Mijnvakantiecoach.nl Opiniões 19

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens

PLANNEN, ZOEKEN, BOEKEN DOEN WIJ. UITZOEKEN, REIZEN EN GENIETEN DOE JIJ! Mijnvakantiecoach zorgt voor de organisatie van je reis, van concept tot uitwerking. Met het advies van je persoonlijke reisspecialist bouwen jullie samen een echte reis op maat. Je reis wordt samengesteld met reisonderdelen die je zelf kiest zodat deze op je eigen wensen en je eigen budget afgestemd zijn. Vervolgens worden deze voor jou geboekt wanneer het jou uitkomt. Tijdens de reis zelf, is de vakantiecoach altijd bereikbaar tot je thuiskomst. Met de makkelijke en flexible werkwijze van Mijnvakantiecoach bespaar je niet alleen tijd en gedoe, maar je gaat ook zorgeloos op vakantie!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

19 opiniões

Superbe séjour en Tanzanie

À l’écoute dans la construction d’un voyage sur mesure, Caroline nous a organisé un voyage magnifique en Tanzanie.

15 de dezembro de 2025

Heerlijke ervaring met Mijnvakantiecoach

Al een aantal (lange) weekends weg met Caroline gedaan. Altijd goed georganiseerd!
Ze zoekt alle leuke, eventueel ook de niet meest gangbare, bezienswaardigheden en activiteiten voor je uit, in overleg naar jouw wensen en budget. Maar ook restaurants als je dat zou willen.
Heerlijk als je er zelf niet de tijd voor hebt of neemt.

16 de outubro de 2025

Heel erg bedankt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Une formidable coach de voyage

Grâce à Caroline, nous avons pu visiter plusieurs pays et dernièrement l'Inde en effectuant des circuits originaux et en profitant d'hébergements et de visites de grande qualité pour des prix très raisonnables. Une fois dans le pays, Caroline reste en outre joignable au moindre problème ce qui permet de voyager en toute tranquilité y compris dans des pays dont nous ne maîtrisons pas la langue. Ses conseils pour la préparation du voyage et sa disponibilité nous ont permis d'effectuer de très beaux voyages et nous espérons pouvoir partir prochainement à nouveau grâce à son aide.

18 de novembro de 2024

Merci Annick et Michel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Professional agent in all matters.

The agent is very thorough in researching what the customer wants and delivers a most professional service. She has a delightful personality, fun to be with and speaks many languages. She is also a safe, experienced driver and also flexible. Nothing is too much trouble for her so wonderful to leave all planning to her. I highly recommend her.

26 de novembro de 2024

Resposta da Mijnvakantiecoach.nl

Thank you Carole! Still have some memorable memories of the tour in Denmark.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tailor-made to our needs!

Caroline has organized for us (9 pax) a great trip in Namibia and South Africa, genuily tailor-made to our needs and constraints. Highly recommended!

28 de agosto de 2025

Thanks Pactrick!

Classificada 4 em 5 estrelas

Vakmanschap en vertrouwen

Vakmanschap, zeer efficient, snel in response en uitermate informatief over te bezichtigen landen, steden, musea etc.
Zo heeft Mijn Vakantie Coach voor ons een super leuke trip door Wales samengesteld waarbij we eenvoudige accomatie afwisselden met de meer luxere hotels waardoor je een Wow-Beautiful England-experience kreeg.. Erg leuk om te doen!
Daarnaast een reis naar Mauritius waar we paradijselijk in een hotel direct aan het strand zaten, met site-seeingtrips zoals bbq-en op een Bounty eiland, een rumproeverij, bezoekje aan de suikerplantage en ga zo maar door!

Mijn Vakantie Coach geeft je vertrouwen in een goed geplande en interessante reis. Heerlijk om naar uit te kijken, met als resultaat; herinneringen om lang op te teren. En heb je onderweg vragen...dan is Caroline altijd bereid je te helpen èn snel!
Een aanrader!

11 de abril de 2025

Bedankt Eveline!

Classificada 5 em 5 estrelas

Caroline Ripolles Boeyum has counselled…

Caroline Ripolles Boeyum has counselled us done an excellent job a booking all the places we wished to visit. I will be planning a new visit hopefully soon. I can rely on her expertise to obtain the best service for the right cost. Thank you very much

1 de maio de 2025

Thanks Michel

Good experience

Good experience. Reliable and worth for any destination. Decide where to go and caroline will organize what to do !

31 de julho de 2025

Thanks!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer aangename reis naar Parijs…

Zeer aangename reis naar Parijs georganiseerd!! In plaats van de gebaande paden, een ontdekking van het zuidelijke deel van de stad. Hotel dichtbij station Montparnasse. Wandelen door kleine, verrassende straatjes en steegjes. Je waande je af en toe eerder in een dorpje dan in een wereldstad. Eten bij de fameuze Bouillons met hun art-deco sfeer, klassieke gerechten voor betaalbaar budget. Ook een mooie ervaring is wandelen over de Ligne/Coulée Verte. Afsluitende dag een zeer aan te raden museum: Musée Bourdelle!
Alles was perfect georganiseerd.

18 de julho de 2025

Bedankt Bart

Goede reisagent

De eigenaresse ( Caroline) heeft veel ervaring, zij heeft zelf heel veel gereisd waardoor zij veel weet. Zij denkt met je mee, komt met dingen aan waar je zelf niet zo snel op zou komen. Zij is heel vriendelijk en enthousiast en daarnaast is het tarief wat je voor haar dienstverlening betaald heel schappelijk.

1 de novembro de 2024

Bedankt Edith

Classificada 5 em 5 estrelas

Une très belle expérience avec un…

Une très belle expérience avec un service à la carte mais surtout un itinéraire qui nous a permis de faire les grands classiques et des activités plus confidentielles.

30 de outubro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd tevreden en positief verrast…

Altijd tevreden en positief verrast wanneer ik een reis laat organiseren door mijnvakantiecoach. Vooral voor grote en verre reizen komt Caroline met tips en voorstellen waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen. Alles is tot in de puntjes geregeld en ze zijn goed te bereiken in het geval van vragen. Ik kan het alleen maar aanraden! Als je eenmaal een reis via mijnvakantiecoach hebt geboekt wil je niks anders meer.

3 de fevereiro de 2025

Bedankt Ingrid

Belle découverte

Très belle expérience, bien organisé, si besoin aide directe,à l'écoute.
Composition et choix des idées de visite ou d'activités très larges.

17 de junho de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Caroline m'a accompagnée pour organiser…

Caroline m'a accompagnée pour organiser un voyage qui a du être annulé pendant le COVID. Elle m'a accompagné jusqu'au bout pour l'annulation qu'elle a obtenu. Je la recommande sans réserves.

30 de outubro de 2025

voyage en Ecosse

Caroline nous a organisé un superbe voyage en Écosse . Elle a su répondre à toutes nos attentes, nous a fait de nombreuses propositions et a géré avec efficacité un problème de location de voiture à notre retour. Elle a toujours été disponible et à l’écoute tout au long du voyage. Nous recommandons vivement ses services !

23 de agosto de 2025

Onvergetelijk!

Via een vriendin kwam ik in contact met Caroline en zij heeft voor mij en mijn familie een fantastische reis georganiseerd. Vanaf het eerste telefoontje tot onze terugkomst was alles tot in de puntjes georganiseerd. Wij zijn totaal ontzorgd, hebben enorm genoten en hadden dit nooit willen missen. Ik kan Caroline van harte aanbevelen. Zij heeft van reizen veel verstand en weet heel goed uit te zoeken wat bij je past. Sindsdien, heb ik Caroline voor meerdere reizen/vakanties ingeschakeld en alleen maar goede ervaringen gehad.

30 de novembro de 2024

Bedankt Erna

een Tanzania reis

Caroline heeft voor ons in Tanzania een hele leuke reis samengesteld. Ze luisterde goed naar onze wensen en hield rekening met het gestelde budget. Ze was ook erg goed bereikbaar tijdens onze voorbereidingen. Caroline, bedankt!

16 de abril de 2025

Bedankt Willy

Caroline

Caroline, heeft onze droomreis met ons gezin naar Canada verzorgd. Alles perfect geregeld en we hebben de mooiste plekken aangedaan. Een reis om nooit meer te vergeten.

14 de julho de 2025

Bedankt Marion

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.