Fuld tilfreds med de træplader vi havde bestilt. Chaufføren der kom med dem var ufattelig venlig og hjalp os. Charlotte fra MIFApladen har været virkelig sød og kommunikativ under hele processen.... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk service fra før køb til levering. Skulle bruge nogle plader til levering på Sjælland. Blev leveret som aftalt. Kundeservice var super venlige og chaufføren hjalp med pladerne på adressen. K... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har købt bordplader hos Mifa 2 gange nu, og begge gange har jeg været super tilfreds. God service, nem hjemmeside til bestilling, fornuftige priser. Var lidt problemer anden gang da træ jo er et... Ver mais
A empresa respondeu
MIFApladen fortjener virkelig alle de stjerner der kan gives. Man kan få firmaet til at lave alt i massivt træ og deres priser er yderst rimelige. Hertil kommer en utrolig venlig og faglig kompe... Ver mais
Webshop for alle, der ønsker at købe massive træplader og tilbehør i høj kvalitet til lav pris. Vi leverer til hele Danmark og tilbyder alt lige fra hylder, bordplader, borde, bænke, reoler og bordben til komplette specialtilpassede køkkener i træ samt standard og specialbyggede køkken-ø'er. Alle vores træplader, træbordplader m.m. tilskæres præcis efter dine behov, så du ikke behøver gå på kompromis. Vi har mange forskellige træsorter og tykkelser på lager til hurtig levering.
Nr. Bjertvej 17, 7830, Vinderup, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Flotte bordplader og rigtig god pris.
Lidt for lidt fleksibilitet på leveringstider og man selv skal være hjemme til at hjælpe med at løfte.
MIFA ringede hurtigt tilbage på min forspørgsel, og hjalp mig med at sikre at jeg fik den rigtige plade og fik den overfladebehandlet så den matchede mine eksisterende bordplader.
Kontaktede dem fredag formiddag, og havde min nye bordplade om tirsdagen.
God telefonisk vejledning med levering i specialmål indenfor en uge - og til tiden. Produktets kvalitet (bordplader i 40mm massiv eg) var helt i orden og helt som forventet.
Synes det har været en super service hele vejen. Og produktet er også super.
Super service, tjekket levering og hjælpsom chauffør. Træet er fint og i forhold til prisen en fin kvalitet. Jeg fik skåret til og lavet kanter på en lidt sjov form/tilpasning, og det var perfekt bearbejdet.
God hjemmeside, hvor det var nemt, at finde rundt. God service, hurtig levering og bordplader og ben er bare helt, som de skal være
Hvor er jeg bare vanvittigt tilfreds med min nye bordplade fra Mifapladen! Utrolig lækker kvalitet, fantastisk kundeservice og super skarpe priser (fik en speciallavet egetræsbordplade 3000 kr billigere end ved IKEA). Det er sku stærk gået, og noget som samtlige webshops burde se op til! Kan varmt anbefales!
Venlig og hjælpsom kundeservice. Fremragende produkter.
Super hurtig levering og god service. Stort fint udvalg og forholdsvis nem bestilling.
Alle aftaler blev holdt og min nye egebordplade er rigtig flot.
Hilsen Casper
Hurtig og effektiv levering. Chaufføren var meget, meget venlig og effektiv.
Vil helt bestemt handle der igen.
Elisabeth
Virksomheden leverer godt håndværk. Datasikkerhed findes ikke. Kunders navn, adresse og kodeord opbevares samlet og tilgængelig for personale og “hackere”. Genbestilling vanskeliggøres af krav om kodeord.

Resposta da MIFApladen
Fantastisk nemt at bestille plader på mål og til meget fair priser. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter MIFApladen.
Gik på nettet for at finde en køkkenbordplade, men ikke nemt at finde en i de mål, jeg skulle bruge ( over 3 m i længden ). Fandt faktisk kun MIFApladen, som også leverede på adressen. Så 👍👍👍 til dem 😃. Vil helt sikkert se efter der først, næste gang jeg mangler noget.
Meget fin og venlig betjening ved bestilling. Superflot bordplade som blev leveret på klokkeslet. Vi er glade :-)
Fin service og godt produkt. Snævert udvalg af leveringsdatoer og tidspunkter, men leveret til tiden efter aftale.
Rigtig
Fik en rigtig fin plade, som var lige til at sætte op. Samtidigt var der god service i forhold til leveringen.
Kan varmt anbefale MIFApladen A/S. Jeg har købt to køkkenbordplade i natur EG på specialmål. MIFApladen udfører professionel vejledning, håndtering og hurtig levering. Indpakning og levering var i top, og til aftalt tid. Kvaliteten var i orden, og målene passer, og alt til en fair pris. Det er ikke sidste gang jeg handler med denne virksomhed.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.