Mie Sønder Koch Advokatfirma Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mie varetog min familiesag. Mie hjalp og støttede mig igennem 1,5 år. Hun lyttede, var pragmatisk og havde fokus på børnene. Hun var rigtig dygtig til at holde sig til sagens kerne, så sagen ikke... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Min oplevelse med jer har desværre været meget skuffende. Når I repræsenterer børn under 18 år, forventede jeg, at barnets behov og rettigheder ville være i centrum. Jeg oplevede desværre, at fokus o... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Mie. Jeg har været utrolig glad for hendes hjælp og støtte gennem hele sagen. Hun har været professionel, engageret og altid god til at lytte og forklare tingene på en måde,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg følte mig forholdsvis tryg under hele processen, til dels fordi jeg aldrig havde stået i den situation før så vidste ikke hvordan noget foregik men Mie er virkelig professionel og ved hvad... Ver mais

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Advokat med speciale i familieret og strafferet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

29 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Utrolig dårligt advokat firma

Utrolig dårligt advokat firma, som ikke tager sig tid til at læse ens sag. Når hun endelig ringer, efter man har ringet flere gange, så ved hun ikke hvem man er og beder at man må ringe i morgen igen.
VIL ALDRIG ANBEFALE MSK ADVOKATER

12 de janeiro de 2024

Resposta da Mie Sønder Koch Advokatfirma

Jeg kan læse, at du har følt dig meget dårligt behandlet. Jeg er rigtig ked af, at du sidder med den følelse.

Jeg må meddele dig, at jeg ikke kan genkende kritikken.

Jeg håber, du har fundet en advokat, du er tilfreds med.

Classificada 1 em 5 estrelas

Uprofessionelt og tager sig ikke tid…

Uprofessionelt og tager sig ikke tid som der står på hendes hjemmeside. Hun tager sjældent telefonen og når hun gør, snakker hun imens hun kører bil så man kan svært hører hvad der bliver sagt. Vi når ikke at snakke 2 minutter før hun ligger på. Helt uhøfligt 😡

11 de maio de 2023

Resposta da Mie Sønder Koch Advokatfirma

Da du ikke fremkommer med navn, kan jeg desværre ikke kommentere på din kritik.

Jeg kan dog bestemt ikke afvise, at du har fanget mig på telefonen, mens jeg sad i min bil.

Et godt råd herfra er, at du - når du vil tale med en advokat - booker et tidspunkt. Så er du sikker på, at advokaten ikke tillader sig at sidde i en bil på vej fra a til b, og at advokaten har sat tid af til at tale med dig.

Hvis du følger det råd kan det være, at du undgår at blive så voldsomt skuffet en anden gang, at du finder vej til Trustpilot og smider én ⭐️ og en sur 😡

Dårligeste advokat

Dårligeste advokat på market. Hun taber de nemmeste sager og giver sig ikke tid til at svarer når du spørger omkring ting og sager. Hun svarer totalt uprofessionelt og uhøfligt. Hold jer væk fra denne advokat

1 de maio de 2023

Resposta da Mie Sønder Koch Advokatfirma

Jeg aner ikke, hvem du er.

Kvantitet

Jeg havde Mie som advokat i en sag om mine børn, og en straffesag.

Mie tabte min børnesag i familieretten.

Mie tabte min straffesag i byretten og landsretten, jeg skal nu i højesteret med ny advokat.

Jeg vandt min børnesag ALENE uden advokat i landsretten.

Mie er super dygtig ingen tvivl om det.
Men Mie er også en advokat der tjener kassen på vores andres problemer. Og det føles lidt som samlebånds arbejde til tider. Der skal bare en masse kunder igennem kassen. Hun bruger IKKE nok tid på sagerne. Det er kvantitet for egen vinding.

Og så er det lidt for meget bling bling på sociale medier.

Jeg føler Mie rigtig gerne vil bedste for vores børn, men Mie vil også rigtig gerne tjene en masse penge.

Den sidste del irritere mig, da man sidder tilbage med en følelse af man bare er endnu et random menneske der skal tjenes penge på.

Det er ubehageligt at læse om, og kigge på instagram billeder af nye biler, nyt designer tøj osv. Når man dårligt kan betale få mad på bordet grundet ens livs situation er ødelagt, og man derfor skal kæmpe i systemet med advokater.

Men Mie er super dygtigt, men hun er super dygtig for sig selv.!

Kan ikke anbefales hvis du har en tung kompliceret sag. Så vil du tabe 100%.

Har du nogle små hurtige sager, så kan det måske gå på rutinen.

3 de fevereiro de 2023

Kære Mikkel

Du har nu anmeldt mig alle tænkelige steder, og jeg kan også kun igen her skrive, at jeg er ked af den måde du oplever forløbet, som jeg ikke genkender, og som du heller ikke undervejs i det lange forløb, hvor du bad mig repræsentere dig, gav udtryk for på nogen måde.

Jeg ønsker dig held og lykke fremover.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais