MINforsikring Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har desværre virkelig været uheldig hvad min telefon angår, og været nød til at få den repareret op til flere gange på kort tid. Jeg glæder mig virkelig over at have en forsikring igennem A... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Oplevede i dag på ny utrolig dårlig kundeservice fra Aon. Ringer for at tale om en forsikring tegnet hos Aon. Jeg bliver henvist til deres selskab i Holland. Medarbejderne i København har ikke telefon... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra afdækning af forsikringsbehov, til når skaden rent faktisk sker. Jeg har på kort tid anmeldt stenslag i forruden, og mit carport-tag der blæste ned på bilen, med totalskade til følge. Jeg har i d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

MINforsikring yder det, som jeg værdsætter højst hos et forsikringsselskab; en fair pris, gode dækninger og selvrisici og ikke mindst en kontaktperson, der har styr på sine ting. Hos MINforsikring få... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de seguros

Informação fornecida por diversas fontes externas

Det skal være nemt at være kunde i MINforsikring. Derfor kan du hurtigt og nemt få regnet en pris på hvad det koster at forsikre dig og din familie, dit hus, din bil, dit indbo osv. Du kan gøre det, når det passer dig - på www.minforsikring.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Føler mig meget utryg

Jeg er en af de kunder som aldrig har haft brug for min forsikring, heldigvis. Jeg havde en enkelt skade for 15 år siden tror jeg, med en cykel, ellers har jeg ikke haft brug for den.
For et par mrd siden søgte jeg på " findforsikring.dk" og jeg blev ringet op af minforsikring. Jeg fik en go snak med sælger ( er vel det de er)
Jeg vælger at takke ja for deres tilbud. Fik at vide jeg kunne betale mrd vis. Da jeg havde sagt ja tak får jeg så at vide jeg ikke kan betale alligevel..
Jeg kontakter dem da jeg skal betale min regning (3 forsikringer på en samlet regning) blot for at fortælle betalingen bliver 4 dage forsinket. Helt iorden får jeg at vide, skal blot være klar over et mindre gebyr på næste regning. Fint, det er da fair nok..
Men så får jeg en regning på 100kr PR forsikring, altså 300kr i alt for en regning. ( kunne forstå hvis det var 3 forskellige regninger.
Dette gør mig vanvittig usikker, dette er ting jeg slet ikke er blevet oplyst om..
Jeg kontakter dem for at meddele at jeg er rigtig usikker, føler faktisk ikke mig sikker på at skulle uheldet være ude og jeg får brug for min forsikring at de så overhovedet vil hjælpe.
Derfor er jeg i fuldgang med at indhente nye forsikrings tilbud og det har jeg meddelt dem..
Igen, jeg skulle så bare lige være klar over et gebyr på 3 x 500 kr, eller retter 500 kr pr forsikring hvis jeg opsiger..
Okay. med den behandling skal jeg bare væk...

12 de maio de 2015
logótipo da MINforsikring

Resposta da MINforsikring

Kære Tina

Jeg har nu haft lejlighed til at gennemgå sagen og jeg kan se, at vi ikke har givet dig en korrekt orientering om konsekvensen ved at betale sine forsikringer senere end betalingsfristen. Det er selvfølgelig beklageligt, da vi altid bestræber os på at have så tilfredse kunder som muligt.

Det er helt korrekt at vi kan tillade os at opkræve et rykkergebyr, men da du ikke er orienteret om størrelsen på gebyret, finder jeg det rimeligt at vi ser bort fra rykkergebyret i din sag.

Da jeg ikke ønsker at vi i MINForsikring har kunder der er utrygge, vil jeg tage kontakt til dig, så vi kan tage et snak om, hvordan vi finder en løsning, således at du er tilfreds. Ønsker du at skifte til et andet selskab, så finder vi også en løsning på det.

Med håb om en konstruktiv løsning.

Thomas Elkjær Pedersen
Teamleder

Classificada 4 em 5 estrelas

God og hurtigt respons ti Fer pris

Jeg er glad for Min Forsikring aka. Alpha insurance. Jeg syns at respons tiden er fremragende, men få den hjælp men har bruge for og med.hurtigt respons tid. Jeg føler at prisen er også meget god. Der ud over er jeg rigtig glad for at i har ubegrænset km på jers bilforsikringer. Det er bar super 👍.

30 de abril de 2015
Classificada 3 em 5 estrelas

Lang svartid og manglende dækning

Lang svartid på mail. Et af de eneste selskaber, der ikke tilbyder udvidet vandskade på hus/villa.

29 de abril de 2015
logótipo da MINforsikring

Resposta da MINforsikring

Hej Mark

Selvom vi altid bestræber os på at give vores kunder en god oplevelse, så kan vi komme ud for at ikke alle er helt tilfredse. Vi håber at du næste gang du anmelder en skade, kan indfri de forventninger du har til svartider og rådgivning.

Hvad angår konkret dækningen på vores husforsikring – og i øvrigt vores forsikringer generelt - så er vores mål, at de skal ligge i den bedre halvdel af forsikringsmarkedet. Desværre så er du i dette tilfælde ramt ind i en meget specifik situation/dækning, hvor forsikringen ikke er helt på det niveau du forventer – og faktisk også hvor vi ønsker. Dette forhold med husforsikringen er vi allerede bekendt med og jeg kan derfor oplyse dig at vi er i gang med at forbedre den, så vi også her, er på det høje dækningsmæssige niveau vi ønsker at være.

Uanset hvad, så håber vi at du i tilfælde af en ny skade, bliver tilfreds med den service vi leverer.

Med ønsket om en god dag.

Thomas Pedersen
Teamleder

Ingen problemer

En spritter parkerede hans bil inde i min på
p-pladsen. Minforsikring.dk klarede det uden problemer.

28 de abril de 2015
Classificada 4 em 5 estrelas

God oplevelse trods lidt knas

I januar skulle vi bruge forsikringen til et tv. Da jeg efter nogen tid ikke havde hørt fra Minforsikring, ringede jeg og fik oplyst at min forsikring ikke var betalt. Men få uger forinden havde Minforsikring kontaktet mig og fortalt at der var sket en fejl i deres pbs opkrævning, men at det ikke ville få indflydelse på min dækning og at opkrævningen bare ville komme måneden efter.
Så giver det lidt "støj" i hverdagen at man må bruge tid på at ringe rundt til forskellige afdelinger for selv at forklare situationen.
da alt var forklaret og accepteret betalte Minforsikring uden problemer.
Alt i lat en rimelig oplevelse der havde givet en stjerne mere hvis der havde været bedre intern styring så jeg ikke selv skulle forklare alt.

28 de abril de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt, enkelt og billigt..

God oplevelse ifm skift fra tidligere selskab. Alt forløb gnidningsfrit. Meget konkurrencedygtigt selskab på pris contra dækning. Har ved skiftet haft behov for at ringe med spørgsmål 2 gange - ingen ventetid på tlf :-)

21 de abril de 2015

Tak for hjælpen

Jeg kører motorsport og fik for nylig en skade på min kørerudrustning. I første omgang var det ikke noget min ulykkesforsikring kunne dække, men efter lidt snak frem og tilbage, faldt det hele alligevel på plads.
Jeg synes det er fedt, at MINforsikring ikke er blege for at indrømme, at de havde lavet en fejl. Der var således ingen slinger i valsen efterfølgende. En særlig tak skal der lyde til vores agent [navn fjernet], for hans håndtering af sagen, hvilket betyder, at jeg alligevel bliver klar til sæsonstarten om 14 dage.

14 de abril de 2015

verdens bedste forsikring

Jeg skiftede over til minforsikring. for ca 1 mdr siden og aldrig før har jeg mødt en mere flink og veltiltalende aussuandør end [navn fjernet]. Den mand forstå virkelig at fortælle om det nye selskab han har arb for i 10 mdr nu. Og nej han er bestemt som alle andre aussuandører fra andre selskaber. Han forstår virkelig at sætte folk ind i sagerne ang forsikringer uanset hvad man spørger ham om. Og for mit eget og mine forældres vedkommende ja så har vi aldrig til dags dato mødt mere veltiltalende og sympatisk aussuandør. Og jeg kan så nævne et eksembel ang et andet selskab nemlig if. Exen og jeg fik besøg a en aussuandør fra if han spurgte hvilken forsikringer vi ønskede os det fortalte vi,også sagde han la os kigge på det og efter ca 15 min ja så sagde han jamen det skal vi da have tegnet til jer og havde fundet papirerne frem hvor vi skule skrive under ja så tænkte vi sku vores i stedet for at forklare os det hele men nej det eneste han tænkte på var sku bare at sælge en forsikring hurtigst mulig og tjene nogle hurtig penge så nej vi tegnede ikke ved if. Så den bedste forsikring for både mig selv mine forældre og nogle venner som har ringet til mig og sagt det er bestemt minforsikring.

30 de março de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun anbefale minforsikring.dk på det varmeste. Forsikringen kunne tilbyde gode produkter samtidig med at prisen var bedre således at jeg samlet sparede 7000 kr årligt.
Ydermere var det en kompetent forsikringrådgiver i form af [navn fjernet] der guidede os hele vejen.

29 de março de 2015
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais