Een uitstekende service
Een uitstekende service. Iemand die weet wat hij doet en komt zijn afspraken na. Zeker voor herhaling vatbaar!
Mkelektro is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Hoogezand-Sappemeer. Met passie voor techniek en oog voor kwaliteit staan wij klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten op het gebied van elektrotechniek en installatietechniek. U kunt bij ons terecht voor onder andere complete elektrische installaties, moderne verlichtingsoplossingen, beveiligingsinstallaties, camerasystemen, toegangscontrole en duurzame energieoplossingen. Wij denken graag met u mee over een veilige, efficiënte en toekomstbestendige installatie die aansluit bij uw wensen en situatie. Betrouwbaarheid, vakmanschap en persoonlijk contact staan bij ons centraal. Of het nu gaat om een kleine aanpassing, een complete renovatie of een nieuw project: wij leveren maatwerk en zorgen voor een nette en professionele uitvoering. Wij zijn werkzaam in de regio Groningen en omstreken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken — wij helpen u graag verder met een passende oplossing voor iedere technische uitdaging.
Sportterreinstraat 33, 9602EA, Hoogezand, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Zeer tevreden over de service, betrouwbaar en eind resultaat top.
Keurig en nette uitgevoerde voorbereidingen qua stroomvoorziening voor onze nieuwe keuken uitgevoerd door MK.
Meedenkend in oplossingen en duidelijk in communicatie .
Hele positieve ervaringen! Mike heeft een nieuwe groepenkast geïnstalleerd en zonnepanalen. Hij geeft begrijpelijke adviezen, levert goed werk en heeft een korte communicatielijn. Prettig contact en ik kan hem zeker aanraden!
Professioneel en goed meedenkend. Verstand van zaken en oplossingsgericht!
Mike heeft uitstekend werk geleverd. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en professioneel. Hij denkt mee, werkt netjes en komt afspraken na. Zeker een aanrader voor iedereen die een betrouwbare elektricien zoekt.
Klasse bedrijf! Bij ons o.a. de meterkast aangepast en airco’s geplaatst. Erg netjes in de afwerking, communicatie verloopt super en bij een tegenslag komt er direct een oplossing!
Een top installatiebedrijf! Echt een aanrader
Mike is iemand die je kunt vertrouwen, en doet wat hij moet doen, ook goede afspraken die hij nakomt. In het verleden heb ik vaker een loodgieter of installateur gehad maar die stuurden een vette rekening waarvan ik dacht, zodat is snel verdient. Bij Mike is dit niet het geval zijn vakmanschap en persoonlijke benadering vind ik een dikke 10 en ik raad zeker Mike aan, een top vakman
Dit bedrijf werkt erg vakkundig en netjes. Komt afspraken na en is klantvriendelijk. Wij vinden dit bedrijf een aanrader...
Super behulpzaam en meedenkend.
Proffesioneel met de juiste doelgerichte oplossingen.
Wij hebben meerdere werkzaamheden waaronder elektra laten doen maar ook bijvoorbeeld CV ketel of sanitair.
Bedankt en tot de volgende klus!
Beste Instalatie monteur die ik ken .
Mike bedankt voor alle werkzaamheden rond om mijn badkamer toilet en stroom 😁
Komt afspraken netjes na
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.