Heb 2 HP laptops gebracht met nog fabrieksgarantie wegens corrupt bios, Diagnose had ik al met technische support van HP gedaan moederbord moest vervangen worden, Bij HP zou dit 3 weken duren, Daarom... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Iphone 13 op aanraden van medewerker ingeleverd om NFC te maken. Was eerst wat huiverig om telefoon zomaar in te leveren. Medewerker Matty was zeer overtuigend en nam mijn twijfel weg. Achteraf bl... Ver mais
Accu vervangen van iPhoneXS het duurde wat langer voor ik het toestel terug had, maar werd aangenaam verrast toen ik de telefoon inschakelde, wat blijkt...zijn de speakers ook geheel gratis vervangen... Ver mais
Ik meldde aan en bracht mijn laptop langs op vrijdagochtend vroeg, ik verwachtte vrijdag of maandag een diagnose maar hoorde steeds niets en op mailen en bellen kreeg ik geen indicatie van hoe lang he... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Oficina de reparação de dispositivos electrónicos
- Assistência técnica de informática
- Serviço de informática
- Loja de reparação de telemóveis
- Reparação de telefones
MicroFix – Slimmer repareren. Duurzamer IT-beheer. MicroFix is sinds 1991 dé reparatiepartner voor bedrijven, scholen, instellingen en IT-resellers die kiezen voor zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid. We repareren laptops, desktops, smartphones, tablets, printers en servers – zowel binnen als buiten garantie – snel, deskundig en merkonafhankelijk. We zijn erkend servicepartner van Apple (Apple Authorized Service Provider), HP, Lenovo, Dell, Asus én Samsung. Of het nu gaat om een garantieclaim of een betaalde reparatie: we maken het je makkelijk. Elke geslaagde reparatie helpt mee aan onze missie: samen tegen e-waste. We verlengen de levensduur van apparaten en voorkomen onnodig elektronisch afval – goed voor jouw organisatie én voor het milieu. Met een hoofdkantoor in Leiden, een landelijke buitendienst en service op locatie (waaronder “klaar terwijl je wacht”-iPhone-reparaties), zorgen we voor gemak en continuïteit. We denken met je mee, regelen alles en nemen het werk uit handen. MicroFix staat voor vakmanschap, ervaring en maatschappelijke verantwoordelijkheid – al ruim 30 jaar.
Informações de contacto
Willem Barentszstraat 21-23, 2315TZ, Leiden, Holanda
- 071-5682555
- info@microfix.nl
- microfix.nl
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Ik heb mijn airpods nog niet retour…
Ik heb mijn airpods nog niet retour ontvangen. Er is een onderzoek gaande

Snelle hulp en reparatie
Snelle hulp en reparatie. Wel aan de prijs ivm orginele Apple onderdelen, maar onberispelijk goede service!!

Goede service,
Goede service,
Fijn dat je een prijsopgaaf krijgt en een rapport over wat er gemaakt is.
Snelle retour service van je apparaat

Aanbevelenswaardig. Accu Iphone vervangen
Ik heb de accu van mijn Iphone 7plus laten vervangen. Ik kon zonder afspraak terecht. De professionele uitstraling van de bedrijfsinrichting gaf mij een betrouwbaar gevoel. Dit in tegenstelling van veel bedrijfjes waar ook telefoonreparatieservice wordt aangeboden. De medewerker heeft mij plezierig en correct geholpen. In korte tijd was mijn toestel weer helemaal in orde, voor een zeer aanvaardbare prijs. Al eerder had ik goede ervaring met dit bedrijf. Aanbevelenswaardig!

Resposta da MicroFix
Goed advies en kennis van de iMac.
Goed advies, veel kennis van de iMac en vriendelijke ontvangst en snel klaar.

Resposta da MicroFix
Schermreparatie goed en snel uitgevoerd
Schermreparatie goed en snel uitgevoerd. Enige minpuntje dat het nieuwe scherm best duur was - al zal Microfix daar misschien niet zo veel aan kunnen doen.

Tevreden klant
Bij microfix amsterdam de accu van mijn Iphone 11 laten vervangen. Ik kon direct terecht, werd goed geholpen en na een uur was de iphone weer gereed. Zeer tevreden.

Good service, on time.
Repair was suitably priced. I was kept well up to date all through the process - their online tracking portal is very useful.
Team is friendly, efficient and the repair was done exactly on time, as expected.

Resposta da MicroFix
iPad Air 4 met defecte volumeknoppen is vervangen.
iPad Air 4 met defecte volumeknoppen is - onder garantie - vervangen door een nieuw exemplaar. Super natuurlijk.
Eerder in het reparatieproces was ik nieuwsgierig geworden door de info via "mijn" account; na overleg met de manufacturer zouden onderdelen worden vervangen. Die zijn binnengekomen, maar kennelijk is het niet gelukt ze te gebruiken. Ik was benieuwd of het mogelijk was de knoppen van de tablet vervangen.
Al met al prima en vlotte service.

Prima levering
Prima levering, top dat ook het bedrijfs logo op de pakbon terecht komt. Jammer alleen dat de levering in mijn geval meer als 3 dagen duurde terwijl de levertijd op de site 2 dagen zou zijn.

Resposta da MicroFix
Het touch scherm van m'n iPhone SE 2020…
Het touch scherm van m'n iPhone SE 2020 reageerde plotseling niet meer op aanrakingen. Gelukkig was het binnen de garantieperiode en heeft MicroFix het kunnen oplossen zonder bijkomende kosten!

Resposta da MicroFix
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.