Milidos.com heeft echt geweldige parfums. Zijn zulke goeie quality en de levering is ook echt top, de optie tot verzekerd verzenden geeft ook echt veiligheid. Ik kreeg mijn bestelling volgende werkdag... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Je hebt zoveel keus waardoor het soms lastig is om een parfum uit te kiezen. Maar, Je krijgt de tijd en aandacht die je nodig hebt om uiteindelijk de juiste geur keuze te kunnen maken.. Verder w... Ver mais
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Het werd heel snel geleverd het zijn…
Het werd heel snel geleverd het zijn echt top geurtjes ze blijven ook lang hangen
Geen spijt van gehad
Parfum met kwaliteit
De leveringstijd was het wachten waard (het duurde een week omdat het in het noorden code rood was). Het geurtje is goed ontvangen en ruikt overheerlijk het is ook een sterke geur lekker zoet. Tot nu toe al genoeg complimenten gekregen 😛
Een superlekkere parfum
Een superlekkere parfum blijft lang op je huid zitten en het ruikt lekker zoet. Ik raad je het aan om bij Milidos parfum te gaan bestellen. Hij zal geen spijt krijgen.
Goeie geurtjes
Goeie geurtjes, niet duur. Blijft alleen minder lang hangen dan de meeste maar desalniettemin is het top.
Top geurtjes
Goede service. Snelle levering en heerlijke geuren van parfum!
Snelle levering leuke prijzen en…
Snelle levering leuke prijzen en heerlijke geurtje kunnen ontvangen ga er zeker vaker bestellen
Mijn pakket is kwijt en geen gehoor
Heb mijn pakket inmiddels 2,5 week geleden besteld. Heb nog niks ontvangen en krijg geen gehoor als ik contact opneem. Hier bestellen afgeraden!!

Resposta da Milidos
Goed ontvangen geurtjes zijn goed
Geen geur.
Geen geur na het spuiten dacht goedkoop en ruikt goed maar beter kocht ik een parfum uit Zara haha eerlijk gezegd
Lekkere geurtjes
Lekkere geurtjes maar als ik eerlijk moet zijn ze zijden 20€ maar heeft me toch wel 27€ gekost. Maar voor dat prijs is het zeker als nog top ga zo door👍
Klantvriendelijkheid en bereikbaarheid verbeteren
Bestelling pas na vijf dagen ontvangen, terwijl op de website een levertijd van 1 à 2 dagen wordt aangegeven. Daarnaast is de klantenservice helaas onbereikbaar; zowel telefonisch als via sms en WhatsApp geen reactie ontvangen. Dit wekt weinig vertrouwen, wat jammer is, aangezien klantvriendelijkheid belangrijk hoort te zijn. De geuren zijn daarentegen bijzonder en blijven langdurig aanwezig, wat zeker een pluspunt is.
Als Milidos hun service weet te verbeteren, verander ik mijn 3 sterren graag in 5.
Altyd snelle service en kwaliteit!
Heerlijke geuren!
Snelle service, goede prijzen en heerlijke geuren die lang blijven hangen!
Is een goed service
Is een goed service. Parfum heeft lekkere geur Niet te duur wel goedkoop.
Top servicekosten
hele snelle levering en service was top. altijd op de hoogte gehouden over mijn bestelling!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.