Leia as opiniões dos outros
Afhandeling bij inleveren ronduit schandalig: - inspectie is niet op het afgesproken tijdstip - inspecteur is brutaal - schades zijn reeds gemeld - er wordt 100,- gerekend voor vermeende honden... Ver mais
Ensim heeft me heel goed geholpen en weet hoe je goede service kan verlenen. Ook ben ik zeer tevreden over Mister Green dienstverlening en nazorg. Vanaf de aflevering van de lease auto tot aan het... Ver mais
Na vele jaren met meerdere auto's in onze organisatie via MisterGreen te hebben gereden blijken we voor de volgende periode niet bij elkaar te passen. Het kan zo lopen. Wel erg bedankt voor de a... Ver mais
Informações sobre a empresa
MisterGreen Electric Lease is marktleider op gebied van Tesla leasing
Informações de contacto
Bloemendalerweg 30, 1382 KC , Weesp, Holanda
- 020 771 9026
- support@mistergreen.nl
- mistergreen.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Je ne comprends pas cette entreprise…
Je ne comprends pas cette entreprise qui est beaucoup plus motivée à vendre et à encaisser l’argent qu’à communiquer avec ses clients. Communications et modes de communication désastreuse, mais peut-être parce que c’est une entreprise 100% néerlandophone et que je suis francophone. Nous sommes tellement différents dans nos sensibilités que c’est très frustrant pour moi. Je déconseille cette entreprise (à toute personne francophone du moins).
Ruim 6 jaar lang met veel plezier…
Aantal jaren met veel plezier gereden in een Tesla Model S van MisterGreen.
In alle contacten waaronder met die met Marc, altijd perfect geholpen.
Aanrader!
Goed, maar af en toe traag
Het was niet uitmuntend, maar goed. Soms erg snel gereageerd, maar af en toe koste het moeite om reacties te krijgen bij reparaties.
Schandalig: afhandeling bij inleveren ronduit…
Afhandeling bij inleveren ronduit schandalig:
- inspectie is niet op het afgesproken tijdstip
- inspecteur is brutaal
- schades zijn reeds gemeld
- er wordt 100,- gerekend voor vermeende hondenlucht
- moet uren wachten totdat de auto wordt opgehaald, anders dan toegezegd.
- als klant mag je zogenaamd formeel bezwaar maken; en zelf allerlei informatie erbij zoeken.
Ook op maandagmorgen dien je je werk netjes te doen.
Super aardig en snelle service
Perfecte ervaring
De afgelopen jaren heb ik probleemloos gereden met de Tesla via MisterGreen. Gelukkig nauwelijks gedoe gehad met de auto - maar als er iets was stond MrGreen altijd klaar met topservice.
En dat tot en met het einde van het contract, vandaag met Marc Vrielink. Hoe je afscheid neemt van klanten zegt zoveel over een bedrijf. Chapeau Marc.
communicatie rondom financiele problemen
Leuk, al die berichten van tevreden leaserijders.
De keerzijde is dat dit bedrijf financieel op omvallen staat.
De problemen zijn dusdanig groot dat MisterGreen eind vorig jaar is gestopt met rentebetalingen aan obligatiehouders, die via DuurzaamInvesteren.nl ruim € 20 miljoen in het bedrijf hebben gestoken.
Eerder dit jaar bleek al dat het bedrijf noodgedwongen tientallen Tesla's per week veilde.
Verder wordt er nauwelijks gecommuniceerd over de situatie.
Heel tevreden over MisterGreen
Heel tevreden over MisterGreen en de service vanuit de lease van mijn Tesla.
Meest tevreden over het persoonlijk contact en dat stapje extra wat je niet verwacht van accountmanager Marc Vrielink.
Niks is hem teveel en hij denkt heel erg goed mee met de klant.
Een echte onmisbare topper binnen het bedrijf!
Goed contact, prima prijs!
Ik was op zoek naar een leuke lease-auto gezien ik promotie had gekregen op mijn werk, leuk leuk! :)
Ik dacht, laat ik mijzelf eens verrassen met een leuk model auto, dus toen kwam ik bij Mistergreen uit voor een Tesla model 3.
Offerte aanvraag gedaan, leuke prijs aangeboden gekregen uiteindelijk! Zeer goed contact gehad met Wouter! Wat een aardige en goede medewerker! Kon al mijn vragen zonder problemen beantwoorden, was goed bereikbaar, en goed op de hoogte van alle regels binnen het bedrijf.
Uiteindelijk een zeer interessant aanbod gehad, maar toch gekozen om uiteindelijk een occasion EV aan te schaffen.
Bedankt Wouter voor het goede contact, en mocht ik in de toekomst weer willen gaan leasen, denk ik zeker aan jullie :D.
Goede aftermarket service
Prima bedrijf die nu in wat zwaar water verkeert. Ondanks dit toch goede service verlener.
Al 7 jaar een zeer prettige ervaring met MisterGreen
Over de afgelopen 7 jaar verschillende auto's gereden van MisterGreen. Altijd goed en snel geholpen en altijd heel goed, snel en prettig contact gehad met Marc Vrielink. Altijd snel bereikbaar en altijd bereid om mee te denken naar de juiste en beste oplossing voor beide partijen.
Mister "a lot of b#llsh!t"
Veel problemen met de communicatie, verschuilend achter mails en formulieren. Uiterst commercieel maar niet klant gericht. Geen adequate acties, maar afschuiven. Start tarief is aantrekkelijk maar per maand omhoog. Wij zijn inmiddels >30% gestegen. Doe het niet.
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Leaseauto ingeleverd en daarna een super hoge rekening ontvangen van schades die al op de auto zaten bij ontvangst.
Gisteren mijn Tesla model 3 occasion…
Gisteren mijn Tesla model 3 occasion ontvangen. Wat een geweldige auto. Al is hij 5 jaar oud. Hij loopt nog heel erg voor op veel vlakken. Ik reed hiervoor een Kia E Soul dus was al gewend aan elektrisch rijden en de mogelijkheden. Deze Tesla is op alle fronten beter. En helemaal geweldig dat je de Full self driving feature er standaard bijkrijgt van Mister Green. Een hele fijn bedrijf om klant bij te zijn. Hiervoor bij Ayvens en dat was een drama. De mensen van Mister Green denken mee met de klant. Speciale dank gaat uit naar Gershon en Julien die mij uitstekend hebben geholpen.
Zeer goed en deskundig geholpen door…
Zeer goed en deskundig geholpen door Wouter S bij Mister Green in Weesp. Goede tekst en uitleg. Snelle levering. Aanrader Mr Green.
Zeer klantvriendelijk
Zeer klantvriendelijk. Lijkt alsof geen moeite teveel is. Vriendelijk, snelle reactie en doen heel erg hun best om de klant tevreden te houden. Open en duidelijke communicatie. En uiteraard ben ik ook heel blij met onze Tesla.
Tesla M3 operational en private lease
Altijd geweldig geholpen en er wordt echt meegedacht met zowel operational als private lease oplossingen. Ze schakelen snel en hebben mij uitstekend geholpen met de inzet van de Model 3 leaseauto. Het contact is altijd prettig: bij vragen wordt ik snel teruggebeld en ook mondelinge afspraken worden netjes nagekomen. Fijne mensen en een leuk bedrijf om zaken mee te doen!
I had a great experience with…
I had a great experience with MisterGreen. Since my very first contact, with Gershon, I had everything clarified and I started driving the car quickly and with everything as I expected. Highly recommended service!
Samenwerken met Mister Green: efficiënt en aangenaam
Als leverancier van telefonieoplossingen zoals 3CX en mobiele telefonie werken wij inmiddels al enige tijd samen met Mister Green Products B.V., en dat doen we met veel plezier.
De samenwerking verloopt altijd soepel en professioneel. Het team van Mister Green is betrokken, communicatief sterk en weet precies wat ze willen, wat het voor ons als leverancier prettig en efficiënt maakt. Daarnaast waarderen we de open en transparante communicatie, waardoor we snel kunnen schakelen en continu kunnen meedenken over passende oplossingen.
Kortom, Mister Green Products B.V. is een betrouwbare en prettige partner om mee samen te werken. We kijken uit naar een langdurige voortzetting van onze samenwerking!
Ensim heeft me heel goed geholpen en…
Ensim heeft me heel goed geholpen en weet hoe je goede service kan verlenen.
Ook ben ik zeer tevreden over Mister Green dienstverlening en nazorg. Vanaf de aflevering van de lease auto tot aan het inlever proces.
Ook betreft de bereikbaarheid /communicatie en feedback momenten, ben ik ook erg tevreden over. En kan iedereen Mister Green aan bevelen. Ook wil ik Hjalmar bedanken voor zijn goede zorg en service. Groeten, Marc Herbig
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.