Mindcontroller Anders Aakjær Lassen Opiniões 199

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Festligt indslag ved min mands 70 års fødselsdag, som gjorde lykke. Selvom vi kun var et lille selvskab bestående af vores voksne børn og børnebørn - blev vi alle tryllebundet Jeg nød som mormor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Anders underholdt til min 70 års fødselsdag. På forhånd havde han lovet at blæse gæsterne omkuld og det gjorde han. Han havde publikum i sin hule hånd og lavede det ene imponerende mindcontol nummer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fabelagtig og tryllebindende underholdning! Anders var det store samtaleemne, umiddelbart- og flere dage efter han optrådte til min 50 års fødseldagsfest. Alle gæster blev “blown away”: “Uvirkeligt??... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tænk at kunne forudsige sin egen sygdom og derfor sørge for en identisk bror som back-up... Vi havde booket Anders til 2 shows - og han leverede det første til UG+ og slange - vi er stadig totalt myst... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de entretenimento para escritórios
  2. Mágico

Escrito pela empresa

Psykologisk underholdning i højt tempo. Tankemanipulation og mindcontrol går hånd i hånd, når Anders Lassen indtager scenen. Mindblowing underholdning til alt fra julefrokoster og firmafester til bryllupper og konfirmationer.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde fornøjelsen at opleve Anders til…

Havde fornøjelsen at opleve Anders til vores lille julefrokost på vores lokale bodega.
Den bedste underholdning længe.
Vi sad alle tilbage med en tanke,hvordan gør han det.
Blown away.
Tak Anders

14 de dezembro de 2024

Resposta da Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Tusind tak for de søde ord, Birthe. Det betyder meget for mig...

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde Anders til 50 års fødselsdag…

Vi havde Anders til 50 års fødselsdag og alle gæster blev taget med storm! Det er så gennemført, overraskende og fantastisk. Et show med højt humør og energi. Ville helt sikkert bruge ham igen!

14 de dezembro de 2024

Resposta da Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Tak for din fine anmeldelse, Dorte. Jeg håber, det lykkedes at overraske din mand på hans store dag :-)

Mind blower

Uovertruffen oplevelse der rigtig gerne gentages. ❤️

13 de dezembro de 2024

Resposta da Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Jeg stiller altid gerne op !

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var et virkelig godt show

Det var et virkelig godt show, Anders leverede. Det var sjovt, overraskende og tankevækkende. Det er imponerende, det han kan: Jeg kan absolut anbefale ham.

6 de dezembro de 2024

Tak for anbefalingen...

Medrivende underholdning til julefrokosten

Vi havde fornøjelsen af at have Anders på besøg til vores julefrokost og det var en kæmpe succes!
Alle tilbagemeldinger fra medarbejdere har været positive og snakken på kontoret har lige siden gået på "Hvor var han vild! Hvordan mon han bar sig ad med det?". Super underholdning, der fanger alles opmærksomhed, giver et smil på læben og sætter gang i snakken.

6 de dezembro de 2024

Resposta da Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Hej Caroline, Det var superhyggeligt at optræde til jeres julefrokost hos Epinion.

Classificada 5 em 5 estrelas

Julefrokosten 2024 blev en kæmpe…

Julefrokosten 2024 blev en kæmpe oplevelse med et super godt indslag med Anders som i den grad fik kæben til at falde hos de fleste. Ved ikke hvad han gør, men han gør det med stor overbevisning og med stor charme

5 de dezembro de 2024

Resposta da Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Jeg manipulerer, John - jeg manipulerer :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Anders optrådte til en 50 års års…

Anders optrådte til en 50 års års fødselsdag, og lavede et fantastisk show. Nærvørende, top dygtig og alle var meget begejstrede

2 de dezembro de 2023

Resposta da Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Tak, Jacob - jeg er klar når du fylder 60 :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk underholdende - kæmpe anbefaling !

Vi bookede Anders som en overraskelse til et Afdelingsseminar med et godt og blandet publikum på ca. 65 personer mellem 24-66 år - og dét har vi bestemt ikke fortrudt !

Anders har en helt fantastisk energi og charme og lavede et vanvittigt underholdende show med tankemanipulation og trylleri, som blæste os alle fuldstændigt bagover ! Showet gav anledning til utrolig forundring foruden mange grin og ivrig snak blandt os alle efterfølgende, hvilket også understreger, hvor god en performer Anders er !

Den største anbefaling af Anders og hans show herfra ✨

21 de novembro de 2024

Resposta da Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Det var en kæmpe fornøjelse at optræde for jer :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

En oplevelse du ikke kan sætte ord på

Hvordan tager man fusen på en flok lufthavnsmedarbejder som har set og oplevet lidt af hvert? Jo man for Anders Lassen ud. Aldrig har jeg siddet tilbage med så mange spørgsmål, forundring og wow oplevelse. Alle i selvskabet delte denne oplevelse. 12 ud af 10 stjerner her fra.

// Aviator CPH

20 de novembro de 2024

Hej Anne-Mette
Dejligt at vi ku' gi' lufthavnsmedarbejderne lidt at tænke over...

Mindcontrol af højeste klasse

Vi havde fornøjelsen af Anders mindblowing optræden til min 50-års fødselsdag. Det var intet mindre end fantastisk og både jeg selv og alle gæsterne blev efterladt måbende og blæst bagover af forundring. Ud over showet i sig selv er vildt, gøres det på en underholdende måde hvor alle - både børn og voksne - føler sig som en del af løjerne. Jeg kan på det varmeste anbefale Anders til hver en anledning.

16 de novembro de 2024

Resposta da Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Tak for anbefalingen, Mette - Spred endelig budskabet ;-)

Verdensklasse show!

Verdensklasse show!
Jeg havde fornøjelsen af at opleve Anders til et mindcontrolling/manipulations/trylleshow, og der er ikke så meget andet end at sige; 'you gotta see it to believe it'. Det vil være et sikkert hit til både firmafesten, fødselsdagen, jubilæet, konfirmationen, eller alle andre anledninger, hvor der er brug for underholdning og noget at snakke om bagefter.

26 de outubro de 2024

Resposta da Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Som jeg plejer at sige, "Du ska' ik' tro på alt, hvad du tænker"

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde Anders som surprice overfor 98…

Havde Anders som surprice overfor 98 kollegaer. Hans store passion, humør og unikke magiske aktiviteter tryllebandt os alle. En fantastisk uventet positiv oplevelse. Book ham. Garanti for underholdning og et anderledes show!

14 de novembro de 2024

Resposta da Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Magisk Show, Jørgen - sikke en flok du havde samlet :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde booket Anders som underholdning til konfirmation.

Vi havde booket Anders som underholdning til vores datters konfirmation, og han var intet mindre end fantastisk! Anders imponerede alle med sin evne til at forbløffe og underholde, og han skabte en helt fantastisk oplevelse for både unge og voksne. Showet var både sjovt og fascinerende, og Anders fik os alle til at grine, undre os og sidde målløse tilbage. Hans show løftede dagen til noget helt særligt. Vi kan varmt anbefale Anders til enhver, der ønsker underholdning i særklasse!

4 de maio de 2024

Resposta da Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Tak, Casper - de rosende ord betyder meget for mig :-)

Det var for Noi

Det var for Noi, alt for vildt show

26 de outubro de 2024

Kort og godt, William !
Det var magisk at optræde for jer...

Fremragende performer!

Hold nu op hvor er Anders Lassen en fabelagtig og underholdende performer. Han holdt et selskab på ca 75 mennesker tryllebundet med sin “mindcontrol”. Alle synes efterfølgende at det var en fremragende og underholdende performance. Særlig fedt er det, at Anders involverer publikum, men det bliver aldrig ubehageligt eller pinligt at være med i hans optræden. Kæmpe anbefaling herfra!

7 de outubro de 2024

Resposta da Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Hej Charlotte, Det var en fortryllende oplevelse at optræde for jer på Marienlyst...

Classificada 5 em 5 estrelas

Anders’ evner som mindcontroller var…

Anders’ evner som mindcontroller var intet mindre end imponerende, og han formåede at fange alles opmærksomhed fra start til slut. Det var en moderne, professionel og meget underholdende oplevelse, som efterlod os alle forbløffede og fascinerede. Endnu engang tak for en fantastisk optræden til vores firmafest – det var et klart højdepunkt for mine kolleger og jeg!

30 de agosto de 2024

Tusind tak :-)

Ekvilibristisk!

Fantastisk performance! Anders underholdt vores gæster på fabelagtig vis. Fortryllende og mindblowing. Vi var godt 20 gæster og Anders involverede en pæn del af "flokken". Anders mestrede også på fin vis, at gå udenom en gæst, der er begyndende dement.
Det er ikke sidste gang, vi (og vore gæster) lader os underholde af Anders.

7 de setembro de 2024

Resposta da Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Tak Niels, jeg håber virkelig vi ses en anden go' gang

Classificada 5 em 5 estrelas

Alle aldre nød forestillingen sammen

Vi havde bestilt Anders til et show i anledning af boligforeningens 100 års jubilæum. Vi var 250 i alle aldre.
Anders leverede et show, der fik både børn og voksne til at tabe næse og mund.
Publikum blev inddraget i showet og Anders havde et godt greb om de deltagende børn.
Alle tænker med glæde og stadig undren tilbage på oplevelsen

9 de junho de 2024

Resposta da Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Sjældent har jeg deltaget i en større fest - glade mennesker overalt.
Hils omkring dig...

Fantastisk show

Trods en for Anders lidt usædvanlig lille flok (9 personer) fik han fortryllet og manipuleret os på bedste vis. Helt utroligt godt!!

6 de setembro de 2024

Småt men godt :-)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais