Mikromakker Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft lejet to biler hos Mikromakker, den sidste i 6 måneder. Fantastisk professionel, venlig, tålmodig og herlig service, gør ufatteligt meget for at en kunde bliver tilfreds, og bliver... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service - vi manglede en lejebil super hurtigt da vores egen blev solgt før vi havde regnet med. Det løste personalet lige med det samme og vi kunne hente bilen allerede en times tid sener... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super betjening og service, virkelig venligt og imødekommende personale! Tabita skal ha særlig ros for sin tålmodighed og venlighed! Har, grundet fejl fra min side, kørt i 2 forskellige mikrobiler f... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de aluguer de carros

Escrito pela empresa

Lej en mikrobil nemt, billigt og med bindingsperiode på kun 1 måned. Du betaler blot 2.995,- for første måneds leje ved aftalens indgåelse.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Absolut anbefalelsesværdigt!

Fornem behandling, meget fleksible og imødekommende. Jeg har leaset en bil hos dem først i én måned, så en mere og så 14 dage ekstra, og intet af det var noget problem eller kostede ekstra. Heller ikke, at jeg har kørt rigtig mange kilometer til og fra arbejde i bilen. Jeg kan varmt anbefale Mikromakker!

2 de agosto de 2022

Hej Anne🙂
Mange tak for de 5 fine stjerner. Dem er vi meget glade for😃 De ting du nævner lugner ekstra meget❤

En glad bruger af Mikromakker

Jeg har været glad for at kunne leje bil hos Mikromakker. Begge gange😊.
De er flinke og servicemindede og jeg kommer helt klart igen næste gang jeg har brug for en lille bil.

27 de julho de 2022

Hej Anna🙂
Mange tak for de 5 fine stjerner. Dem er vi meget glade for og vi glæder os allerede til næste gang😃

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Hurtigt og nem service, og kun et kort øjeblik fra leje til man sidder i bilen👌 Kan varmt anbefales.

25 de julho de 2022

Hej Benjamin🙂
Mange tak for de 5 fine stjerner. Dem er vi meget glade for😃

Fantastisk Service.

Fantastisk koncept, fantastisk service 👍

27 de junho de 2022

Hej Morten🙂
Mange tak for den fantastiske anmeldelse. Den er vi meget glade for og sætter stor pris på.

C1 ....

C1 ..... lille .... men OK til 1 mdr.s kørsel !!

12 de maio de 2022

Hej Karen🙂
Mange tak for de 5 fine stjerner. Dem er vi meget glade for😃

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har kun gode ting at sige om…

Vi har kun gode ting at sige om mikromakker .
Vi har lejet 2 stk gennem dem og kun positive ting at sige .

Bilerne er ikke sidste års model men de bliver vedligeholdt og passet .

15 de abril de 2022

Hej Jesper 🙂
Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at I har været glade og tilfredse med jeres Mikromakkere. Og endnu en gang tak for at I valgte Mikromakker Biludlejning.
Mvh. Kathrine, Palle og Allex / Mikromakker 🚗

Kan klart anbefales

Hvis man skal bruge en bil fra A til B i en kortere periode, især til bykørsel og på landevejene, så er Mikromakker løsningen. Man finder ikke en billigere løsning, og næppe heller med bedre service. Kan klart anbefales.

30 de março de 2022

Hej Laurits 🙂
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på de søde ord. Tak fordi du valgte Mikromakker Biludlejning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig venlig, dygtig og hurtig betjening!

Utrolig venlig, dygtig og hurtig betjening i alle sammenhænge. Kan absolut anbefales. Jeg er meget tilfreds!

23 de março de 2022

Hej Hanne 🙂
Mange tak for din fine anmeldelse. Det er rart at vide, at der bliver sat pris på det, vi bestræber os efter at leve op til.

Classificada 4 em 5 estrelas

Nem proces med leje

Nem proces med leje. Forståelig og letlæselig kontrakt. Bilerne er ikke nye men de er mekanisk i top og dækkene er nye.

3 de fevereiro de 2022

Hej Danni🙂
Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for du synes det var nemt, forståeligt og letæseligt. Det er en stor del af vores koncept at det skal være nemt og overskueligt, uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god og hurtig service

Rigtig fin service og var hurtig til at finde en ledig bil til mig med kort varsel. Ingen problemer at få forlænget kontrakten. Alt i alt en behagelig oplevelse

27 de janeiro de 2022

Hej Rikke🙂
Mange tak for en fantastisk anmeldelse. Det varmer vores Mikromakkerhjerter at du har haft en god oplevelse.

Fleksibel billeje

Har brugt mikromakker det senest halve år, og har netop forlænget min aftale. Har svært ved at se man kan finde en bedre og mere fleksibel ordning hvis man ønsker at leje en bil i kortere tid med eventuel forlængelse med kort frist. Deres svartid er fremragende og har kun oplevet enormt god service fra deres side.

22 de novembro de 2021

Resposta da Mikromakker

Mange tak for den fantastiske anmeldelse🙂
Det er dejligt at høre du som kunde oplever det vi efterstræber.

Classificada 5 em 5 estrelas

Simpelthen den bedste service og et…

Simpelthen den bedste service og et helt unikt koncept, Palle og Kathrine er fleksible og meget imødekommende, et rigtig godt koncept der er alle 5 stjerner værd 😊

18 de novembro de 2021

Hej Claus🙂

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. God service og god bil. Dog ville jeg ønske et alternativ til de ubegrænsede kilometer til dem, der ikke har brug for det. Måske 15000 km/årligt for kr. 1.795/mdr - 20000 km/årligt for 1.995/mdr

11 de agosto de 2021

Hej Helle🙂
Mange tak for den dejlige anmeldelse og det gode forslag. Det tager vi naturligvis til efterretning og er altid glade for input. Indtil videre er en del af vores koncept dog, at fri km. er med til at forenkle og samtidigt er der meget få, hvis nogen, andre som tilbyder netop fri km.
Mvh. Palle / Mikromakker🚗

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan helt klart anbefales!

Kan helt klart anbefales!
Rigtig god oplevelse at låne en bil hos Mikromakker - søde mennesker, overholdte aftaler, fleksible og klar på at finde løsninger, hvis man ønsker at låne en bil i længere tid end først aftalt!

21 de janeiro de 2021

Hej Nanna🙂
Mange tak for den dejlige anmeldelse! Det luner og det er netop det du fremhæver, vi bestræber os på at leve op til hver dag.
Mvh. Palle / Mikromakker🚗

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais