Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

There are no options if your phone stops working (e.g. the battery starts leaking) if your passport is not supported. You just have to go 3 weeks without access to your bank account until borger servi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

INTET levede op til forventningerne. Sporadisk kom jeg igennem til min bank. Men allerede ved næste forsøg gik der ged i systemet. Aldrig to eller flere vellykkede log-in forsøg efter hinanden. Prø... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Utroligt mange fejl/nedbrud. logger in dem mitid!!! qr koden kommer ikke!!!!!???? logger ned og forsøger igen...så er sesionen afbrudt..HAR I OVERHOVEDET STYR PÅ NOGET::?????KLOVNEFORETAGNE

Classificada 1 em 5 estrelas

This app and process cannot be any worse. They offer face authentication as a login method, but then you are forced to use your ID everytime. I forgot my ID as I assumed I could use my face ID, as a r... Ver mais

Informações sobre a empresa

Classificada 5 em 5 estrelas

Ninja support & service

Udfordring:
Session afbrudt
Du har brugt dit bruger-ID to steder samtidigt. Derfor er sessionen blevet afbrudt. Prøv igen (CAP008)

#
Løsning (Anbefalet)
- Luk relevante eller alle faner hvis du er i tvivl om relevans, i den browser her er tilknyttet mitID.
- Luk derefter relevante eller alle apps her er tilknyttet mitID
#

Tak til Anita/MitID Support, du er med sikkerhed både Ninja til support & service 🤍

Trustpilot Transperans på inbound henvendelse:

☎️ 33980010
🗓️ 1. April
🕒 15:01
🥷🏻 Anita

2 de abril de 2026

Utroligt mange fejl/nedbrud

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis det ikke er nets er det mitid som…

Hvis det ikke er nets er det mitid som jo har været en billig løsning og derfor virker som vinden blæser de venter kun på de kan sælge det til udlandet med overskud de er i gang med at lave endnu en billig løsning som bliver endnu ringer end denne som vil bruge begrundelsen? der alt for mange problemer med mitid derfor skifte det ud tidligere ,i sidste ende handler det om betalingsløsninger de kan tjene penge på intet andet vi er kun forsøgepersoner i den digitale verden for at nogle kan score kagen .Hvem betaler prisen det gør alle dem der ikke kan betale ting der ikke er/kan tilmeldt/tilmeldelse pbs .

Igen, igen og igen...

Igen, igen og igen...

MitId er nu ude af drift på 4 time, ingen mulighed for at bruge netbank, e-boks, betale regninger eller betale i netbutikker...

Det er bare IKKE i orden at et system som man er tvunget til at have er så ustabilt og så ofte er ude af drift...

Det virker aldrig.

Det virker aldrig.
Bliver smidt af i tide og utide ved log-in.
Danske systemer i en nøddeskal.
Samarbejdet mellem stat og det private finansmarked er jo latterligt.
Stort set alle andre apps fungerer upåklageligt 😅👍

"Vi takker for din kommentar og bestræber os på forbedring".

Så har jeg svaret for jer og vil fortsætte med slaveagtigt at betale mine skatter.

Vores samfund er efterhånden bare et påfund.

Classificada 1 em 5 estrelas

Systemet er meget ofte nede

Systemet er meget ofte nede, og når vi er så afhængige af det, til alt hvad vi skal foretage os.
Så tænker jeg det er tiden til MitID får strammet op og får fikset de fejl som systemet ofte har.
Det må og skal kunne gøres bedre!!

Utrolig useriøs leverandør

Utrolig useriøs leverandør, der på ingen møde har styr på egne systemer. MitId er jo nede / delvist nede hver eneste uge. Hvordan kan det lade sig gøre? Tak nu jeres ansvar seriøst.

Endnu en gang er det ikke muligt at komme på netbank fordi MitId ikke virker.

Udlicitering

Et er at mit id er nede, men ingen! løbende information og status er så ringe en opførsel.. Endnu et eksempel på når udlicitering til private firmaer der ikke er i orden..

Classificada 1 em 5 estrelas

Den værste løsning de nogensinde har…

Den værste løsning de nogensinde har tilgået, seriøst ? Hvor ustabilt kan en app lige være ? Oplever konstant problemer med appen, nærmest hver gang jeg skal logge på noget så kommer den med, ups der skete en fejl, prøv igen, så prøver man igen, så siger den, at en allerede er logget på med ens MitID, så afbryder man og så kan man være heldig at man får lov at logge på, eller starte forfra med ovenstående problem. Værste lørt i nogensinde har lavet

Uprofessionelt

Ja DK. vil en masse, men det fungerer bare ikke. Uprofessionelt og amatøragtigt. MitID fungerer når det vil og ikke når man som borger har brug for det.

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais