Leia as opiniões dos outros
Extreme ruime premium/designer collectie aan heel scherpe prijzen. Snelle levering. Toch 1 opmerking ivm deze levering. Normaliter ging men van elke stap in het leverproces op de hoogte gebracht worde... Ver mais
Ik had wat argwaan om hier te bestellen, maar alles verliep correct en vlot. Tof concept om detailhandelaars aan elkaar te linken om zo een antwoord te bieden op de grote spelers. Mijn bestell... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Plataforma de comércio online
- Loja de roupa
- Loja de malas e bolsas
- Loja de moda masculina
- Loja de roupas vintage
- Loja de moda feminina
Miinto is een wereldwijd mode-platform dat ’s werelds best geklede mensen verbindt met een unieke selectie van premium, luxe en hand-gekozen locale mode. Omdat we een platform zijn, hebben we zelf geen magazijnvoorraad, elke order wordt met zorg klaargemaakt door gepassioneerde mensen uit ’s werelds beste kleding boutiques. Voelt u zich geïnspireerd? Bezoek ons op www.miinto.be Mocht u ondersteuning nodig hebben, staan onze medewerkers klaar om u op elk tijdstip van de dag te ondersteunen via de chat.
Informações de contacto
St Jorissteeg 2, 1012 XV, Amsterdam, Holanda
- info@miinto.be
- miinto.be
Respondeu a 84% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Verloren pakket
Altijd tevreden geweest tot nu.
Pakket eind februari besteld en nooit ontvangen. Al weken mails verzonden om het probleem te melden. Telkens gevraagd nog wat geduld te hebben, dan vandaag bericht dat issue voor hen wordt afgesloten.
Dus geen krediet ontvangen.
Denk dus 2x na als je bij miinto bestelling plaatst.
Als er een probleem is, wordt dit niet opgelost
zeer belangrijk om alle info zelf bij te houden over de retours
het was heel moeilijk om een opvolging te krijgen Iivm een retrour gezien ik weinig info had over de wijze waarop ik het artikel had teruggestuurd. Vandaar ook het belang om alles goed bij te houden. Eenmaal deze info zelf verzameld heb een beleefd en super vriendelijk persoon gehad die mij perfect geholpen heeft.
Miinto heeft mijn probleem slecht…
Miinto heeft mijn probleem slecht behandeld. Veel emails en geen help. Uiteindelijk moet ik die product terug naar Italie, belachelijk!
Let op! Fout klanten service.

Ontransparant retourbeleid
Het retourbeleid is volledig ontransparant en voor je het weet ben je te laat met je retour. Een verzending kan in 2 delen worden verstuurd met verschillende leverdatum. Als je dan 2 maten besteld en de ene maat komt een week later dan de andere, dan moet je je al haasten om nog tijdig te kunnen retourneren. Je kan ook niemand bellen, enkel chatten en daar blijken ze ook maar gewoon een script te volgen waar geen ruimte is om naar de klant te luisteren. De lagere prijs die je hier misschien tegenkomt, weegt niet op tegen de problemen die je kan ervaren als je retour geweigerd wordt. Ik koop er niet meer!
Een erg fijne webwinkel met een mooie…
Een erg fijne webwinkel met een mooie collectie designerkleding.
always the best customer service
Klantendienst laat je in de kou staan
Ik heb midden maart bij Miinto 2 artikelen besteld. Blijkbaar werden dit 2 afzonderlijke leveringen. Ok, geen probleem. Helaas was er 2x een probleem: het eerste artikel werd geleverd, maar was beschadigd. Hier heb ik -na ontelbare mails - een terugbetaling voor ontvangen. Het tweede artikel werd volgens UPS geleverd, maar ik heb niets ontvangen! Al weken probeer ik mijn geld terug te krijgen, maar noch UPS noch Miinto doen iets. Ik heb al verklaringen moeten invullen, heb zelfs al een chauffeur van UPS aan mijn deur gehad, maar niets ... Er wordt een fout gemaakt door een vervoerder die door Miinto wordt opgedrongen aan de klant, maar wanneer het fout loopt, wassen beide partijen hun handen in onschuld. Wees voorzichtig met dit bedrijf, want bij problemen raak je niet veel verder dan wat standaard antwoordjes.
Ik heb een verkeerd artikel ontvangen…
Ik heb een verkeerd artikel ontvangen en moet zelf 14 euro betalen voor het terug te zenden! Blijkbaar is dit mijn schuld. Dit nooit meer. Geen service.
I didn't get my order number so I was…
I didn't get my order number so I was thinking that I probably wrote my email in the incorrect way, so I made contact with miinto costumer service and they gladly helped me within no time. That is a good experience as a miinto client!!!
Bestelling verzorgd en op tijd…
Bestelling verzorgd en op tijd afgeleverd
Excellent service après-vente !
Excellent service après-vente !
Oneerlijke praktijken
Ik bestelde een paar sneakers voor mijn dochter met een voucher van 22% korting die op dat moment geldig was. Enkele dagen later ontving ik echter een bericht dat deze niet geleverd konden worden.
Toen ik diezelfde dag opnieuw probeerde om dezelfde sneakers te bestellen, lukte dit zonder probleem. De korting was op dat moment echter niet meer van toepassing, waardoor ik ongeveer €80 meer moest betalen dan bij mijn oorspronkelijke bestelling.
Aangezien het om een cadeau ging voor de 16e verjaardag van mijn dochter en zij er al van uitging dat deze geleverd zouden worden, heb ik de bestelling toch geplaatst.
Desondanks voelt dit voor mij erg onrechtvaardig en ervaar ik dit niet als een correcte manier van zaken doen. Hierdoor is mijn vertrouwen in jullie winkel ernstig geschaad. In plaats van een potentiële klant op lange termijn te winnen, heeft deze ervaring helaas het tegenovergestelde effect gehad.

Resposta da Miinto België
Bedankt Miinto voor de uitstekende…
Bedankt Miinto voor de uitstekende service.
Het product dat ik ontving was niet…
Het product dat ik ontving was niet zoals beschreven. Volgens de website en foto’s ging het om een specifieke zonnebril met bijhorende box, maar bij ontvangst ontbrak deze. Dit is misleidend en niet correct weergegeven op de site.
Daarnaast moest ik zelf opdraaien voor de retourkosten, terwijl mij vooraf werd meegedeeld dat hiervoor gezorgd zou worden. Uiteindelijk heb ik enkel de prijs van de bril teruggekregen, met aftrek van de retourkosten.
Dit vind ik bijzonder teleurstellend. Door deze ervaring was dit voor mij de eerste en meteen ook de laatste aankoop via deze website.

Schoenen waren beschadigd
Schoenen waren beschadigd. Ik heb na ontvangst van de schoenen dezelfde dag een klacht ingediend. Tot op heden ontving ik geen respons of hulp.

Resposta da Miinto België
Impossible annuler ma commande car elle…
Finalement J'ai bien été remboursé par Miinto ! Pas facile de se défaire du robot pour accéder à une personne physique ! Commande annulée suite à ma demande ! Merci Miinto ! Je reviendrai vers vous pour un prochain achat !
Annulation d’un article de stock pour…
Annulation d’un article de stock pour le remettre disponible après le double du prix. Expérience catastrophique, service client avec une IA, donc aucun SAV réelle, juste des réponses automatiques. Aucune solution trouvée et forcément, aucun geste commercial. Je n’aurais donc pas le cadeau d’anniversaire de mon filleul. Si vous voulez éviter la frustration, évitez ce site.

Resposta da Miinto België
deep disappointment regarding an order…
deep disappointment regarding an order I placed in January for a bag worth $300, which I have still not received.
I opened a dispute about this issue, but I have not received any response or update. Customer service has been extremely slow, and this situation has become very frustrating.

Pure oplichterij!!
Pure oplichterij!!
Ik plaats een bestelling voor 2 paar schoenen. Beide paren worden zonder enige voor informatie apart geleverd. Helaas zijn beide maten niet passend en wil ik deze retourneren. Ik word verplicht om elk paar naar ern verschillend retour adres te versturen. Achteraf wordt er mij 2x retour kosten aangerekend (2 x 10€). Pogingen om dit uit te klaren en op te lossen via de klantenservice leiden helaas tot niets… Kortom; ik voel mij opgelicht!

Resposta da Miinto België
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.