Ik heb een uiterst klein voorwerp (doorsnede slechts 6mm) in Resin Ultra Detail laten printen en wat ben ik blij met het resultaat. De details zijn superscherp geprint en met een mooi glad oppervlak,... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Als Blender-hobbyist leek het mij leuk om een paar zelfgemaakte 3d-modellen te laten printen. De rok van één van de karakters was echter wat te dun - MM hebben het model toen zelf handmatig aangepas... Ver mais
The quality is good but I have to say that some of the products are badly described/too small. I mean paying 26 euros for a dragon that is a large creature and should be at least a huge creature is... Ver mais
Ik heb een aantal stls laten printen. Prijs kwaliteit ben ik erg tevreden over, snelle levering ook. Hele fijne uploader die jou gelijk de prijs per item geeft, deze lijkt echter problemen te hebbe... Ver mais
Informações sobre a empresa
Miniature Makes is een 3D Printservice waar je gemakkelijk je eigen model kan uploaden. Je krijgt van ons direct een prijs te zien bij de uploader. Hierna is het alleen nog een kwestie van bestellen, en wij ga voor jou aan de slag met het printen van je modellen. Wij zijn gespecialiseerd in het 3D printen met resin. Deze techniek is uitermate geschikt voor kleine modellen met veel detail. Hierbij kan je denken aan miniaturen voor tabletop games. Maar het is ook mogelijk om bij ons met filament te laten 3D printen, deze techniek wordt ook wel FDM genoemd. Deze techniek is geschikt voor grotere modellen. Dit zou terrain kunnen zijn voor je favoriete tabletop game. Maar ook de handgreep voor je keukenkastje. Kortom, je kan met 3D printen zeer veel. En wij willen het zo makkelijk mogelijk maken zonder een model te hoeven e-mailen. Gewoon uploaden en direct bestellen. Wij doen de rest.
Informações de contacto
Bussumerstraat 46A, 1211 BL, Hilversum, Holanda
- contact@miniaturemakes.eu
- miniaturemakes.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Topservice!
Rond de kerst heb ik drie HeroForce-downloads aangeleverd bij Miniature Makes, met het verzoek om deze zo snel mogelijk te printen en te verzenden vanwege een D&D-campagne die net na de jaarwisseling van start ging. Miniature Makes reageerde snel en vriendelijk op mijn WhatsApp-berichten met vragen over de levering. De miniaturen kwamen ruim op tijd aan voor onze campagne en waren van uitstekende kwaliteit. Echt topservice! Ik bestel zeker weer.
Very happy, would order here again.
Easy to use website and update emails about the status of the order. Delivery was a lot quicker than I had expected, especially around Christmas. The results are amazing and I can't wait to use the minis! We also got a free mimic mini, thank you so much! We will definitely be using this service again.
Lythofaan cadeau
Een lythofaan gekocht, geweldig cadeau om aan mijn vriendin te geven voor kerst. Super mooi resultaat, snelle levering en fijn contact met de organisatie. Zeker aan te raden als je nog een mooi en uniek fotolijstje in je huis wilt hebben!
Top product en levering!
Snelle levering, topkwaliteit, duidelijke communicatie vooraf en tíjdens productieproces. Maximale score voor mijn mini’s!
Zeer mooie gedetailleerde miniatuur
Zeer mooie gedetailleerde miniatuur. Snelle levering ook.
Goede service en geweldige kwaliteit
Goede service en geweldige kwaliteit. 28mm wargames figuren doen niet onder aan de traditionele figuren.
Erg fijne partij om een resin model te…
Erg fijne partij om een resin model te laten printen. Ik heb er nu 2x besteld en beide bestellingen zijn feilloos en snel ontvangen. De toegevoegde snoepjes zijn een leuke bonus
Opnieuw een super goede ervaring
Weer heel erg blij met de mini's die zijn geleverd!
Een goed en snelle levering
Een goed en snelle levering en de prints zijn uitstekend
Prachtig mooie print(s) ontvangen
Prachtig mooie print(s) ontvangen. Fantastisch geholpen om de print tot stand te brengen. Heb je geen resin 3D printer? Dan is dit HET adres!
Snelle service
Snelle service, overzichtelijke site en producten ontvangen van goede kwaliteit. Prints waren boven mijn verwachting en waren ook netjes schoongemaakt en ingepakt en verzonden! Met de snoepjes was vooral me zoontje blij haha. Volgende keer bestel ik zeker weer 😁
Erg mooi en gedetailleerd geprint,zeer…
Erg mooi en gedetailleerd geprint,zeer snelle levering
Top service!
Ik heb 2 standaarden laten drukken voor mijn portofoons bij Miniature Makes. Ik kon ze makkelijk via de tool op hun website inladen en aanleveren alles ging super snel en fijn.
Top kwaliteit en service
Bestelling was binnen 2 dagen geleverd, kwetsbare objecten goed ingepakt en de kwaliteit is top!

Resposta da Miniature Makes
Super goede service en de miniatuur…
Super goede service en de miniatuur prachtig geprint voor mijn tabletop game

Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring! Niet te duur. 5 verschillende custom miniature laten printen en kreeg ze goed verpakt binnen, erg goede kwaliteit. Toch persoonlijk <3

Resposta da Miniature Makes
Het hele gesprek over het stuk dat ik…
Het hele gesprek over het stuk dat ik wilde, verliep op een super eerlijke en prettige manier. De levering was erg snel en mijn stuk arriveerde perfect. Ik ga zeker nog meer stukken met ze maken.

Resposta da Miniature Makes
Snelle service en goede kwaliteit van…
Snelle service en goede kwaliteit van miniatures

Resposta da Miniature Makes
Erg fijne eerste ervaring met dit…
Erg fijne eerste ervaring met dit bedrijf. Ondanks de vakantieperiode erg snel (en prettig!) antwoord op mijn vragen over bepaald maatwerk. De kwaliteit van de FDM prints was boven verwachting en de levertijd was korter dan aangegeven. De communicatie verliep vlot en erg prettig. Al met al zeker een aanrader!

Resposta da Miniature Makes
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.