Zelf subsidie aanvragen kost niets. Maar de kans op mislukkingen is groot door het oerwoud aan regeltjes. Gelukkig ben ik behoed voor fouten tegen een zeer gering bedrag aan kosten. Subsidie Portaal h... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik werd na eerste mailcontact meteen geholpen. Uiterst vriendelijk en behulpzaam,werd onmiddellijk gereageerd als ik iets vergeten was zelfs in het WEEKEND. Het subsidie bedrag was zelfs hoger als... Ver mais
Bij subsidie Portaal hoefde ik niets in te scannen; daar heb ik hulp bij nodig! Kon alle stukken in een enveloope steken en opsturen. Over een onduidelijkheid werd ik gebeld en dat wel telefonisch opg... Ver mais
Na ruim een week, kort voor kerst '24, aanvullende vragen over mijn aanvraag welke na beantwoording mijnerzijds de aanvraag direct werd ingediend. Kundig en doeltreffend want op 3 februari berich... Ver mais
Informações sobre a empresa
Via Subsidie Portaal B.V kunt u gemakkelijk en eenvoudig duurzame subsidies aanvragen. Binnen enkele stappen vult u onze online formulier in en geven wij u vooraf al een indicatie met hoeveel subsidie u kunt verwachten. Bij het ontvangen van uw aanvraag controleren wij de gegevens en gaan onze subsidie specialisten voor u aan de slag. Doorgaans verwerken wij alle aanvragen binnen twee werkdagen. Uw aanvraag wordt officieel ingediend bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) waarbij Subsidie Portaal B.V optreed als intermediair. Wij verzorgen voor u de gehele aanvraag van a tot z. De RVO hanteert een gemiddelde verwerkingstijd van 6 tot 8 weken. U ontvangt vanuit onze kant een bericht of uw aanvraag is goedgekeurd en/of er wellicht aanvullende gegevens zijn vereist. Voor onze dienst hanteren wij een eenmalige verwerkingsfee van €79,-. Dit bedrag brengen wij alleen in rekening op het moment dat de subsidie aanvraag bij u is goedgekeurd.
Informações de contacto
Keizersgracht 520h, 1017 EK, Amsterdam, Holanda
- info@mijnsubsidieportaal.nl
- mijnsubsidieportaal.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Duidelijke en vlotte communicatie
Duidelijke en vlotte communicatie. We hebben alle benodigde documenten en foto’s via de mail verstuurd en vrij vlot kregen we de mededeling dat onze subsidie gehonoreerd was.
Blij dat we subsidie portaal hebben…
Blij dat we subsidie portaal hebben ingeschakeld,
aangezien we daar zelf niet goed in thuis zijn, is het heel fijn dat iemand je daarin helpt.
We zijn netjes een paar keer per mail op de hoogte gehouden hoe het ervoor stond. Binnen 8 weken stond het ook op onze rekening.
We raden subsudie portaal dan ook iedereen aan.
We kregen goed advies en tekst met…
We kregen goed advies en tekst met uitleg
Het contact was super goed duidelijk en…
Het contact was super goed duidelijk en daadkrachtig wat wil je nog meer het is het waard om ze in te schakelen.
Uitzonderlijk goede service
Uitzonderlijk goede service! Snel, adequate, geïnformeerd, indicatie van subsidie en kosten correct, en dat met vriendelijke communicatie. Bedankt Subsidie Portaal / Allart!
Goede service en kwaliteit!
Fijne ervaring
Fijne ervaring!
Je krijgt snelle reactie en alles was snel voor elkaar. Binnen no time het geld op onze rekening.
Snelle vlotte behandeling
Snelle vlotte behandeling. Fijne communicatie, en snel geregeld.
Goede service en duidelijk aangeven…
Goede service en duidelijk aangeven welke stukken nodig zijn
Vakkundig
Wij werden bijzonder goed op de hoogte gehouden van de procedure. De aanvraag werd sneller dan verwacht tot volle tevredenheid afgerond.
snel geregeld en duidelijk …
snel geregeld en duidelijk in om toelichtings materiaal aan te leveren.je wordt constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Snelle en adequate afhandeling
Snelle en adequate afhandeling. Geld was zeer snel gestort
Subsidie triple ramen.
Na ons eerste contact via email was het , na doorsturen van de nodige papieren en informatie, heel snel geregeld. Prima.
Deskundige en zeer snelle afhandeling…
Deskundige en zeer snelle afhandeling van mijn subsidie aanvraag.
Medewerker was vriendelijk en beleefd.
Ik ben meer dan zeer tevreden!
We zijn snel en deskundig begeleid.
We zijn snel en deskundig begeleid met het uitzoeken en het aanvragen van de subsidies. Geen lange verhalen maar korte duidelijke instructies via de mail. Snelle afhandeling, toekenning en uitbetaling van de subsidies! Heel tevreden!
Snelle reactie
Snelle reactie, werd meteen gereageerd via de mail. Duidelijke site, makkelijk in te vullen. Subsidie was met een paar weken geregeld. Top bedrijf.
Snel geregeld
Binnen 3 weken had ik de bevestiging van de subidie en na 4 weken stond het subsidie-geld al op mijn rekening.
En het was meer dan ik uitgerekend had. Dus meer dan de moeite waard.
Helder telefonisch advies en correcte
Helder telefonisch advies en correcte, snelle afwikkeling