Militariacollectie.nl Opiniões

1. Antiquário
  2. também em
  3. Loja de artigos colecionáveis

militariacollectie.nl is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby en een langdurige interesse in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. De website is gebaseerd op een persoonlijke verzameling historische objecten die over meerdere jaren is opgebouwd. De collectie bestaat onder andere uit collaboratie- en propaganda-affiches, ander propagandamateriaal en civiele objecten uit de periode 1933–1945. Alle objecten die via de website worden aangeboden, sluiten aan bij mijn persoonlijke interesse en verzamelrichting. Naarmate de collectie groeide, ontstond de mogelijkheid om regelmatig stukken te verkopen aan andere verzamelaars. Het aanbod wisselt en bestaat uit zorgvuldig geselecteerde objecten met historische waarde en een zo duidelijk mogelijke herkomst. Bij elk aangeboden item wordt, waar mogelijk, uitgebreide achtergrondinformatie vermeld, zodat de historische context behouden blijft. Militariacollectie.nl biedt hiermee een overzichtelijke en toegankelijke online omgeving voor geïnteresseerden in historische affiches, propagandamateriaal en civiele objecten uit de Tweede Wereldoorlog. Transparantie, duidelijke informatie en een zorgvuldige afhandeling staan centraal bij elke verkoop en verzending.

Bom

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Super Deal

Wesley is a super knowledgable and friendly guy! Did a purchase and all went good! Fast.. well packed and quality original Items! Totally recommended!!

26 de agosto de 2026

Resposta da Militariacollectie.nl

Manuel thank you for the kind words and positive feedback!
And thanks for sharing your collection with me !
I hope you will find some nice armbands on the fair in Houten!

Goed contact en snel en verzekerd…

Goede contact en snel en verzekerd verzonden, goede variatie van spullen en uiteraard ook interessant en zeldzaam spul.

10 de abril de 2026

Resposta da Militariacollectie.nl

Dank je wel, Quinten. Goed om te zien dat het stuk bij de juiste verzamelaar is terechtgekomen !

Betrouwbare webshop met goede service

Super service! De verkoper reageert snel, is erg vriendelijk en denkt mee met de klant. De poster werd snel verzonden en professioneel verpakt in een stevige posterkoker. Ook het retourbeleid is duidelijk en correct geregeld. Heel betrouwbare en klantvriendelijke webshop. Zeker een aanrader!

5 de março de 2026

Resposta da Militariacollectie.nl

Hoi Kevin, bedankt voor de positieve feedback!