Altid smilende og i mødekommende så man altid føler sig velkommen. Malene tager sig altid god tid til behandlingen og jeg føler mig rigtig godt vejledt i, hvordan jeg skal passe min hud. Anbefaler M... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Comfort Zone nyder nu, sikke en dejlig ro, det giver til krop og sjæl. Befinder mig et sted, hvor dette passer lige ind. Skønt i har så meget lækkert. Krystaller, te, røgelse er også meget fint.
Jeg fik en ansigtsbehandling af Christina. Jeg følte mig helt tryg i hendes hænder, hun var meget professionel. Behandlingen var tilpasset min sarte hud og det var en dejlig, afslappende behandling. M... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Klinik “M Hudpleje” Horsens er en afslappet og hyggelig klinik med fokus på både resultatorienterede og miljøvenlige produkter. Hos M Hudpleje finder du et stort udbud af behandlinger, hvor der både laves afstressende og forskønnende behandlinger, men i særdeleshed også meget fokus på resultat behandlinger- hvor du virkelig kan gå i dybden og få arbejdet med huden. Vi har behandlinger til både kvinder og mænd, samt teenageren. Klinikken ligger centralt i Horsens, med gode parkeringsforhold. Vi bruger og sælger de bedste produkter på markedet; særligt Priori, Skinbetter Science, Skin/Losophy, Radiant og Smør dig Ind. Vores fokus ord er bæredygtighed, sundhed, kvalitet, resultater, luksus og forkælelse.
Informações de contacto
Kattesund 13, st tv, 8700, Horsens, Dinamarca
- Info@mhudpleje.dk
- mhudpleje.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Comfort Zone nyder nu
Altid smilende og i mødekommende
Altid smilende og i mødekommende så man altid føler sig velkommen.
Malene tager sig altid god tid til behandlingen og jeg føler mig rigtig godt vejledt i, hvordan jeg skal passe min hud. Anbefaler M hudpleje til alle 😊
Seriøs behandling i hyggelige og…
Seriøs behandling i hyggelige og afslappende omgivelser og lyttende personer skøn behandling
God oplevelse og service hver gang
God oplevelse og service hver gang. Er kommet hos Malene i mange år (10år+) og har fået en god service hver gang med tilpasning af behandlinger, hvis hun kan se at huden har brug for noget andet end det der er bestilt.
Er nu også kommet hos Gitte, som jeg også varmt kan anbefale til afstressningsbehandlinger.
På det personlige niveau har både Malene og Gitte evnen til at give en god service selv når man som kunde kan være lidt særegen :-)
Go og effektiv træning leveret af…
Go og effektiv træning leveret af Bossen selv

Resposta da Mhudpleje
Om det er ved malene eller gitte man…
Om det er ved malene eller gitte man får behandling så er man altid i gode og konpetente hænder kæmpe anbefaler her fra

Resposta da Mhudpleje
Virkelig skøn og kompetent behandling
Virkelig skøn og kompetent behandling. Det er rart at de bruger deres hænder og sanser og mærker efter hvor behovet er og hvad der er bedst på for en, så man får mest mulig ud af sin behandling.
Altid venlige og med et smil.
Lytter og får tingene til at lykkes efter ens ønsker og behov.

Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse.
Har fået signatur behandlinger ved Malene flere gange, kan varmt anbefales.
Rolig og afslappende atomsfære.

💫 Altid en fantastisk oplevelse hos MHudpleje 💫
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kommer jævnligt hos MHudpleje, hvor Malene og Gitte altid får én til at føle sig så velkommen. Jeg har lige været der til lashlift og farvning af bryn, som elev Lotte lavede på mig – hun er virkelig dygtig og omhyggelig.
Jeg føler mig altid imødekommet, og jeg elsker, at de har tid til én.
Rummene og atmosfæren er så dejlige og rolige, og man går altid derfra med en skøn følelse – både fordi resultatet bliver flot, og fordi oplevelsen i sig selv er så rar.
Kan varmt anbefales! 🌸

Fantastiske resultater
Malene aflæser din hud og laver en behandling i samspil med dig ud fra det hun ser. Synlige resultater og fantastisk velvære efter behandlingerne. Kan klart anbefales.

Resposta da Mhudpleje
Skønne produkter, fair priser og skønne behandlinger
Jeg har nu i mange år, kommet månedligt hos søde Gitte. Og jeg glæder mig HVER gang. Det er altid en skøn, afslappende, professionel og lækker behandling man får🌸
Skønne produkter, fair priser og skønne behandlinger - ovenud tilfreds, og derfor 5 ud af 5 stjerner herfra!❤️

Resposta da Mhudpleje
Så dejligt sted at komme
Så dejligt sted at komme. Afslappet og en ren nydelse. Glæder mig altid til at besøge Malene som altid er sød og i godt humør. 😊😊

Fantastiske oplevelser
**"Altid smilende og imødekommende personale. Jeg føler mig afslappet og tilfreds med behandlingen hver gang. De er professionelle og meget omhyggelige.
Behandlingslokalet har en god atmosfære, og hygiejnen er altid i top.
Alt i alt er det grunden til, at jeg altid vender tilbage igen
Kæmpe anbefaling
Jeg har fået massage ved Mhudpleje det sidste halve år cirka. Og jeg er fuldt ud tilfreds hver gang!🤩 Det er et dejligt roligt sted med sødt personale. Jeg har fået behandlinger af Gitte og i går var jeg inde ved Lotte. Det har virkelig hjulpet på min migræne at få de behandlinger hos dem!🫶🏼 Så kæmpe anbefaling herfra!
Massage
Har lige fået massage hos Mhudpleje som igen var super godt. Har været der flere gange og har altid fået rigtig god behandling af det søde personale, kan varmt anbefales. Charlotte
Har været hos mhudpleje flere gange
Har været hos mhudpleje flere gange, og har hver gang fået den bedste behandling.
Klinikken er dejlig afslappende, ligesom stemningen også er. Man føler sig virkelig velkommen.
Jeg har fået både, ansigtsbehandlinger, peeling, lash lift, farvet bryn og vipper osv osv. alle behandlinger er blevet udført af Lotte, og hver gang er det til top karakterer❤️
Jeg glæder mig til at komme igen 🤩
Pas på hvis du skal have lavetlashlift…
Pas på hvis du skal have lavet lashlift, de bruger et alt for skarpt buk, mine vipper vendte næsten helt rundt
Da jeg konfronterede dem med det, så var det bare fordi mine vipper var for tørre. Har aldrig hørt det før og har fået lavet lashlift i ca 7 år, dog ikke her, og kommer der aldrig igen
Svar: Ja det er rigtigt jeg fik en lille olie med hjem, men ikke noget om vi skulle se på det igen. Ja det er da logik at man ikke må få lavet det igen lige efter en behandling.
Lotte er kosmetikker elev men hun er uddannet vippetekniker, så hun burde have helt styr på, hvad hun laver. Hun sagde ikke noget om at mine vipper var tørre inden hun lavede lashliftet, det burde hun jo have set. Hun skulle jo heller ikke have lavet så skarpt et buk. De nederste vipper skal heller ikke krølle efter.
Ok må man ikke ændre sin tid ved jer, hvis man ikke kan alligevel?
Selvfølgelig har jeg plejet mine vipper, men først nu har de et normalt buk som de har efter et lashlift, det er i hvert fald ikke normalt.

Resposta da Mhudpleje
Jeg har både fået ordnet negle med…
Jeg har både fået ordnet negle med shellak, fået en dejlig ansigtspeeling, hot stonemassage, tandblegning, lashlift, farve af bryn og vipper, ansigtsbehandling/signaturbehandling med massage i nakke, ansigt, øre og dekorte, som var rigtig skøn.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.