MISS SVENSSON Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Garnet är jättefint men mönsteranpassningen i halsen för XXL är helt tokig. Fick lägga till ca 30 maskor. Det skiljer väldigt få maskor mellan största och minstastorleken. Svar till svar: måttet p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Råkade beställa fem likadana mönster istället för fem nystan 😏 Stina från Miss Svensson hörde av sig och undrade om jag kanske beställt fel, vilket jag ju gjort. Fyra mönster återbetalades direkt.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det är så lätt att förstå mönstren, eftersom alla moment beskrivs mycket ingående och begripligt Bra att man kan gå in på internet (telefonen) och se olika moment bet. avmaskning utökning osv. Mode... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

• Trevligt och uppmärksamt bemötande. • Snabb leverans • Förpackningen genomtänkt med en lyxig touch. Kände mig omhändertagen från början till öppnandet av leveransen. Vartenda nystan låg i ordning... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de bordados
  3. Loja de costura

Hos oss hittar du som gillar stickning, de finaste garnerna från Peru - alpacka, ull, mohair och bomull. Här finns även stickbeskrivningar till tröjor och annat stickbart samt tillbehör. Vi hoppas du hittar massor av inspiration för att njuta av din egentid. Välkommen!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

341 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

84 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Som jag tidigare skrivit fick jag ett…

Som jag tidigare skrivit fick jag ett mycket trevligt mailsvar från Miss Svensson när jag kontaktade företaget och meddelade att bekräftelsemail på mitt köp uteblivit. Allt ordnade sig och jag är mycket nöjd med den artikel jag köpte.

4 de julho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Garnet är jättefint men…

Svar till svar: måttet på halsringning enligt mönster var flera cm mindre än mitt halsmått. Det hade blivit tight och obehagligt. Inget som går att lösa med ökningar vid axeln. Har ni verkligen provstickat detta i storlek XXL?

24 de junho de 2025
logótipo da MISS SVENSSON

Resposta da MISS SVENSSON

Hej Annika! Det stämmer att det skiljer relativt lite mellan storlekarna i antalet upplagda maskor i halsen, den är tänkt att vara så. Om du lagt till så många maskor i halsen måste den ha blivit väldigt urringad? Det är antalet ökningar längs axelmaskorna som gör att XXL-storleken blir i den bredd och omkrets som mönstret säger. Vad synd att du inte hörde av dig så vi kunde reda ut det. Men glad att du är nöjd med garnet!

Svar 2: Javisst är storlekarna provstickade. Stämde din stickfasthet med vad mönstret säger? Enligt mönstret blir halsringningen drygt 49 cm samt att den hasar också ner så den inte sitter åt. Men tänker att det är bra att måttet framgår kanske, så jag lägger till det. Tack Annika!

Classificada 1 em 5 estrelas

otydlig, felaktig

beställde en stickbeskrivning som var både otydlig och felaktig. Vad ska tex femte markeringen symbolisera? Ökning eller mitten på bakstycket? Det står lägg upp maskor vid ärmarna när du menar plocka upp?

15 de junho de 2025
logótipo da MISS SVENSSON

Resposta da MISS SVENSSON

Hej Malin! Vad tråkigt att höra att du var så missnöjd med mönstret och tyckte det var otydligt. Det är inte något vi hört trots hundratals sålda mönster, men säkert går beskrivningen att förbättra så att den blir glasklar även om man inte har stickat så mycket. Tack snälla för din input!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.