Leia as opiniões dos outros
Bestelling verliep vlot Ik had verkeerde kleur besteld kon makkelijk retour sturen werd goed opgelost . Is goede kwaliteit verf wij hebben badkamer geverft en is mooi geworden Wij zijn heel tevre... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre MissPompadour.nl
Wil je je woning een compleet nieuwe uitstraling geven zonder een kostbare verbouwing? Of je nu je muren wilt opfrissen, je meubels een tweede leven geeft of je keuken of badkamer wilt aanpakken: verven is de meest praktische oplossing voor elke verandering.
Bij MissPompadour vinden we dat je geen professional hoeft te zijn voor een prachtig resultaat. Wij denken proactief met je mee over de aanpak van jouw project, zodat je met zelfvertrouwen aan de slag kunt gaan.
WAAROM VERVEN MET MISSPOMPADOUR DE OPLOSSING IS:
- Ontdek meer dan 100 schitterende kleurnuances in onze exclusieve MissPompadour collectie.
- Onze verf is milieuvriendelijk geproduceerd met een minimale CO2 voetafdruk. Zo verf je niet alleen mooi maar ook verantwoord.
- Wij bieden een compleet assortiment aan verfbenodigdheden. Bestel alles wat je nodig hebt in één keer zodat een tijdrovend bezoek aan de bouwmarkt overbodig wordt.
- Als ambitieus familiebedrijf ondersteunen we je met diepgaande kennis en praktische tips.
Van de kleurkeuze tot aan de laatste kwaststreek: wij staan voor je klaar. Ervaar hoe makkelijk veranderen kan zijn en ga gewoon lekker verven! #lekkerverven
Informações de contacto
Am Reitfeld 10, 93161, Sinzing, Alemanha
- +4917622225808
- advies@misspompadour.nl
- misspompadour.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
De verf werd snel geleverd
De verf werd snel geleverd. De verf is van hele goede kwaliteit. Ik heb 2 lagen muurverf Bruin met Terracotta aangebracht (op een donkergrijze ondergrond) en het resultaat is fan-tas-tisch! Zeker in combinatie met de lichtinval in mijn woonkamer.
Miss Pompadour: douze points!Twelve Points! Zwōlf Punkte!
Prachtige kleuren, maar verf werkt minder prettig
Erg mooie kleuren en een fijne uitstraling. De verf zelf vind ik echter behoorlijk stroperig en hij droogt ontzettend snel. Je moet daardoor vrij vlot werken en hebt nauwelijks de mogelijkheid om nog even na te strijken.
Voor een volgende keer zou ik daarom de kleuren van Miss Pompadour bij de bouwmarkt laten mengen in een reguliere lakverf. De kleuren vind ik namelijk prachtig, maar de verf zelf vind ik minder prettig om mee te werken.

Resposta da MissPompadour.nl
De hele beleving van mijn aankoop was…
De hele beleving van mijn aankoop was met zo veel zorg gedaan het leek wel een cadeautje

Goede verf, met 1 laag dekkend, droogt snel en snelle levering
Snelle levering en kwalitatief hele goede verf!

Geeft een wat velouruitstraling
Geeft een wat velouruitstraling, maar iets minder dekkracht. Anders wel kwaliteit. Vlug besteld.

Uitstekend!
Uitstekend!
Prachtige kleur verf (rozemarijn groen), dekt goed.
Ik hoop dat met de topcoat de verf slijtvast zal zijn

Resposta da MissPompadour.nl
De kleur was helaas niet zo mooi als ik…
De kleur was helaas niet zo mooi als ik gedacht had. Vond ook de kwaliteit wat tegenvallen maar het schilderde wel fijn.

Fijne verfwinkel!
Via Google heb ik dit bedrijf gevonden en heb de kleurkaarten besteld. In eerste instantie ging ik er van uit dat ik zo'n standaard kleurenwaaier zou ontvangen, maar deze kleurkaarten zijn next level! De afzonderlijke kaarten hebben de afmeting van een postkaart en op de achterkant staat de naam van de kleur plus een vak waar je notities kunt noteren. Heel handig. De kleuren zijn subliem, krachtig en aantrekkelijk. De set van 126 kaarten is mooi verpakt in een stevig kartonnen doosje. Naast het gebruik van de set ter inspiratie om bepaalde kleuren te gebruiken, zijn deze kaarten ook fijn voor scrapbook- of knutsel doeleinden.

Bestelling kleurkaarten
Bestelling handige kleurkaarten, mooie website, duidelijke communicatie

Hele goede kwaliteit lak
Ik heb besloten de tegels in mijn badkamer te verven. Ik kon heel gemakkelijk de juiste verf en kleur op de website vinden. Ik ben inmiddels bezig met mijn project en vind de lak van hele goede kwaliteit. Echt een aanrader. Mijn voor-en-na foto’s volgen nog.

Resposta da MissPompadour.nl
Ik heb ontvangen wat ik besteld heb
Ik heb ontvangen wat ik besteld heb, goede kwaliteit

Mooie kleuren, lastig schilderen
De kleuren zijn erg mooi. De tweede laag merkte we dat de verf erg snel droogt en vrij dik is, en daardoor wat strepen en klontjes geeft. Was daardoor wat lastiger schilderen.