Na de verbouwing keuken zelf de achterwand geplaatst. De zelfklevende hexagon tegels zaten binnen no time op de muur. Enorme kleefkracht dus vast is ook echt vast. Best een uitdaging maar het eind res... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Afgelopen week de tegels "Zwart - Hexagon 3D - Elijah" bij deze webshop gekocht. Uitermate tevreden over de kwaliteit, netjes verpakt per stuk aangeleverd. Wij hebben ze gebruikt voor de achterwand va... Ver mais
We waren al een tijdje opzoek naar een leuke tegel, liefst één die makkelijk zelf te plaatsen was en niet te duur was en snel geleverd kon worden! Zo zijn we bij jullie uitgekomen, uit het ruime aanbo... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
Goud
Zeer snelle levering dus binnenkort “goud” wat hier blinkt!
Goede kwaliteit
Snelle levering van de samples. Foto’ s komen goed overeen met de daadwerkelijke kleur. Via mail een uitgebreide “gebruiksaanwijzing “ gekregen. Kwalitatief mooi en degelijk. Zeker geen plastic fantastic
Super service
Super service. Heel snelle reacties op mails bij vragen.
Super kwaliteit Snelle reactie op vragen en denken in…
Snelle reactie op vragen en denken in oplossingen en waanzinnig mooie producten
Ik vond het fijn dat mij een korting…
Ik vond het fijn dat mij een korting werd aangeboden omdat mijn product nog niet leverbaar was. Goede service!!!
Eerlijk? Gewoon subliem!
Eerlijk, toen ik de eerste twee tegels plaatste, heb ik meer gevloekt dan alle ketters, atheïsten en heidenen samen. Gelukkig hebben mijn geduld, doorzettingsvermogen en de wil om een mooie badkamer te hebben de bovenhand genomen. Zonder jullie verder te vermoeien met mijn ervaringen kan ik je wel bijzonder handige tips meegeven (althans voor de keuze tegel die ik gekozen heb)
1) trek nooit de beschermfolie in 1 keer van de tegel!!! door deze beetje bij beetje van de tegel te trekken terwijl je deze bevestigt aan de muur, heb je nog een beetje "bewegingsruimte".
2) Daar ik gekozen heb voor de kleine tegeltjes, kon ik heel precies werken want beweren dat een muur recht is, is zoals zeggen dat de aarde plat is.
3) ik had het geluk in het bezit te zijn van een mes waarmee je vinylvloeren snijdt. Daarmee kan je heel precies uitsparingen maken in de tegeltjes. Want die heb je door de "rechte muren"
4) Tussen de tegels en de plinten heb ik deze afgewerkt met antracietkleurige afwerkingskit.
5) wat ook mega super is aan dit product is dat je ze kan buigen/plooien. Ik had een muurtje waar ik om het hoekje moest werken en had het geluk dat ik niet moesten snijden: gewoon hup, de tegel plooien op de juiste maat en kleven maar. Geen verdere afwerking nodige daar je een mooie zwarte voeg hebt in de plooi.
6) wanneer je een tegel gekleefd hebt, en deze moet er terug af ( gaat je zeker gebeuren ) dan kan je de 'zwarte lijm' er met een droge doek afwrijven. Gewoon even wat kracht op zetten en wrijven in ronde bewegingen. Geen product gebruiken, lukt sowieso niet!
Hopelijk heb ik jullie wat warm gemaakt voor deze tegels want ze zijn echt SUBLIEM!!
Jammer dat ik geen foto's kan downloaden, want deze zouden jullie zeker overtuigen! ( al zeg ik het zelf :-)

Resposta da MJ
Bij de eerste levering waren door de…
Bij de eerste levering waren door de transportfirma de goederen beschadigd. Na foto’s te bezorgen per mail met uitleg werd er een nieuwe levering voorzien vanuit de klantendienst. De klantendienst reageert vlug en correct. Voor het probleem werd meteen een oplossing voorzien. Fijne ervaring gehad! Dankjewel voor de prachtige tegels!
GREAT!
The shipment was so fast! The packaging very good and the tiles are amazing quality and look very nice!
Snelle service, goede kwaliteit
Snelle service, netjes verpakt, makkelijk op maat te maken, zit muurvast dmv plaklaag. Kortom, super tevreden en blij mee
The panels are looking great
The panels are looking great! We are thinking about which wall to do…
We were especially happy with the very fast delivery.
Thanks, Carlijn
Snel en fijn contact voor advies en…
Snel en fijn contact voor advies en vragen. De plaktegels zijn makkelijk op maat te snijden en te plakken. Erg blij mee!
Geen product ontvangen, geen contact mogelijk
Ik schrijf eigenlijk nooit een negatieve review over een bedrijf, maar dit keer toch wel. Eind november een bestelling geplaatst, de site gaf aan dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Een dag later kreeg ik een mail dat ik bericht zou krijgen wanneer het pakketje verzonden zou worden. Half december had ik nog niets vernomen, dus ik wilde bellen. Helaas, op de site staat dat Miller & Jacobs telefonisch tijdelijk niet bereikbaar is. Dan maar een mailtje. Geen reactie. Daarom heb ik 3 dagen geleden opnieuw een mail gestuurd, maar wederom geen reactie. En dus ook nog geen ontvangen bestelling die uiteraard wel netjes betaald is. Er kan natuurlijk altijd wat mis gaan, maar het is jammer dat er dan geen contact mogelijk is.
EDIT n.a.v. de reactie van Miller&Jacobs:
Er wordt gezegd dat ik op de hoogte ben gehouden van het niet voorradig zijn van het bestelde product en dat ik bereid was om te wachten op de bestelling. Ik ben hier NIET van op de hoogte gebracht.
In de automatisch gestuurde mail stond enkel dat ik op de hoogte gebracht zou worden wanneer de wandpanelen verzonden zouden worden, niet dat ze niet op voorraad waren. Ik heb verder geen enkele persoonlijke reactie gehad (in zowel de gewone inbox als in de spambox die geregeld zijn gecheckt). Ik heb dus ook zeker niet aangegeven dat ik bereid was om te wachten.
Daarnaast wordt er geschreven dat ik niet gereageerd zou hebben op mails van Miller&Jacobs of geen mails gestuurd zou hebben. Ook dit vind ik een aparte uitspraak. Zoals hierboven is aangeven, heb ik zelf twee mails gestuurd om te informeren naar de bestelling, hier kreeg ik geen reactie op. Áls ik een mail ontvangen zou hebben, dan zou ik daar uiteraard juist wél op gereageerd hebben, ik had de producten namelijk graag willen ontvangen.
Ik vind het spijtig dat er onjuistheden worden genoemd en de 'nalatigheid' in het contact bij de klant neer wordt gelegd. Nogmaals, ik schrijf nooit een negatieve review over een bedrijf en ik kom niet graag terug met een klacht, maar deze manier van werken vind ik niet netjes.
Note: In uw reactie staat dat de door mij bestelde wandpanelen pas 2 februari leverbaar zijn. Er staat echter op de website dat ze de volgende dag in huis kunnen zijn als ze voor 23.45 uur worden besteld. Is dat niet iets wat dan op de website aangepast moet worden?
Voor nu vind ik het prettig dat er wordt aangeboden om het geld terug te storten, dat is positief, ik maak hier dan ook graag gebruik van. Inmiddels is het bedrag teruggestort, dank daarvoor.

Het leek zo mooi
Het leek zo mooi: fraaie wandbekleding besteld en betaald. Kreeg een mail retour dat helaas niets leverbaar was. Ik heb daarna wel het hele bedrag snel teruggekeken. Maar met de mededeling dat dat niet op de site wordt vermeld, was de teleurstelling best groot.

Top service!
Snelle en goede service! Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de wandtegels. Ze staan prachtig in mijn nieuwe keuken. Zeker een aanrader!
Mooie luxe wandbekleding
Heel tevreden met mijn nieuwe wandbekleding, heb er onze keuken mee gerenoveerd en ziet er heel mooi & luxe uit. Toch net iets leuker dan alleen schilderen!
Prachtige tegels
Prachtige tegels, ik ben er zo blij mee.
Snel geleverd en gemakkelijk te installeren.
Mangler en manual til fjernbetjeningen
Mangler en manual til fjernbetjeningen, ellers er lampen okay
Super god kvalitet og levering til tid
Produkter lever fuldt op til forventningen. Meget hurtigt levering. Bestilte lørdag og fik pakken onsdag Tak
Godt produkt
Fast and good
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.