Sinds de komst van Omeed en Kishen hebben wij grote stappen gezet ten opzichte van ons oude pakket. Dankzij hun deskundige begeleiding en ondersteuning verliep de implementatie soepel en efficiënt. Om... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Wij zijn bezig met een conversie van de administraties naar Minox. Minox heeft daar een mooie tool voor gebouwd. Natuurlijk kom je een aantal zaken tegen waarvan je zegt kan dat handiger? Onze contact... Ver mais
Als zeilschool met 1.200 cursisten per jaar hadden we stapels facturen. Sinds drie jaar gebruiken we Minox met scan & herken, en dat scheelt enorm. Facturen worden automatisch herkend en geboekt.... Ver mais
de service van de support afdeling is helemaal top. Bij het onverwachts beëindigen van ons bedrijf wordt je toch gehouden aan de service licentie, ondanks 30 jaar bij minox klant te zijn geweest... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Minox
Minox biedt intuïtieve boekhoudsoftware die je administratie eenvoudig en efficiënt maakt. Onze missie is om 100% realtime boekhouden mogelijk te maken, zodat je altijd inzicht hebt in je financiële gegevens. Bij Minox staan klantgerichtheid en innovatie centraal. We luisteren naar onze gebruikers en werken samen om tot de beste oplossing te komen voor jouw specifieke behoeften.
Gebruikersvriendelijke FunctionaliteitenOnze gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware is eenvoudig van opzet en bevat slimme functies die tijd besparen en fouten voorkomen. Met automatische bankkoppelingen, geautomatiseerde boekingen en realtime rapportages heb je altijd een actueel overzicht van je financiën. Daarnaast kun je gemakkelijk fouten corrigeren en zorg je voor een nauwkeurige administratie zonder gedoe.
Flexibel en Toegankelijk Online BoekhoudenOnline boekhouden met Minox geeft je de flexibiliteit om overal en altijd toegang te hebben tot je boekhouding, wat essentieel is voor de groei van jouw onderneming of accountantskantoor. Door de cloudgebaseerde software heb je altijd de laatste updates, zonder handmatige installaties.
Voortdurende Innovatie en OndersteuningBij Minox gaan we voor voortdurende verbetering. Door klantfeedback en innovatiesessies ontwikkelen we onze software steeds verder, zodat deze blijft aansluiten op de veranderende wensen van ondernemers en accountants. Of je nu ZZP’er, MKB’er of accountant bent, Minox biedt een oplossing die past bij jouw manier van werken. En met onze persoonlijke support sta je er nooit alleen voor.
Kies voor Minox!Kies voor Minox en ontdek de voordelen van efficiënte, realtime en volledig geautomatiseerde boekhoudsoftware die je bedrijf helpt groeien!
Informações de contacto
Lunet 3A, 3905 NW, Veenendaal, Holanda
- 085-0643060
- info@minox.nl
- minox.nl
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Ik werk sinds ca 1980 met Midas
Ik werk sinds ca 1980 met Midas, de voorganger van Minox.
Super programma en een geweldige ondersteuning.
Je eventuele vragen worden direct opgepakt en beantwoord.
SUPER

Resposta da Minox
Een hele snelle deskundige medewerker
De medewerker nam heel snel contact op en heeft heel snel mijn problemen opgelost.

Resposta da Minox
Overstap vanuit Exact naar Minox top geregeld.
Implementatie en service top Omeed en Kishen zijn top mensen om mee te werken en mee te denken. Door hun toedoen is de overstap makkelijk en ook goed en duidelijke uitleg.

Zeer goed geholpen door Omeed
Zeer goed geholpen door Omeed. Hij wist exact wat ik nodig had en heeft me perfect geholpen.

Resposta da Minox
Na 50 jaar goede ervaring weet ik nu…
Na 50 jaar goede ervaring weet ik nu even niet wat ik er nog aan toe moet voegen.

Chatbericht
Via een chatbericht verkeerde info hierdoor meer contact moeten hebben met eigen provider en minox. Maar het is nu opgelost 👍

Resposta da Minox
Duidelijke beantwoording van mijn…
Duidelijke beantwoording van mijn vragen
(kleine) problemen werden opgelost.

Resposta da Minox
Het heeft het Museum van Egmond…
Het heeft het Museum van Egmond uitstekend geholpen bij het overzetten van de administratie naar een andere computer.

Resposta da Minox
Altijd betrouwbaar en hulpvaardig en…
Altijd betrouwbaar en hulpvaardig en prijsvriendelijk.
Ik heb MINOX al van af het begin, dus 35 jaar geleden, en nog altijd dik te vreden.

TOP-pakket.
Fijn en overzichtelijk boekhoud-programma, met uitstekende Service en ondersteuning, indien noodzakelijk.

Resposta da Minox
Het meedenken met ons probleem
snel, doortastend en hulpvaardig, oplossing gericht

Resposta da Minox
Goed geholpen en goede begeleiding
Goed geholpen en goede begeleiding met de overgang van Twinfield i.c.m. trifact365 naar Minox.
Leuk personeel ook!

Resposta da Minox
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.