Handler man i butikken er der et meget venligt personale og de har så mange lækre sager. Har også handlet hos dem på nettet og der er virkelig hurtigt ekspedition
Leia as opiniões dos outros
Modtog min kjole få dage efter den blev bestilt. Kjolen fra Gaspar levede helt op til mine forventninger. Dejligt at modtage pakken hvor der er skrevet en lille personlig besked.
Jeres ALTID gode humør, fede tøjstil, der er noget til alle stilarter og former. I er så fantastiske til at sige jeres mening, uden at pakke noget ind❤️👍 Og så selvfølgelig jeres altid hurtige... Ver mais
Altid go’ service ved køb hos MosterD Jeg kører gerne fra Silkeborg til Herning for at besøge butikken, og vælger jeg levering, sker det hurtigt og altid med en sød, personlig hilsen…😊👍 Stort udva... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Velkommen til en verden af lækkert boliginteriør Leder du efter de perfekte detaljer til at skabe den rette stemning i dit hjem? Eller et par få unikke tilføjelser, der virkelig kan give din bolig masser af karakter og personlighed? Så er du uden tvivl kommet til det helt rigtige sted.
Informações de contacto
Industrivej syd 9B, 7400, Herning , Dinamarca
- Info@mosterd.dk
- mhome.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Der var problemer med
Der var problemer med, at levere den købte vare. Blev tilbudt en anden i stedet.
Selvfølgelig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Selvfølgelig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Både ift udvalg, betjening og de sødeste piger🌸🌸
Køb køb køb og bli glad i låget.
Moster D har smukke produkter af tøj og jeg nød min bestilling fra start til modtagelse og glæder mig til at bruge dem i sommer.
Tak Moster D
Service i top
Service i top, søde og hjælpsomme medarbejdere, Moster d er altid et besøg værd.
Ovenud tilfreds
Fantastisk butik med fede mærker og…
Fantastisk butik med fede mærker og ikke mindst service på øverste hylde ❤️❤️
Altid meget god service
Altid meget god service, behjælpelig personale og deres live salg er utrolig gode og meget inspirerende
Hurtig levering med en sød hilsen fra…
Hurtig levering med en sød hilsen fra Camilla 😉 Fik leveret den flotteste skindjakke ♥️
Super Butik
Super hurtig levering, levede fuldstændig op til beskrivelsen af tøjet. Rigtig hurtigt ombytning og så flot med en håndskreven hilsen
Frisk betjening
Virkelig god service 👌
Virkelig god service 👌
Hurtig svar på mail - ordre hurtig fremme
Meget flot butik 🤩
Meget god hjælp i butikken 🤩
Rigtig dejlig butik at komme i
Rigtig dejlig butik at komme i. God service og meget hjælpsomt personale.
Super god oplevelse
Super hurtig levering. Og varen levede 100% op til forventningen. Og så blev jeg blev positivt overrasket over en håndskrevet personlig hilsen - det er god stil👍
Skøn butik skøn butik …
En skøn butik der har alt hvad man kan ønske sig.
Dejlig betjening altid med et smil.
Hvis ikke det er fordi at jeg er pensionist ville jeg komme der hver dag men det tør jeg ikke pga. For mange fristelser.
Grethe Nielsen
Perfekt
Første gang jeg har handlet med Moster D - men bestemt ikke sidste gang. Alt var perfekt såsom bestilling, levering og selve mit indkøb.
Stor service og hurtig levering
Stor service og hurtig levering samt hurtig ombytning da varen desværre var for stor. Her handler jeg gerne igen
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering - med den sødeste lille hilsen. Tak ♥️
Jeg vil helt sikkert handle hos Moster D igen !
Altid god service hurtig kevering
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.