God hurtig og nem oplevelse i butikken. Dejligst var at butikken var nem og overskuelig med gode muligheder for at føle sig tryk. Der var tid til os ved professionel personale.
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde den bedste oplevelse ved Milan i Odense! Vi blev mødt af et virkelig sødt og imødekommende personale og ekspedienten som hjalp mig med og finde min drømmekjole, var virkelig sød, hjælpso... Ver mais
Fantastisk oplevelse! ✨❤️ Virkelig sød og hjælpsom ekspedient – professionel og tålmodig, uden nogen form for stress eller pres. Jeg følte mig tryg og godt tilpas hele vejen igennem. Så mange smukke... Ver mais
A empresa respondeu
The whole team at Milan bridal made myself and my bridesmaids feel very welcome and whilst they were very professional they were also personable, didn't pressurise or use any hard sales tactics. The m... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Lige midt i hjertet af Odense finder du Milan Bride, Danmarks største butik med brudekjoler, konfirmationskjoler og gallakjoler. Vi råder over mere end 1000 kvm. butik, fyldt med alt hvad hjertet begærer og et stort udvalg af smukke kjoler, inkl. vores egen kollektion, Milan. Milan kollektionen er førende indenfor både indenfor brudekjoler og konfirmationskjoler. Kollektionen er specielt værd at fremhæve, da den er et mix af alt det bedste, hvor der ikke er sparet på hverken kvalitet eller detaljer. En kollektion, der kun forhandles hos os, og som absolut er værd at tage et kig på. Mere end 15 års erfaring indenfor branchen gør, at vi giver dig den bedste service, samt smukke, unikke og nøje udvalgte kjoler. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten på vores kjoler og der er lagt hjerte og sjæl i hvert eneste design. I butikken har vi hundredvis af kjoler, hvad enten det er til bryllup, konfirmation eller fest. Hvad enten du er til den store prinsessekjole, blonder og tyl, havfruekjolen eller en simpel, enkelt og elegant kjole. Vi er førende indenfor accessories og har et stort udvalg i butikken, ligeledes til bryllup, konfirmation og fest. Hos Milan gør vi alt, for at opfylde dine drømme og finde den perfekte kjole. Vi hjælper dig og guider dig igennem hele forløbet, med alt fra den rigtige pasform til tilretning af kjolen. Skulle det ikke lykkes dig at finde drømmekjolen blandt vores hundredvis af kjoler i butikken, designer vi sammen din drømmekjole, og syr den i stedet for fra bunden.
Informações de contacto
Dronningensgade 2, 5000, Odense C, Dinamarca
- 58 59 79 45
- info@milanbrides.com
- milanbride.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Dårlig vejledning
Vi skulle finde en festkjole til min datter til mit bryllup, hun er en str. XS, den kjole hun gerne ville have var en L, ekspedienten sagde det ikke gjorde en forskel for en syerske om det var en L eller en S, det passer ikke, har fundet en super dygtig syerske som forhåbentlig kan få den fin og tilpas men det bliver nok dyrere end kjolen, så super dårlig vejledning fra Milan Bride
God hurtig og nem oplevelse i butikken
Der var tid til os ved professionel personale.
Konfirmand 2026 vurderer
Jeg er konfirmand 2026, og har købt min kjole hos Milan bride i Odense.
Det var et flot sted, med et godt udvalg af kjoler, venligt personale, som var meget søde at hjælpe både i den fysiske butik men også den efterfølgende bestilling over telefon.
Jeg vil i hvert fald anbefale Milan, hvis man er på udkig efter forskellige kjoler fra Milan selv eller andre.
Jeg havde den bedste oplevelse ved…
Jeg havde den bedste oplevelse ved Milan i Odense!
Vi blev mødt af et virkelig sødt og imødekommende personale og ekspedienten som hjalp mig med og finde min drømmekjole, var virkelig sød, hjælpsom og god til at finde den helt rigtige type kjole til mig. Hun var ærlig og god til at guide og få en til at føle sig virkelig godt tilpas.
Du skal virkelig ikke snyde dig selv for denne oplevelse!
Rigtig fin service og god…
Rigtig fin service og god oplevelse.
Flotte omgivelser og flotte kjoler.
Vi fik fundet en smuk konfirmationskjole. Tak for god betjening☺️
Det var en fantastisk oplevelse.
Det var en fantastisk oplevelse. Der er fint udvalg, god og hjælpsom personale. Super hyggelig butik der giver en masse inspiration til den store dag.
Professionelt og imødekommende personale
Vi blev taget rigtig godt imod og instrueret godt i de forskellige kjoler til vores datter. Og de havde et rigtig godt udvalg af konfirmationskjoler. Hilsen Nina, Josephine og Rasmus
Rigtig god betjening 😃
stort udvalg af konfirmationskjoler
stort udvalg af konfirmationskjoler. Meget god service under prøvning. Der er god tid og ekspedienten vejleder godt under vejs.
God information fra bestilling til afhentning, kjolen var som aftalt
Kan klart anbefale
Fantastisk betjening
Fantastisk betjening. Vores bedste anbefaling
Købte vores datters konfirmationskjole…
Købte vores datters konfirmationskjole og vi fik god vejledning og service. De har et godt udvalg og god kvalitet.
Super betjening ,flotte kjoler
Super betjening ,flotte kjoler, godt udvalg.god information om kjolerne.
Flotter kjoler og god service.
Det var en god og rolig oplevelse
Det var en god og rolig oplevelse. Vi havde tid, ro og plads og fik den hjælp vi havde brug for. Vi var meget tilfredse.
Sød personale og flotte kjoler
Good service and very pretty dresses
Super fin betjening og rådgivning i…
Super fin betjening og rådgivning i valget af konfirmationskjole! Vi er meget tilfredse.
Det er vigtig pænt herinde og dem der…
Det er vigtig pænt herinde og dem der arbejder her er mega søde. Priserne er gode og kjolerne er god kvalitet
God service - virkelig dejlig oplevelse, og mange fine kjoler at vælge imellem.
Smuk konfirmationskjole
Meget god service. Fandt mange fine konfirmations kjoler, min datter kunne prøve!
Hun fik den smukkeste kjole!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.