A empresa respondeu
Unfortunately the box did not work anymore, after sending a video of the box randomly making noise and not being visible/connectable on blue tooth, they sent me a new mirror. Good guarantee 👍🏼
A empresa respondeu
Har modtaget varen, men pakken har en skade og varen har en skade. Har skrevet til kunderservice, en har intet hørt. Det er virkelig dårlig service!
Respondeu a 28% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Det er virkelig dårlig service!

Resposta da Mirlux
Jeg købte et spejl, som jeg skulle bruge til min housewarming. Jeg tjekkede trustpilot inden, hvor der var meget blandede anmeldelser af deres hjemmeside, men tog alligevel chancen, da jeg gerne vil have et flot spejl klar til min housewarming.
Der stod der var få tilbage på lager, da jeg købte det, og på mail, efter jeg havde købt det, at leveringstiden for spejle der var over 100cm, var på 5-10 dage.
Blot nogle dage efter hvor jeg stadig hverken havde fået opdateret sporing eller info, skrev jeg en mail, hvor jeg fik at vide at spejlet var udsolgt, og at det først vil komme, eller at jeg først vil få det omkring juni/juli.
Jeg fik at vide at jeg kunne annullere ordren og få de penge jeg har betalt retur, som jeg meget gerne vil. Det har jeg ikke fået svar på i, omkring 5 dage nu. Nu har jeg skrevet endnu en gang, og håber meget på at få mine penge tilbage, så jeg ikke står uden hverken spejlet, eller de penge jeg har betalt for det.
- Opdatering af min anmeldelse!
Jeg skrev en mail til dem i går, og da jeg vågnede op havde de refunderet det beløb jeg havde købt spejlet for, til mig. Udover de oplysninger jeg ikke havde fået undervejs, synes jeg at det er en god og betryggende service, at vide at jeg faktisk får mine penge tilbage, hvis jeg var utilfreds med noget, og ikke vil vente helt til sommer. Fra 1-3 stjerner.

Resposta da Mirlux
UPDATE: Har ændret til 3 stjerne, da jeg langt om længe har fået mine penge retur. De fastholde deres penge i email, men efter jeg kontaktede dem via WhatsApp fik jeg omsider en til at kigge på sagen og fik mine penge retur.
Jeg returnerede min ordre inden for fortrydelsesfristen og pakkede den i original emballage, præcis som jeg modtog den. Da de havde modtaget varen, trak de et “gebyr” med den begrundelse, at emballagen skulle være beskadiget — men de har aldrig fremlagt ordentlig dokumentation eller en klar forklaring, selvom jeg har bedt om det flere gange.
For at gøre det værre refunderede de senere kun en meget lille del (30 kr.), men mangler stadig at tilbagebetale det fulde beløb. På nuværende tidspunkt føles det som om, man bare bliver trukket i langdrag i håb om, at man giver op.

Resposta da Mirlux
Har trukket penge for et spejl jeg bestilte for 4 uger siden, men har ikke set skyggen af et spejl endnu.
Dette virker som en skam side og de par mails de har svaret tilbage virker som standard mails de sender ud ved problemer.
Dette er et fup firma.

Resposta da Mirlux
Det fænomen, jeg beskriver, kaldes dropshipping, og det blev netop behandlet i DR's Kontant-udsendelse ”Forklædt som dansk”.
Her er de vigtigste detaljer om Mirlux og din situation:
Identitet og Adresse:
Mirlux ejes af det hollandske firma Avint Commerce B.V.. Selvom hjemmesiden ender på .dk, er virksomheden fysisk placeret i Holland, for eksempel på adressen Rietwijkeroordweg 22 i Aalsmeer.
Forretningsmodel:
Virksomheden fungerer som mellemled (dropshipper). Når du bestiller på deres hjemmeside, sender de ordren videre til en tredjepart – ofte i lande som Kina – som derefter sender varen direkte hjem til dig.
Jeg som forbruger vil altid tjekke deres adresse og telefonnummer

Good guarantee 👍🏼

Resposta da Mirlux
Jeg har fået et virkelig flot spejl, som virker til at være i en god kvalitet. Som blev leveret hurtigere end først lovet. Prisen var virkelig god i forhold til, hvad jeg har fået. Det eneste lille minus er, at jeg syntes deres hjemmeside, ikke forklare særlig klart, at spejlet har brug for, at være tilslutte strøm 24/7.

Resposta da Mirlux
Good price, fast delivery and the driver from fed ex was very helpfull.
The mirrow we bought is wonderfull.

Resposta da Mirlux
problemfri bestilling, hurtig levering. Godt produkt.

Resposta da Mirlux
Jeg bestilte et spejl til mit badeværelse i starten af januar. Spejlet var i restordre og ville komme på lager igen den 20. februar. Pga. den lange ventetid fik jeg afslag i prisen på 10 %. Siden den 20. februar har jeg forsøgt at kontakte firmaet gentagne gange på mail og igennem hjemmesiden, men modtager intet svar.
Pengene er trukket på min konto, jeg har ingen spejl og heller ingen udsigter til at få mine penge igen.
Jeg bestilte 2 badeværelsesspejle fra Mirlux den 15/2, og hjemmesiden meldte om levering 2-5 dage senere.
Den 24/2 ankom der 1 spejl - som var i stykker ved levering. Jeg kontakter mirlux med det samme, og fortæller at vi mangler 1 spejl - og at det andet er i stykker. De svarer, at de gerne vil have dokumentation - hvilket jeg sender til dem med det samme. Jeg skriver samtidig og spørger, om de vil sende 2 nye spejle, eller om jeg skal bestille igen.
Jeg har intet hørt fra dem siden - som i INTET. Jeg har kontaktet dem hver dag.
Jeg stod og manglede spejlene, så jeg har været nødsaget til at købe spejlene et andet sted, fordi jeg ikke fik svar fra Mirlux. Nu må jeg så kæmpe for at få kontakt, så jeg kan få pengene tilbage.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.