Mine Arvinger  Opiniões 1097

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft et supergodt forløb med Kim fra Mine Arvinger hvor vi har fået lavet vores testamente og fremtidsfuldmagter. Kim har været grundig, professionel og meget engageret. Vi kan varmt anbefale... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kim fra Mine Arvinger skal have mine bedste anbefalinger, for en super behagelig og oplysende samtale, og en lynhurtig ekspeditionstid! Vi havde brug for svar omkring arv I forb. med min mands fore... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços jurídicos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos Mine Arvinger ApS er alle medarbejdere uddannede jurister, og vi kan derfor give dig en korrekt og professionel rådgivning. Vi glæder os til at tale med dig.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

En klar anbefaling

Fra start til slut er vi blevet behandlet og rådgivet på en meget professionel og behagelig måde. En stor tak til Kim for at rådgive og udfordre os på nogle områder, som ikke er hverdagskost at tage stilling til. Vi kan på det varmeste anbefale Mine Arvinger.

17 de abril de 2026

Min allerbedste anbefaling til Kim Jensen Kosloff fra Mine Arvinger

At få skrevet testamente er en følsom ting. Hvor man er nødt til at tænke på alle mulige og umulige ting der kan ske. Kim Jensen Kosloff fra Mine Arvinger får min allerbedste anbefaling. Det har været en fornøjelse at få udfærdiget diverse dokumenter. Kvaliteten er der ikke noget at udsætte på. Et års rettelser er der med i prisen og livsvarig rådgivning.

7 de abril de 2026

Dygtige og behagelige

En helt igennem god oplevelse at tegne testamente og fremtidsfuldmagt hos Mine Arvinger. De er både grundige, professionelle og meget sympatiske. Fem stjerner til dem.

8 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

7 stjerner til Kim fra Mine Arvinger!

Vi havde brug for svar omkring arv I forb. med min mands forestående død, så en annonce på facebook og kontaktede Mine Arvinger! Allerede inden for en uge var der sat gang i testamente og ægtepagt som nu også er underskrevet! Super hurtigt og gnidningsløst, og en yderst rimelig pris!

11 de março de 2026

Letforståelig, professionel rådgivning

Seriøs, professionel, behagelig og empatisk rådgivning, givet i et sprog der er til at forstå - også selv om det måske kan være lidt kompliceret rent juridisk. At det ovenikøbet også er til et yderst rimeligt honorar gør bare oplevelsen endnu bedre.

24 de março de 2026

5 stjerner er så fuldt fortjent

5 stjerner er så fuldt fortjent. Vi har haft et supergodt forløb med Kim fra Mine Arvinger hvor vi har fået
fået lavet vores testamente og fremtidsfuldmagter. Kim har været grundig, professionel og meget engageret og er kommet med gode råd på områder hvor vi ikke selv var opmærksomme eller vidende. En rigtig god oplevelse og
vi kan varmt anbefale Mine Arvinger.

12 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi ledte efter en billigere løsning end…

Vi ledte efter en billigere løsning end det vi kunne finde tæt på os, og som ville kræve, at vi afsatte mere tid, fordi mulighederne var med fysisk tilstedeværelse. Vi har en travl hverdag, og det var rigtig rart, at vi kunne sidde og gøre det hjemmefra via telefonen. Vi var trygge i at benytte Mine arvinger. Der er en god hjemmeside med info og gode anmeldelser, som følges op af et godt og trygt opkald, hvor vi hørte nærmere om tilbuddet og aftalte første møde.
Vi blev guidet hele vejen igennem og vil klart anbefale Mine Arvinger.
Mvh Torben og Marianne

13 de março de 2026

Vi kan varmt anbefale Mine Arvinger

Vi kan varmt anbefale Mine Arvinger, vi har fået fantastiske hjælp af Kim i hele processen med testamente og det der følger med. Kim har haft stort tålmodighed med os og vi har haft det skønt i snakkene med Kim
De kærligste hilsner Lars og Dorthe Johannesen, Langholt Nord Jylland

19 de março de 2026

Hurtigt, - nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt
Det bliver forklaret på en måde der er til at forstå
De holder deres aftaler mht. tidspunkter og hvad der skal afklares
Vi fik styr på både
fremtidsfuldmagter - generalfuldmagter og testamente indenfor én uge !
Godt klaret Kim...

19 de março de 2026

Fantastisk

Vi har haft Kim til at lave vores testamenter osv.. Virkelig god rådgivning og skide sød og hjælpsom. Kan varmt anbefales!

18 de março de 2026

God oplevelse

Jeg kan kun anbefale Mine Arvinger. En virkelig behagelig oplevelse fra start til slut. Udkast og dokumenter blev udarbejdet og sendt hurtigt. Mails blev besvaret med det samme og i et sprog, der var til at forstå. Tak for samarbejdet, Louise.

16 de março de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais