Leia as opiniões dos outros
Oplichting door nepbedrijf. Net zoals de andere reviews na inschrijving bij KvK een nepfactuur van mijnzakelijkportaal.nl met slordig een acceptgiro geprint erop ontvangen. Tekst erbij insinueert dat... Ver mais
Vandaag een brief ontvangen van mijnzakelijkportaal.nl. De opzet lijkt op een factuur, maar in de beschrijving staat: 'als je gebruik wilt maken van onze diensten...'. Hier trappen we natuurlijk nie... Ver mais
Vandaag kreeg ik een brief van mijnzakelijk Portaal met een acceptgiro van €296,45 voor een bedrijfsregistratie. Ze melden zijn telefoonnummer niet en ik zag een e-mail met de naam infoadmijnzakeli... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Oplichtersbrief!!!!!!!
Oplichtersbrief!!!!!!!! Niet betalen!!!! Schandalig dat de KvK daar niet meer aan doet en waarschuwt. Ik had hem bijna betaald. Je moet al van alles doen om voor het eerst ZZPer te worden, AGB code , E-herkenning niveau 3 (Had eerst niveau 2 gekozen) kan je weer opnieuw beginnen. Dan krijg je nog zo'n brief, waarvan je denkt, oh dat moet dan zeker ook nog. Mensen wees gewaarschuwd!!!
Een en al oplichting!
Een en al oplichting!! Toen ik de brief opende zag ik het meteen. Je ziet het aan de afdruk en aan het papier. Verder is de mail niet zakelijk opgesteld. Zij vermelden zelf geen kvk nummer of btw nummer die ten alle tijden op een factuur horen te staan. De brief heeft geen afsluiting. Zij sluiten af met waar je het geld naartoe mag overmaken… Het gaat om een bedrag van € 296,45.
Betaal het niet… Je hebt alleen eenmalige inschrijfkosten bij de kvk.
Volledige oplichting
Volledige oplichting: zoals hieronder vermeld sturen ze bij oprichting van je bedrijf een brief over kosten voor hun diensten. Dit is een simpel geprinte brief met geprinte acceptgiro (met een slechte printer). Als je op hun website kijkt staat er niks. Als je ze invoert op Google vind je wel verschillende pagina's die ze (kennelijk) openbaar hebben staan. Wanneer je deze pagina's wat beter bekijkt, zijn deze direct gekopieerd van de KvK. Alle links en doorverwijzingen of doorspringen naar andere alinea's verwijzen nog naar de oorspronkelijke website van de KvK.
Let op: zelfs op de website van de KvK worden ze genoemd als oplichters! Ik mag geen links plaatsen, maar kijk bij de KvK op de pagina "Komt dit bericht wel echt van KvK".
Scam
Scam. This scam is even written on official KvK website, don't pay.
Oplichters
Oplichters
Oplichters: sturen een factuur na inschrijving bij de KVK, waarvan niet duidelijk is dat het om een product gaat. Ik had bijna betaald!
Oplichtersbrief ontvangen via de post.
Oplichtersbrief ontvangen via de post.
oplichting
Zogenaamd een factuur voor toegang voor de portaal, na de inschrijving bij de KVK. Via de post een (dun) papiertje met een acceptgiro kopie. Je ziet al meteen dat dit niet klopt. Het bedrag (296,45) is hetzelfde als de oplichters van "mijnbedrijfsportaal". NIET BETALEN!
Oplichters, sturen een valse factuur
Dit is de nieuwe versie van mijn bedrijfsportaal. Waarschijnlijk een andere naam om te voorkomen dat mensen zien dat ze oplichters zijn. Ze sturen na oprichten van een onderneming een factuur (van €300) en doen het lijken alsof de dienst onderdeel uitmaakt van je inschrijving. Dat is NIET het geval. Trap er niets in, als het portaal al werkt zal het niet meer dan €1,- waard zijn. Bizar dat dit soort dingen mogelijk zijn in NL.