Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento para ténis
  2. Loja de artigos desportivos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Nederlands grootste onafhankelijke website voor tennisrackets - en snaren bespreekt de laatste ontwikkelingen op het gebied van rackets en snaren: nieuwe modellen, testrapporten, reviews, racketselectors van Babolat, Dunlop, Head, Prince, Wilson, Tecni...

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

8 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

4,3

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Try before you buy

Een team van enthousiaste tennissers met verstand van rackets, bespanningen, bespannen en accessoires staat garant voor goed advies. Leenservice die ik iedereen adviseer te gebruiken. Bezorging snel en goed. Als er iets niet is c.q. goed gaat lost het team dit op. Heb twee keer eerder geprobeerd een review in te dienen maar dat lukte telkens niet. Hopelijk dit keer wel. Want mijnracket.nl is mijn go-to winkel voor mijn tennisspullen. Al bijna tien jaar!

10 de março de 2026

Ongekend goed!

Ik vind het bizar dat Mijnracket.nl hier nog maar 6 reviews heeft. Dankzij mijnracket.nl trotse eigenaar geworden van de Wilson Shift. Ik werd zelfs in het weekend gebeld over de besnaring van het racket en door advies van Mike een andere snaar gekozen dan ik eerst gekozen had. En wat ben ik blij! Combinatie van het racket met de snaar is echt tóp! Het is zo goed bevallen dat ik gekozen heb om een tweede aan te schaffen. Ook nu weer super geholpen en al leek het eerst even niet mogelijk, ik heb het idee dat ze álles voor de klant doen. Ik baal ervan dat ze voor mij wat ver weg zitten, anders zou ik hier ook voor vervanging van mijn snaren (terug)komen. Maar niet getreurd, ik zal hier voor overige zaken ook blijven terugkomen. Service is echt ongekend! Chapeau!

23 de fevereiro de 2026

Racket getest bij Mijnracket.nl

Ik was na 5 jaar lang spelen met een Wilson Blade toe aan een nieuw racket. Ik had het oog op de Gravity lijn van Head maar wilde wel eerst testen. Ik had eerst contact opgenomen met TennisDirect, zij hadden alleen überhaupt geen enkele racket van de hele Gravity lijn als testracket beschikbaar. Ik zoek dus even verder en kom bij MijnRacket.nl uit. Voor 25 euro kan je 2 rackets tegelijkertijd testen en als ze je allebei niet bevallen, dan stuur je ze terug en voor diezelfde 25 euro kan je weer 2 nieuwe testrackets aanvragen. Ik heb toen de Gravity Pro en Gravity Tour getest. Allebei erg vlot opgestuurd, tijdens het testen veel contact gehad met Mike (het contactpersoon van mijnracket.nl en als ik me niet vergis ook de eigenaar). Ik had lang genoeg de tijd om te testen en de 25 euro testgeld wordt afgetrokken van de prijs als je het racket koopt. Ik was zo tevreden over de communicatie die we hadden dat ik vond dat dat even gemeld mocht worden, andere grote bedrijven doen dat tegenwoordig namelijk niet veel.

15 de janeiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Very responsive customer service…

Very responsive customer service department. Ordered a racquet but didn't realise they were doing an offer on free strings / free restringing as well, yet Mike from Customer Sevices emailed me drawing this to my attention, so kudos to them!

1 de novembro de 2020

Goede shop

Ik kocht mijn Wilson Blade hier. De shop reageerd heel uitgebreid en geven je de goede info mee. Je voelt en weet dat ze je willen helpen, antwoorden snel op messenger. En de verzending naar België was op 1 dag in orde. Super!

13 de agosto de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.