En meget empatisk håndtering af bisættelse af min mand , den 22/4- 26 Michaela guidede mig gennem forløbet ! Fra afskeds tøj til blomster ! På rustvognen blev der lagt ekstra Magnolia fra haven !... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi havde den skønneste bedemand, Camilla, som med sin ro og sit nærvær guidede os gennem hele forløbet ved min mors død og efterfølgende bisættelse. Camilla havde det store overblik og sørgede for... Ver mais
Vi havde ikke prøvet at stå for en bisættelse før. Efter anbefaling valgte vi Min Afsked til at varetage vores mors sidste rejse. Camilla blev vores anker, nænsomt støttende hele vejen igennem og me... Ver mais
Professionelle med hjertet på rette sted🫶🏼 Min afsked tog mig i hånden og guidede i bedste stil og fik arrangeret min fars bisættelse lige efter hans ånd. Vi havde Else og hun lyttede og var meg... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Agente funerário
- também em
- Casa funerária
Escrito pela empresa
Min afsked er en kæde af nærværende bedemandsforretninger beliggende i Aalborg, Aarhus, Brønderslev, Frederikshavn, Hammel, Hobro, Hjørring og Nørresundby. Vi bestræber os altid på at levere mere end det forventede, og derfor tilbyder vi også opfølgende samtaler. Du er altid velkommen til at kontakte os.
Min afsked - Hele vejen
Escrito pela empresa
- Vi er en kæde af nærværende, troværdige og kompetente bedemænd, som dækker hele Nordjylland, Aarhus og omegn.
- Livet er unikt, og det skal afskeden også være. Vi rådgiver og hjælper med alt det praktiske i den svære tid. Vi tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om de efterladte, så de kan føle sig trygge og i gode hænder. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.
Informações de contacto
Skrågade 4, 9400, Nørresundby, Dinamarca
- kontakt@minafsked.dk
- minafsked.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
På dagen for dødsfald gjorde Min Afsked…
På dagen for dødsfald gjorde Min Afsked samtalen behagelig og i en løftet stemning trods den ulykkelige situation vi som familie var i.
Alt forløb perfekt
Jeg havde bedt om at få min afdøde mand…
Jeg havde bedt om at få min afdøde mand kørt til kapellet i Suldrup, istedet blev vi sendt helt til østrekapel i AAlborg en meget u behagelig oplevelse. Vi havde haft hele dagen til at få nøglen, hvis vi var blevet bedt om det. uprofessionet
Dejlige måde at være på både ved…
Dejlige måde at være på både ved udsyngning og ved bisættelsen, og ved den hjælp jeg havde brug for.
Behagelig og god oplevelse
Det var en behagelig oplevelse at ha Catrine og hendes partner til at hjælpe os. To virkelige dejlige og professionelle piger.
Rigtig god oplevelse
Professionelle med hjertet på rette…
Professionelle med hjertet på rette sted🫶🏼
Vi havde Else og hun lyttede og var meget forstående. Skøn kvinde der var en kæmpe hjælp under en af mine værste tider. Meget nærværende og forstående samt brugte al den tid jeg havde behov for.
Jeg vil altid anbefale min afsked for deres professionalisme og menneskesyn. Tak for hjælpen og støtten min afsked🫶🏼
Anbefaling
Rigtig god oplevelse i en ellers ubærlig situation. Vi oplevede omsorg og imødekommenhed i forhold til vores ønsker, og alt blev udført med værdighed og professionalisme.
Vores varmeste anbefalinger.

Håndtering af Bisættelse. Nærværende professionel rådgivning
Nærværende professionel rådgivning , håndtering og opfølgning . Alt blev ordnet så flot . Hvilket gjorde situationen for os til en god oplevelse . Min Afsked kan varmt anbefales.

Venlige, men også travle
Det gode er, at de virker som moderne bedemænd, der er i øjenhøjde. Men jeg synes også det virkede som om, at de har for travlt, ala at de lider under deres egen succes. Tingene blev gjort som de skulle, men jeg følte mig underinformeret og måtte selv navigere i ting, som jeg hører fra andre, at deres Bedemand har fortalt dem. Rustvognen min Mor blev hentet i trængte til vask, så meget at Min Afsted selv undskyldte for det, da de hentede min Mor.

Resposta da Min afsked
Jeg kan kun sige godt om Min afsked.
Jeg kan kun sige godt om Min afsked.
Hjælp og støtte hele vejen igennem

Varm anbefaling herfra
Jeg kan varmt anbefale min afsked de tog godt hånd omkring tingene og var en rigtig god støtte og hjælp

Resposta da Min afsked
Det har været så gennemført det hele.
Det har været så gennemført det hele.
har kun stor ros til jer,

Resposta da Min afsked
Synes hende vi fik tildelt var super…
Synes hende vi fik tildelt var super god. Kunne være seriøs men også løfte stemningen lidt og kunne grine samtidig med det selvfølgelig ikke blev for meget. Så vi er meget taknemmelig

Resposta da Min afsked
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.