkoper doet zijn best.

Verkoper deed zijn ding, hier heb ik niks op aan te merken.

Foto's op de website zijn misleidend! Door de o zo mooie fotostudio zijn de schades niet te zien.
Het poetsen: dat kost jezelf na aankoop een dag, omdat de poetser dit kennelijk niet kan. Denk aan druppen poets op de velgen, zand op het dashboard, zand door de gehele motorruimte en vegen op de ruiten.
Wat betreft het onderhoud was ik in de veronderstelling dat dit naar behoren uitgevoerd zou zijn. Helaas zijn basic dingen zoals het invetten van de scharnieren en deurvangers overgeslagen.

19 de agosto de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

De service en het inlevingsvermogen van…

De service en het inlevingsvermogen van deze leasemaatschappij laat echt te wensen over.
In het kader van, de klant kan toch geen kant op, laten ze je rustig voor van alles meer betalen. Als iets niet is geleverd zoals besproken, dan heb je pech.
slechte klachtenafhandeling.

1 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Vanaf binnenkomst werden we geweldig…

Vanaf binnenkomst werden we geweldig geholpen. Geen opdringerige verkoper maar iemand die duidelijk uitleg geeft. Goede service en een jaar garantie op de auto. Goed betrouwbaar bedrijf waar we zeker terug gaan komen😊.

2 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.