Milky Plant

A classificação desta empresa está indisponível devido a uma violação das nossas directrizes.

1. Empresa de equipamento electrónico

The Milky Plant makes homemade plant milk as easy, fast, and fun as possible. Plus, you’re in control of what goes in your milk. No preservatives or additives, just 100% delicious plant milk every time. At Milky Plant, we are committed to creating new ways to design, produce and innovate. Our products will no longer be seen as waste at their end of life, but rather as sources of valuable resources for new products. We offer a free end-of-life recycling program for all of our customers. If you're ready to part ways with your Milky Plant machine, we will receive it, reuse and upcycle all of Milky Plant parts.

Violação de directrizes

5 Estrelas 🌟

Estamos muito satisfeitos com a experiência! O produto superou as expectativas — qualidade excelente, funcionamento impecável e tudo exatamente como prometido.

O atendimento também merece destaque: rápido, claro e eficiente. Dá mesmo para sentir o cuidado com o cliente.

Sinceramente, só falta mesmo sair água gelada para ser absolutamente perfeito 😊

Recomendo sem hesitar!

31 de dezembro de 2025
logótipo da Milky Plant

Resposta da Milky Plant

Hey,

Thank you so much for taking the time to review and provide us with a positive ratings. We are pleased to know you had a positive experience and grateful for choosing our services.

Kind Regards,
The Milky Plant Team

Pouca qualidade

Pouquíssima qualidade
A máquina avariou em poucos meses de uso

6 de janeiro de 2025
logótipo da Milky Plant

Resposta da Milky Plant

Hi Amelia,

We’re sorry to hear that you’re experiencing issues with your original Milky Plant. I can see that you’ve had your machine since December 2022. We’re glad to know you’ve been using it for nearly three years! 🌱

It’s possible that some parts may need updating or a bit of troubleshooting. Please email us at info@milkyplant.com, and our team will guide you through the next steps to get your machine back to perfect working condition.

Thank you for being a long-time Milky Plant customer.

Kind regards,
The Milky Plant Team

Mostrar opiniões em todos os idiomas. (1465 opiniões)