Miljöfiskbilen Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Utmärkt att kunna köpa ansvarsfullt odlad eller fångad fisk. Jag köpte 2,4 kg landodlad lax och 3 kg vildfångad hälleflundra, inget av detta hittar jag i butiker där jag bor. Ett litet minus för att h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beautiful fish, every time. Expensive, but worth it. I'm a big fan of the wild-caught salmon because it has a lot more flavor. I grew up in California, where wild-caught Alaskan salmon was normal. The... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Den beställda fisken kommer överenskommen dag och tid. Varorna är av god kvalitet. Vad jag inte kan förstå är varför bedömmande önskas innan kunden haft tid att smaka på den beställda varan? Det sku... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Mercado de produtores
  6. Mercearia
  7. Mercearia gourmet

Sobre Miljöfiskbilen

Din leverantör av vildfångad fisk och skaldjur direkt till din dörr.
Vårt mål på Miljöfiskbilen har alltid varit att leverera den bästa fisken till dig, men också för miljön. Vi försöker alltid leverera fisk från hållbara bestånd och helst från miljöcertifierade producenter.

Vi jobbar kontinuerligt för att leverera den bästa fisken till våra konsumenter på ett enkelt och smidigt sätt.

Vi vet att ni kunder är det viktigaste för oss, och att vi inte finns utan er. Vi är stolta över våra produkter och har därför en av branschens bästa nöjd kundgarantier. Om du inte är nöjd hör av dig till oss.

VILDLAX
Svensk Fisk
Skaldjur
Hela Sortimentet

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

213 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Prisvärt med fin kvalitet!

Prisvärt med fin kvalitet!
Väl inpackat - trots lång resa - det frusna var fortfarande perfekt.
Bra uppföljning av transsport och ankomst precis som Ni förutsagt!
Återkommer gärna.

29 de dezembro de 2025

Resposta da Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Vi blir så glada att höra att du är nöjd. Hoppas vi ses snart igen.

Högklassiga varor skänkte julglädje

Högklassiga och välsmakande varor som levererades i tid och skänkte julglädje i vårt välpyntade hem. Extra plus för den kallrökta laxen som smälte i munnen. Jullådan från Miljöfiskbilen kommer vi att beställa varje jul fram över.

24 de dezembro de 2025

Resposta da Miljöfiskbilen

Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår jullåda. Det är bexanders som har rökt laxen - och kan hålla med om att den är väldigt god!

Gott och rikligt

Gott och rikligt, räcker nästa hela julveckan för 4 personer! Enkelt att beställa och enkelt med hemleverans

Resposta da Miljöfiskbilen

Precis så det ska vara - man ska njuta av det hela julen lång! Hoppas vi ses snart igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

alt var godt kommer ni med påsk låda

alt fick jätte god kritik

Resposta da Miljöfiskbilen

Hej, Tack för att du tog dig tiden att kommentera. Vi har inte tagit ett belust om påsklåda än men troligvist kommer vi inte erbjuda det.

Hoppas vi ses snart igen.

kom som lovade

Bra mycket bra

Resposta da Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Vi blir så glada att höra att du är nöjd med oss! Gott nytt år!

Väldigt nöjd

Leverans enligt överenskommelse med uppskattat innehåll av förstklassiga råvaror

6 de dezembro de 2025

Resposta da Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva. Vi blir så glada att höra att du är nöjd

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiskt kvalitet på alla laxar…

Fantastiskt kvalitet på alla laxar saftigt och smak rikt .Rom såsen utmärkt Har jobbat inom kock yrket I 40 plus år Yterst få av kallskänkorna kan få till den smaken och konsistensen Gott nytt år till er alla mvh Mats

Resposta da Miljöfiskbilen

Gott nytt år! Vi blir så glada att höra att du är nöjd. Vi skickar vidare ditt betyg på såsen! Hoppas vi ses snart igen!

God och bra jullåda

God och bra jullåda. Lagom stor. Gott

Resposta da Miljöfiskbilen

Tack! Så kul att höra att du är nöjd med jullådan. Hoppas vi ses snart igen! Gott nytt år!

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt lagom många sorter i jul-lådan…

Perfekt lagom många sorter i jul-lådan som både räckt till alla och passade allas smaker. Årets nya sill gick snabbt slut. Roligt med nya smaker på sillen varje år. Dessutom får vi med ett mysigt passande rim till jul-lådan, så vi njuter av både fisken med goda såser och rim.

25 de dezembro de 2025

Resposta da Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Vi blir så glada att höra att du är nöjd med jullådan. Hoppas vi ses snart igen!

Bra bemötande

Bra bemötande, punktlig. Dock lite förvånad över att fisken inte var fryst

Resposta da Miljöfiskbilen

Hej, Var det jullådan du tänkte på då? Ja den levereras färsk då de varorna är bättre så! Tidigare hade vi en fryst jullåda men den var inte lika populär som den färska. Hoppas det var gott ändå!

Helnöjd!

Trevlig chaufför, superbt innehåll i lådan, allt var föredömligt.

Resposta da Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Vi blir så glada att höra att du är nöjd!

Gott och bra mängd!

20 de dezembro de 2025

Resposta da Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme - vi blir så glada att höra att du är nöjd. Hoppas vi ses snart igen!

På minuten!

Bästa leverans med exakt leveranstid och super fräscha styck frysta filéer.

14 de dezembro de 2025

Resposta da Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme om både produkt och leverans! Vi blir så glada att höra att du är nöjd.