Et skud Vesterhavs-luft
Brugervenlig hjemmeside og levering under 2 døgn efter bestilling- OG den sødeste personlige hilsen fra Vesterhavet 🌊 Min første men absolut ikke sidste handel i MinLilleButik 🩵
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Jeg havde set forkert på deres hjemmeside, skrev til dem på Instagram, fik svar inde for en time, bestilte derefter varen, den blev pakket samme dag og havde den to dage senere.
Dette er anden gang jeg bestiller fra dem og vil klart gøre det igen. Altid god service og hurtig respons!!
Jeg har for nyligt handlet hos Minlillebutik. Det gik helt upåklageligt. Varen, jeg købte, kunne jeg ikke finde til en bedre pris andre steder på nettet, jeg modtog min pakke 2 dage efter, jeg havde bestilt den, og alt var i orden. Derudover kan jeg godt lide tanken om at støtte mindre lokale butikker. Jeg handler i hvert fald gerne hos Minlillebutik igen.
Bestilte en jakke den 30/12. da de reklamerer med 1-2 dages levering ringer jeg den 3/1 da den endnu ikke er afsendt. Svaret er den jakke har de slet ikke så de annullerede min ordre. Ville være lækkert det var gjort før den faktisk skulle være leveret
Sød betjening og hurtig forsendelse. Har brugt deres webshop flere gange uden problemer. Ville handle der igen.
Jeg var kommet hjem med en en kjole der var en plet på (hvilket kunne være sket for en hver).
Skrev til dem og der var fuld forståelse for at jeg kom retur og fik en anden.
Jeg fik endda en neglelak for ulejligheden 👍
Meget dårlig service - kan ikke få penge tilbage en time efter køb - det var ikke engang udsalgsvare men på en helt ny vare - ingen forståelse for handicap og behovet for at prøve tøjet hjemme pga duftpinde i butikken
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.