Har arbejdet sammen med Mmake A/S i en del år efterhånden. De er bare til at stole på. Tingene bliver gjort ordentligt, de følger op, og man står ikke alene med noget, hvis der opstår udfordrin... Ver mais
A empresa respondeu
Vi var på et godt og informativt byggeplads besøg med MMAKE med Jan Crone Foster som havde åbnet dørene for os. Vi var der med 14 studerende som fik en god intro til fugtsikring af kældre, isolering... Ver mais
A empresa respondeu
I vores ejerforening fik vi lavet ét nyt tag og alle rør til forbrugsvand blev skiftet. MMAKE var rådgiver på opgaven og skulle have udført løbende kontrol. Det skete ikke til trods for de fik 1 mio... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kan klart anbefale MMAKE! Jan hjalp os med en fugtteknisk vurdering sf opstigende grundfugt og rådne etagebjælker. Efterfølgende bistod MMAKE med projektering, styring af håndværkere og tils... Ver mais
MMAKE A/S er en specialiseret byggeteknisk rådgiver med fokus på renovering af ældre og beboede ejendomme i København, Frederiksberg og Storkøbenhavn. MMAKE A/S er et ingeniører og bygningskonstruktørfirma, der arbejder for andelsboligforeninger, ejerforeninger og almene boligforeninger på tværs af Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Amager, Vanløse og Glostrup. Siden 2016 har MMAKE A/S gennemført mere end 1.500 byggetekniske opgaver, hvilket giver MMAKE A/S dyb erfaring med københavnske konstruktionstyper, myndighedsprocesser og de renoveringsbehov, som er særlige for ældre etageejendomme i hovedstadsområdet. Vi hjælper boligforeninger sikkert gennem alle typer renoveringsprojekter – fra VVS projekter, energioptimering og byfornyelse til større facaderenoveringer, tagudskiftninger, vinduesudskiftninger og kloakrenoveringer. Vores rådgivere kombinerer for det meste både en håndværksmæssig baggrund med en ingeniør- eller bygningskonstruktøruddannelse. Det giver os et stærkt teknisk fundament og sikrer, at vores rådgivning er både praktisk forankret, økonomisk ansvarlig og let at forstå for bestyrelser og beboere. Vores mission: Vi skaber tryghed for boligforeninger, når de gennemfører renoveringsprojekter. Vi arbejder hver dag for at levere høj kvalitet, tydelig kommunikation og et professionelt samarbejde. Hvis du oplever forhold, der ikke lever op til vores standard, vil vi meget gerne have du kontakter direktøren direkte på jan@mmake.dk. Vi tager dialogen seriøst, står til ansvar for vores arbejde og ønsker vores kunder får en ydelse, de er tilfredse med. Vores ydelser: – Byggeteknisk rådgivning ved store og mellemstore renoveringsprojekter. – Renovering af facader, tage, vinduer, altaner og gårdmiljøer. - VVS projekter som faldstammer, stigstrenge og varmecentraler. – Klimasikring, dræn og fugttekniske løsninger. – Energioptimering og bygningsgennemgang. – Vedligeholdelsesplaner (10 års og 30 års). – Udbud, projektledelse, tilsyn og kvalitetssikring.
Ellekær 6E,st., 2730, Herlev, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Vi er meget tilfreds med den gode rådgivning vi har fået fra MMAKE. De kontaktede os hurtigt og vi fik en god behandling, Så alt i alt en rigtig god oplevelse.
Har kontaktet Mmake da vi har store udfordringer med fugt på loftet, Mmake rykkede hurtigt ud med det hele store udstyr, på med pandelampen og fandt hurtigt mange fejl og mangler.
Rapporten kom hurtigt med forslag til forbedringer.
Kan varmt anbefale Mmake.
Jeg har i min egenskab af bestyrelsesmedlem og -formand for en boligforening på Nørrebro gennem flere år som bygherre været kunde hos MMake.
Erfaringerne er indhentet først i forbindelse med udarbejdelse af foreningens vedligeholdelsesplan, dernæst ved projektering og gennemførelse af et altanbyggeri og senest ved projektering og gennemførelse af udskiftning af ejendommens samlede vandforsyningssystem.
Jeg kan på bestyrelsens vegne kun udtrykke stor tilfredshed med MMake, som vi har været helt trygge ved har bistået os som byggerådgiver i de seneste to komplicerede projekter, hvoraf vi netop har afsluttet det seneste projekt.
MMakes medarbejdere har altid fulgt op og har altid været proaktive og tilgængelige. Jeg kan derfor varmt anbefale MMake og deres kompetente medarbejdere til andre i lignende situationer.

Resposta da MMAKE A/S
Vores ejerforening (2 opgange) har anvendt MMAKE som rådgiver på et projekt med udskiftning af
stigstrenge (forår 2023). Foreningens ret forskellige lejligheder krævede forskellige løsninger.
MMAKE lavede indledende en gennemgang af foreningens stigstrenge og udfærdigede på den
baggrund en detaljeret projektbeskrivelse og tidsplan. MMAKE har gennem hele projektet fint
varetaget ejerforeningens interesser og fungeret som overordnet projektstyrer. Effektivitet, høj
faglighed og professionalisme var kendetegnende for MMAKEs rolle i projektet, herunder i
samspillet med projektets entreprenør (Christoffersen & Knudsen). Der var en god kommunikation
gennem hele projektet, blandt andet sikret via ugentlige byggemøder.
Idet vi takker MMAKE for et tilfredsstillende arbejde, giver vi dem hermed vores anbefaling til
lignende projekter.
På vegne af bestyrelsen for EF Marthagade / Bellmansgade
Karin Larsen

Resposta da MMAKE A/S
Hvis vi tænker et år tilbage i vores andelsforening stod vi i et mareridt med at få skiftet faldstammer.
Entreprenøren Pilgaard-Henriksen er efterfølgende gået konkurs.
Tidsplanen skred allerede i uge 2 ud af 12 uger. På byggemøderne sad Mmake tavse og selvom kritikken haglede ned over entreprenøren - omkring forhold på pladsen - påvirkede håndværkere ( stoffer og alkohol).De gange, hvor mmake var på pladsen, blev der ikke handlet på noget, ej heller svarede mmake på mails fra beboerne, før efter rykkere.Der blev afholdt 32 byggemøder og vores projekt blev overskredet med 7 måneder.
Ved fejl og mangler udeblev firmaet og overså flere ting
Mmake vågnede først op, da de var bange for ikke selv at få deres tilgodehavende hos entreprenør.
Pinlig/ uprofessionel indsats af Mmake - find andre, hvis I skal have større projekter i jeres ejendom.

Resposta da MMAKE A/S
Man skal lave alt selv, de sikrer sig ikke at man får alle informationer og overholder omvendt ikke deres egne skrivelser..
*update 17/05/23
Blev så kontaktet personligt pr mail af en medarbejder fra MMAKE og bad genoverveje negative respons på trustpilot - da jeg fastholdt indholdet af min anmeldelse, har man så i stedet offentliggjort indholdet af en, til mig, personlig fremsendt mail på dette Forum som respons på min anmeldelse - dybt uprofessionelt og man ønsker tilsyneladende kun positiv omtale. Endnu et eksempel på firmaets ageren og gøren..

Resposta da MMAKE A/S
MMake har været indover et længerevarende projekt i vores ejendom, hvor selve projektet har varet næsten 1 år. Entreprenørens navn skal ikke nævnes her, men det var ellers en entreprenør, som MMake qua tidligere projekter havde haft et fint samarbejde med. Det kørte helt af sporet med dårlig projektledelse hos entreprenøren og fejl og mangler, men MMake har været fuldstændig på vores andelsboligforenings side og kæmpet vores sag på professionel vis og gennemtrevlet og afvist alskens useriøse fakturaer. Uden MMakes hjælp ville det have været en ekstra hård belastning at stå med projektet som bygherre.

Resposta da MMAKE A/S
MMake har udarbejdet en tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan for vores Andelsboligforening. Efterfølgende har vi i samarbejde med MMake valgt, hvilke projekter der gav mest mening at starte ud med. Det blev til tre renoveringsprojekter. VVS projekt renovering af vores varmeanlæg. Kloak projekt renovering af alle vores kloaker, sidst men ikke mindst det tredje projekt, renovering af vores facader, isolering af begge endegavle, samt nye vinduer og døre i hele ejendommen.
MMake har været dybt professionelle i gennemførelsen af alle vores projekter med deres høje faglighed inden for hvert deres arbejdsfelt, samt helt uundværlige som rådgiver for vores forening. vi har haft tæt kommunikation hele vejen igennem som helt klart har været verdens klasse service. Stor professionel ekspertise til udvælgelse af entreprenører samt styring af hele processen iht tid, økonomi og udførelsen af det hele.
MMake har været helt imminent til at være løsningsorienteret iht. Uforudsete hændelser. Alle Andelshaver i vores forening har været super glade for resultat og samarbejdet med MMake.
Vi vil helt sikkert vælge dem igen, når tiden kommer til den sidste del af vores vedligeholdelsesplan.
vi vil helt klart anbefale MMake som rådgiver til renoveringer af store eller mindre projekter på jeres ejendom.

Resposta da MMAKE A/S
Vi fik fugtsikret et værelse og genetableret trægulvet i værelset. Arbejdet er nydeligt udført, tidsplanen holdt og vi blev løbende holdt opdaterede af MMAKE omkring byggeprocessen.
Mmake har udarbejdet en tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan for vores andelsboligforening. Ligeledes har Mmake været vores rådgiver ifm. gennemførelsen et omfattende projekt med udskiftning af alle vandrør i foreningen.
De er dybt professionelle, det er service og rådgivning af høj kvalitet, stor ansvarlighed og tæt dialog og dygtig styring af hele processen. Vi har oplevet, at der blev taget hånd om alt og Mmake kan kun anbefales som rådgiver, hvis man skal i gang med mindre og større renoveringer af sin ejendom.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.