Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ifølge ejeren er firmaet lukket, men hjemmesiden kører stadig..... Ejeren (Kim Richardt Nielsen) fortæller at det "kun" er MM Motor ApS (som han var ene ejer af) der er gået konkurs og ikke hans... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de motos
  2. Loja de peças para motos

Informação fornecida por diversas fontes externas

MM Motor v/ Kim Richardt Nielsen startede i 2001. I April 2014 åbnede vi en webshop som i dag nok er MC branchens eneste E-mærkede webshop. Vi har også en Fysisk Butik, samt beskæftiger os med engros salg og vi sælger alt til Tyske priser.. Vi har mange flere varer end du kan se på vores hjemmeside og skaffer næsten alt i tilbehør samt dele til både Harley Davidson og Japanske motorcykler.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en 7" led forlygte til en…

Bestilte en 7" led forlygte til en honda hornet d. 8/7- modtog en med posten efter noget tid, men den passer ikke til en honda hornet - har skrevet mange gange, fik eet svar om at indsatsen skal holdes på plads af den originale lygtering, det er jeg helt med på, men lygten er så lille så den falder i gennem ringen, så det kan jo ikke lade sig gøre. Da jeg skrev det som svar ophørte kontakten og derfor ville jeg for levere den tilbage - der er heller ikke nogen kontakt på den forrespørgsel.
Faktisk er der slet ingen kontakt, ingen svar på mail og ingen svar på telefonbeskeder - øv med øv på.

8 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ærgerlig måde at drive forretning på!!

Har bestilt en hjelm og ikke høre en dyt fra MM Motor og kan ikke få kontakt til dem.
Men kan se at jeg nok skulle have set mig bedre for.
Ærgerlig måde at drive forretning på!!

2 de julho de 2025

Resposta da MM Motor

Jeg har i formiddags sendt en mail til kunden og fortalt hjelmen desværre har været i restordre, samt at der lander en sending her i morgen..
Kunden har ikke på noget tidspunkt kontaktet os i vores åbningstid.

med venlig hilsen
Kim

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen vare og høre intet

Jaah så er leveringsfristen overskredet!! Og ingen vare, og har ringet og skrevet mail, indtalt besked på telefonsvarer MEN høre intet!! Men så blev jeg da klogere..

28 de agosto de 2024

Resposta da MM Motor

Leverings fristen er først overskredet i dag torsdag da det er 7 arbejdsdage vi.
Men hægterne er udsolgt og kommer på lager igen i næste uge.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har bestilt en tanktaske og nu snart 14…

Har bestilt en tanktaske og nu snart 14 dage senere senere har jeg intet hørt fra dem hverken på mail eller tlf til trods for jeg både har skrevet mail flere gange og ringet flere gange ingen svar på nogen måder virkelig et dårligt valg og handle hos mmmotor

4 de julho de 2023

Resposta da MM Motor

Det gamle MM Motor Aps er lukket og konkurs så derfor. Det er i dag personlig ejet

Venter stadigvæk på mine penge retur efter 6 uger

Jeg bestilte et sæt HELD regntøj til fruen d. 21/5 og modtog selvsamme 1/6. Midlertid var størrelsen helt galt og jeg sendte tøjet tilbage samme dag sammen med en returblanket. GLS har leveret pakken hos mmmotor.dk d. 2/6, men jeg venter stadigvæk på at få mine penge retur.
Jeg har skrevet til mmmotor.dk af flere omgange, men der har været radiotavshed.

11 de julho de 2023

Resposta da MM Motor

Det gamle MM Motor Aps er lukket og konkurs så derfor.
Det er i dag personlig ejet.

Elendig service

Elendig service, på trods af jeg køre fra Sjælland til Fyn for at se og bestille en vare. Varen bestilles 1. dec i deres butik, bliver lovet den kommer inden jul, jeg rykker flere gangen, men de ulejliger sig ikke en gang med at respondere på mine mails. Derfor får I en dårlig anmeldelse herfra.

29 de dezembro de 2022

Resposta da MM Motor

Nu har vi kæmpet det meste af januar for at få at vide hvad der er sket siden vi ikke har fået varen endnu.
Det viser sig at pakken er forsvundet hos det Tyske postvæsen og desværre er den bestilte jakke i mellem gået i restordre og kan desværre først kan leveres til April.

Med venlig Hilsen

svindel

Jeg har givet en bestilling den 23-09-2022 på kr. 1754,- og blev oplyst om en levering fra 3-10 hverdage, det er i dag den 10 oktober, og jeg har stadig intet hørt, trods skriftlig anmodning om status m.m. Ud fra den betragtning at de ikke som minimum vil svare deres kunder, kan jeg ikke andet en opfatte virksomheden som særdeles lavmålet, eller snarere et direkte svindel foretagende. Et godt råd vil være: Køb dine varer et andet sted.

23 de setembro de 2022

Dårlig/ingen Sevice

Købte for 3 uger siden et Hjelmkrave. Efter 2 gange brug kunne jeg konstatere at det var gået i stykker. Jeg retter henvendelse til MM motor, 3 dage efter modtagelsen, vedr. fejlen i en mail med vedhæftet billeddokumentation. Da jeg ikke havde hørt noget efter 8 dage, sendte jeg igen en mail med billeddokumentation for fejlen, og med fakturaen for at lette ekspeditionen. Har forsat ikke hørt noget :(
Jeg syntes det er rigtig dårlig service, hvis man overhodet kan kalde det, det.

23 de setembro de 2022

Ingen kundeservice.

Jeg bestilte et par MC støvler d. 23/7. Her får jeg en ordrebekræftelse hvori der står, at jeg får besked når varen er sendt.
Jeg hører ikke noget fra dem.
5/8 skriver jeg til dem, for at høre hvornår varen bliver sendt.
Ingen svar.
9/8 annullerer jeg min ordre pr. mail.
Jeg har i dag d. 16/8 endnu ikke hørt fra dem.
Absolut ikke værd, at bruge sin tid (eller penge) på.

Svar til MM motor:
Det er muligvis rigtigt, Kim, men det bidrager til oplevelsen af den manglende kundeservice. Især når jeg har bedt om en bekræftelse.
Desuden hørte jeg jo heller ikke fra jer, da i tilsyneladende ikke kunne levere varen.
Der var det også mig, der skulle tage kontakt .. Også uden svar.
Man kunne jo fristes til at tro, at I ikke tager kundernes henvendelser alvorligt, hvorfor jeg bad om en bekræftelse på annullering af ordren, så jeg vidste, at sagen var afsluttet.

12 de agosto de 2022

Resposta da MM Motor

Det burde ikke være nødvendigt at sende en bekræftelse på annullering af ordren.
Men ordren er naturligvis annulleret efter modtagelse af mailen..
Mvh Kim

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har haft en helt igennem dårlig oplevelse

Jeg har haft en helt igennem dårlig oplevelse med MM Motor. Jeg bestilte 2 feb en dr Jekyll og mr Hyde udstødning til min HD, Jeg betingede handlen med at de kunne montere d senest 1 april. Derudover indbetalte jeg 5000 kr i depositum. Nu her mere end 5 MD efter har jeg stadig ikke fået monteret udstødningen . MM Motor har løbende kommet med dårlige undskyldninger for hvorfår de ikke har kunnet levere og montere udstødningen. Jeg har nu annulleret ordren og bedt om at modtage mit depositum. MM Motor har informeret at de ikke vil tilbagebetale pengene.Jeg er både blevet ignoreret Og jeg i blev i telefonen bedt om at holde kæft. Jeg kan kun advare andre om at handle med MM Motor som ikke ejer nogen form for servicemindedhed. VH Martin Steen

4 de julho de 2022

Bestilte en udstødning til 18000 kr

Bestilte en udstødning til 18000 kr. til min softail, sende billeder og video til forhandler, da jeg var i tvivl om hvad der passet, han viste lige med det samme hvad der skulle bruges, og jeg bestilte.
4 uger efter køre jeg der over, og udstødningen passet ikke, for at få den til at passe, skulle der også nye for rør til, det vil ca koste 8000- 10000 kr mere. har meddelt det har ingen interresse, og nu vil han ikke lade handlen gå tilbage, og beholder de 8000 kr som jeg sende som forskud, han mener jeg skal låne de 8000 - 10000 kr til for rør vis ikke jeg har dem. når man køber noget der ikke passer, som man er blevet lovet, skal handlen gå tilbage.
Hold jer langt væk fra det firma, nu skal man til at kæmpe med at få det penge tilbage, det er tyveri ved højlys dag, han nægter også alt i anmeldelsen der blev sendt video og billeder, så han kunne se hvad der skulle bruges, svar var den passer 100 procent, bliver nød til at stole på hvad folk siger, så den blev bestilt. og ja den passed så ikke, og jeg annulleret ordren, men nu vil han ikke sende min forskud tilbage, kan se andre har prøvet det samme, hvor han heller ikke vil betale tilbage, tyveri ved højlys dag

22 de junho de 2022

Resposta da MM Motor

Udstødningen bliver bestilt og produceret til specielt til hans motorcykel, efter hans opgivelser af model etc.
Vi kan ikke se at kundes motorcykel er så vildt ombygget at den ikke passer, da den kommer hjem og det må alt andet lige være kundens ansvar.
Derfor tager vi depositum, for at sikre os at kunden aftager udstødningen..
Mvh

2/3 handler har været en dårlig oplevelse

Nu har jeg handlet der 3 gange (alle steder kan man uheldig) men ikke 2 ud af 3 gange! Første gang var olie og filter ikke lige på lager til sæsonstart, så der var lang ventetid. Denne gang bestilte jeg 23/3-21 og modtog varerne den 7/4 uden at have hørt noget som helst, selv efter 2 forespørgsler. Derudover var det en anden olie end den jeg havde bestilt og betalt for.
Det syntes jeg ærlig talt er overraskende skidt præsteret anno 2021

7 de abril de 2021

Resposta da MM Motor

Der er desværre sket en beklagelig fejl med olien, den bliver naturligvis byttet og vi betaler naturligvis også retur fragten ved at fremsende en returlabel.
Vi beklager meget at filteret har været i rest ordre begge år ( er et af de mest solgte oliefiltre.
Denne gang skyldes det måske også Brexit da vi får filtrene fra England...
Ydermere er vi også i gang med at flytte firmaet, hvilket desværre har givet nogle forsinkelser..
Derudover har vi ikke modtaget nogen mail fra kunden...

Kunne jeg give 0 blev det Det

Kunne jeg give 0 blev det Det.
Bestilte en rygsæk den 17 marts.
Den 20 marts sender jeg en forespørgsel på min ordre.
Den 27 marts har jeg stadig intet hørt eller modtaget min ordre.
Virkelig ringe service og sted. Så ønsker du ikke at modtage din bestilling skal du bare bestille her.

27 de março de 2021

Resposta da MM Motor

Vi skriver 3-7 arbejdsdages leveringstid og p.t. skriver vi på hjemmesiden at der længere leveringstid grundet flytning af forretningen…
Derudover er rygsækken i restordre hos leverandøren…

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og produkterne var 100…

Hurtig levering og produkterne var 100 % som beskrevet af mm motor.
Absolut et sted jeg vil vende tilbage til..... og godt MC forår til alle👍

12 de março de 2021

Tak...
Og godt MC år til dig...

Mvh Kim

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik hjælp over telefonen

Fik hjælp over telefonen - høflig service. Varen kom dagen efter bestilling selv om der stod 3-5 dages levering. Jordanker til min MC var kraftigere end jeg havde regnet med :)

15 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Super dårlig service, moral & hukommelse

Super dårlig service.

Bestilte gennem ven, nogle fodhvilerforlænger. Ved bestilling blev oplyst mærke model og årgang. Efter to månedernes rykkeri, med diverse dårlige undskyldninger, blev der endelig bestilt og pengene overført via mobilepay (5/3-20) Varen ankom og viste sig, at de slet ikke passe til motorcyklen. De blev sendt retur og vores ven bad om at der blev bestilt de rigtige. Igen skulle der rykkes utallige gange, uden at der kom nogen forlængere eller penge til os. Nu er der gået 4 måneder fra vi bestilte første gang. Der er blevet ringet til MM motor, sendt mail og sms’er, uden at vi har fået vores penge.
Vi har selv fundet forlængerne på nettet, og MM motor vil gerne bede om det link, fortalte han i telefonen. Det kommer så ikke til at ske. MM motor har dårlig hukommelse og ingen service. De har tilsyneladende været ramt af covid-19 i 4 måneder.
De gør intet for at afslutte det. Vi har sågar sendt en mobilepay anmodning (11/5-20) som også er blevet afvist.
Rigtig dårlig kundeservice, brug ikke denne forretning. Det er plat, svindel og MEGET dårlig hukommelse. Der findes vist ikke flere dårlige undskylninger for denne “handel”. Vi har ingen forhvilere fået og ej heller pengene retur!!!

17 de maio de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

Kan ikke få en kvittering på mit køb

Kan ikke få en kvittering på den skivebremselås jeg har købt. Har spurgt 3 gange om en kvittering og intet resultat.
Købte en hel del udstyr og fik lidt rabat for stort samlet køb. Han skaffede også en monobaghjulsløfter hjem. så service er sådan set ok. Derfor også 3 stjerner. Men at man ikke kan få en kvittering man kan vise sit forsikringsselskab er lige uproffesionelt nok.
------
Svar til MMMotor. Der står jo ikke lås på en Mobilepay kvittering. Der står bare at man har betalt 5000 kroner til dig. Og at køre 80km bare for at få en kvittering er lige i overkanten synes jeg, når den kunne sendes over mail.

28 de abril de 2020

Resposta da MM Motor

Kunden er aldrig blevet nægtet en kvittering. Han har fået en kvittering via mobilpay hvor låsen er betalt sammen med andre varer.
Han skal bruge et stykke papir på låsen til forsikringsselskabet og det er en forglemmelse at det ikke er lavet endnu. Der har også været travlt grundet sæsonstart og Corona som gør at jeg går alene med det hele.
Kunden har ligeledes hele tiden været velkommen i butikken, så vi kan lave det med det samme, men han er ikke kommet.

Kim R. Nielsen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais