Heb 2 HP laptops gebracht met nog fabrieksgarantie wegens corrupt bios, Diagnose had ik al met technische support van HP gedaan moederbord moest vervangen worden, Bij HP zou dit 3 weken duren, Daarom... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Iphone 13 op aanraden van medewerker ingeleverd om NFC te maken. Was eerst wat huiverig om telefoon zomaar in te leveren. Medewerker Matty was zeer overtuigend en nam mijn twijfel weg. Achteraf bl... Ver mais
Accu vervangen van iPhoneXS het duurde wat langer voor ik het toestel terug had, maar werd aangenaam verrast toen ik de telefoon inschakelde, wat blijkt...zijn de speakers ook geheel gratis vervangen... Ver mais
Ik meldde aan en bracht mijn laptop langs op vrijdagochtend vroeg, ik verwachtte vrijdag of maandag een diagnose maar hoorde steeds niets en op mailen en bellen kreeg ik geen indicatie van hoe lang he... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Oficina de reparação de dispositivos electrónicos
- Assistência técnica de informática
- Serviço de informática
- Loja de reparação de telemóveis
- Reparação de telefones
MicroFix – Slimmer repareren. Duurzamer IT-beheer. MicroFix is sinds 1991 dé reparatiepartner voor bedrijven, scholen, instellingen en IT-resellers die kiezen voor zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid. We repareren laptops, desktops, smartphones, tablets, printers en servers – zowel binnen als buiten garantie – snel, deskundig en merkonafhankelijk. We zijn erkend servicepartner van Apple (Apple Authorized Service Provider), HP, Lenovo, Dell, Asus én Samsung. Of het nu gaat om een garantieclaim of een betaalde reparatie: we maken het je makkelijk. Elke geslaagde reparatie helpt mee aan onze missie: samen tegen e-waste. We verlengen de levensduur van apparaten en voorkomen onnodig elektronisch afval – goed voor jouw organisatie én voor het milieu. Met een hoofdkantoor in Leiden, een landelijke buitendienst en service op locatie (waaronder “klaar terwijl je wacht”-iPhone-reparaties), zorgen we voor gemak en continuïteit. We denken met je mee, regelen alles en nemen het werk uit handen. MicroFix staat voor vakmanschap, ervaring en maatschappelijke verantwoordelijkheid – al ruim 30 jaar.
Informações de contacto
Willem Barentszstraat 21-23, 2315TZ, Leiden, Holanda
- 071-5682555
- info@microfix.nl
- microfix.nl
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês

Resposta da MicroFix
De "digitale balie" aan het begin van…
De "digitale balie" aan het begin van een servicebezoek is iets waar ik niet aan zal ( = wil ) wennen (daar ben ik te veel negentienhonderdentwintig voor - of zoiets -) maar het verdere traject is helemaal puik. "Adequate support" en "adequate oplossing" binnen een acceptabele termijn. Ik kan niet anders zeggen, een prima ervaring en zo waren de eerdere ervaringen ook.

Snel en vriendelijk geholpen
Snel en vriendelijk geholpen, reparatie binnen iets meer dan een uurtje gedaan.

Hij doet het weer
Niet goedkoop zo'n moederbord van Mac mini vervangen. Verder geen klachten. Prima bedrijf. Had wel de techneut zelf even gesproken willen hebben over hoe zoiets nu na 2 jaar kapot kan gaan.

Resposta da MicroFix
De service van Microfix is altijd goed
De service van Microfix is altijd goed. Echter Apple gedraagt zich als een zeer arrogante partij. Ik heb bijna 7 weken moeten wachten op een onderdeel!
Graag wil ik een review voor Apple schrijven maar ze voelen de bui al hangen!

Kapotte Airpods vervangen
Kapotte Airpods opgestuurd en snel bericht gekregen dat ze vervangen zouden worden. Viel binnen de garantieperiode dus geen kosten hoeven betalen.
Prima service!

Betrouwbaar en deskundig
De eerste keer ben ik geholpen met een nieuwe batterij voor mijn MacBook, nu een jaar geleden. Alles functioneert nog steeds probleemloos. Recentelijk was mijn iPhone in het water gevallen en niet meer te redden. De volgende dag was een nieuwe voor me besteld. Goede service, duidelijke informatie en ze houden zich aan afspraken. Een betrouwbaar en deskundig bedrijf.

2x 4weken laptop kwijt..
2x 4weken laptop kwijt... 1st keer kwam laptop terug en was helemaal niets aan hersteld ! Nog even dood zoals ik hem binnenbracht!. 2de keer wel mainboard vervangen maar verder niet getest want wifi werkt totaal niet, er word zelfs geen wifi module gevonden door windows. Dus moet ik nu weer de laptop 4 weken missen... dat is dan 3 maanden !!!

Resposta da MicroFix
Kort van tevoren de afspraak gemaakt
Kort van tevoren de afspraak gemaakt.
Kon snel mijn batterij laten vervangen
Heel blij mee en de mensen die me te woord stonden zijn vriendelijk en behulpzaam

Resposta da MicroFix
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.