Mini Mooh Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skrev til Mini Mooh om hjælp til at vælge det rigtige produkt og der blev besvaret med det samme. Jeg bestilte varen og den ankom få dag efter.

Classificada 5 em 5 estrelas

ære Creative Decor Tusind tak for det flotte navneskilt, jeg har fået leveret. Du skal have stor ros for den forståelse og venlighed du har udgivet under hele processen. Min nevø og især min... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig flot produkt, som Bina var så sød til at speciallave efter vores ønsker. 10/10 for fantastisk kundeservice. 10/10 for flot produkt (mindekasse, som blev speciallavet, så den i stedet kan... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er virkeligt nogle lækre ting de har. Specielt deres personlige æske med egen tekst. Fik leveret mine vare 2 dage efter bestilling. Hurtig og god service. Jeg har ombestemt navnet som skulle stå p... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Loja para bebé

Escrito pela empresa

Hos Mini Mooh skaber vi smukt og bæredygtige produkter til børn, der har fokus på at skabe og forevige minder. Vi har milepælslort, mindekasser, spejle til puslebordet og hårpynt til børn.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Alle pengene værd

Virkelig flotte produkter. Hurtig levering.

9 de março de 2023

Dejligt at høre ☺️ Tak for anmeldelsen 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Trods skuffelsen over at få min pakke…

Trods skuffelsen over at få min pakke der var itu og åbnet skal i have de bedste roser herfra for at skrive og refundere penge hurtigt inden for 3 dage er der sat penge tilbage på kontoen 👍

12 de março de 2023

Resposta da Mini Mooh

Beklager endnu en gang at pakken var itu 😔 Det er nu rettet, så det produkt sendes i en anden emballage 😊

Tusinde tak for de søde ord 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice og fantastisk produkt

Jeg har flere gange bestilt derfra og der er altid god kundeservice og et helt fantastisk og unikt produkt. De varmeste anbefalinger herfra!

20 de fevereiro de 2023

Resposta da Mini Mooh

Tak for den fine anmeldelse ☺️ Det er jeg rigtig glad for at høre!

Classificada 1 em 5 estrelas

Lad være med at sende mails til mig om…

Lad være med at sende mails til mig om bedømmelse af jeres service. Det er altid en dårlig oplevelse.

22 de agosto de 2022

Hej Magnus,

Jeg er ked af at høre, at det har givet dig en dårlig oplevelse at modtage en mail om en bedømmelse. Det er naturligvis ikke hensigten 😔

Jeg håber dog at du trods bedømmelsesmailen har fået et produkt og en service du er glad for og ellers høre jeg hjertens gerne hvis der er noget jeg kan hjælpe med 😊

Rigtig god aften!

Bina

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiske produkter, fantastisk kundeservice og hurtig levering!

10/10 for fantastisk kundeservice.
10/10 for flot produkt (mindekasse, som blev speciallavet, så den i stedet kan bruges til hårpynt)
10/10 for hurtig levering.
Faktisk kan jeg ikke sætte en finger på noget som helst, og vil med glæde købe derfra igen 😊

22 de junho de 2022

Hej Liah,

Mange tak for den rigtige varme og søde anmeldelse 🥰 Dejligt at høre at du er tilfreds med det hele 😊

Mvh
Bina

Hurtig service

Valgte “afhentning” og fik en sms allerede dagen efter om at varen kunne afhentes når det passede mig. Super service.

10 de janeiro de 2022

Altid tilfreds med varen

Hun er simplethen så dygtig og varen leveres altid tilfredsstillende.

23 de setembro de 2021

Hej Reemz,

Mange tak for din søde anmeldelse og for din tillid til at lade mig lave alle dine specialordrer 🥰

Super god service

Super god service, og god kvalitet!

26 de agosto de 2021

Hej Göksen,

Tusinde tak for din anmeldelse 😊

Gode produkter

Gode produkter, man bliver bestemt ikke skuffet

24 de agosto de 2021
Opinião espontânea

Hej Jasmina,

Mange tak for din anmeldelse :)

Bina / Creative Decor

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais