Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bara en bluff sida me inte en levande tjej på flera mils håll...va tvungen och kolla . Bara jag på nätet... Gå på krogen/ut i stället... Finns bara bluff å inte sant på nätet . De va bättre för... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mitt erfarenhet på denna dejtingsajt var underbar. När jag började prata valde jag en kille och vårt samtal ibland gav oss skratt och till och med konstiga ögonblick. Men höjdpunkten var min förs... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

WARNING!!!! 100% bluff. Fattar inte att en sådan sida är fortfarande uppe. De fiktiva och fake profilerna vill inte suga din k*k utan bara dina pengar. Skaparna av denna sida sätter upp fake profile... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

UNDVIK DENNA SIDA. Detta är en ren botsida. Inga riktiga människor bakom dessa vackra ansikten och fina kommentarer. Jag skrev i min profil 3 ggr att jag ville verifiera att den som skrev var äkta. 3... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,7

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

26 opiniões

bot och fejkprofil

Alltså, kom igen nu då???
Jag registrerar en profil och någonstans 5-10 minuter efter det och under det att jag ser mig omkring första gången på sajten får jag syn på att jag fått ett meddelande:
"jag har följt din profil och jag är väldigt nyfiken på vem du är. Tyvärr har jag inte möjlighet att fortsätta chatta här på sidan, skulle du kunna skicka mig ditt telefonnummer så vi kan fortsätta vårt samtal där istället?"
Va??? Luktar det bot och fejkprofil. Svar ja!
Good bye!

1 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Minlycka.com: Roliga Konversationer och Fantastiska Dejter!

Men höjdpunkten var min första dejt. Killen jag valde var till och med bättre än hans profil på webbplatsen. Han kom till dejten så häftig att jag blev positivt överraskad.

Denna dejtingsajt gav mig chansen att inte bara ha trevligt i chattar, utan också träffa en fantastisk person. Han var mycket mer intressant och attraktiv än jag kunde föreställa mig. Till slut fick jag inte bara engagerande samtal, utan också en underbar dejt. Jag är tacksam för denna webbplats för denna underbara dejtingupplevelse och jag rekommenderar den till alla som letar efter intressanta människor och trevliga möten.

19 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Skulle ge mindre än en stjärna om det…

Skulle ge mindre än en stjärna om det gick. Gjorde min användare för cirka 12 timmar sedan. Sedan dess har jag fått cirka 30-40 meddelanden från tjejer, men minst 30-38 utav dem är chatbots och det är så enkelt att se. Att hitta en tjej på denna sida är 1 på 1000. De andra är bara chat bots.

+ att du måste betala cirka 900kr för att kunna skicka iväg 50 meddelanden.

12 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Utmärkt dejtingsajt för att hitta kärlek

Jag har haft nöjet att använda Minlycka och jag måste säga att jag är mycket imponerad. Webbplatsen var lätt att navigera, och användargränssnittet var intuitivt och tilltalande.
Jag har haft härliga samtal med flera kvinnor på sajten. Varje diskussion var uppriktig, intressant och mycket engagerande. Jag uppskattar verkligen den ansträngning som Minlycka lägger på att se till att det finns äkta personer bakom profilen, vilket gör det mycket säkrare och pålitligare.
En av dessa underbara samtal ledde till ett faktiskt möte. Vi bestämde oss för att träffas och det var en fantastisk upplevelse. Vi hade en trevlig tid tillsammans och jag ser fram emot fler datum i framtiden.
Minlycka gör verkligen processen att hitta någon speciell enkel och spännande. Jag rekommenderar starkt denna plattform för alla som söker äkta förbindelser och meningsfulla förhållanden. Minlycka har visat sig vara en trovärdig och tillförlitlig dejtingsajt och jag ser fram emot att fortsätta min resa på denna plattform.

12 de julho de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.